Automobilist kijkt omhoog en ziet wonderlijke wolken in de verte
Connect with us

Meest bekeken

Automobilist kijkt omhoog en ziet wonderlijke wolken in de verte

Als je omhoog kijkt naar de wolken aan de hemel en een beetje fantasie hebt, zie je soms dieren of misschien enge monsters. Het komt weinig voor dat ze echt op iets lijken. Maar in Texas zag Danny Ferraro een wolk met een hele sterke gelijkenis!

Tijdens een rit in Texas moest Danny Ferraro plotseling remmen. Hij keek omhoog naar de wolken en daar zag hij iets bijna onwerkelijks.

Tegen Fox News vertelt Danny dat hij in de auto op de weg zat om een “moeilijke situatie” aan te pakken, maar na het zien van de fantastisch mooie wolk, voelde hij dat hij alles aankon.

Danny nam een foto van de wolk en plaatste deze op Facebook met de tekst:

“Zo zag de zonsondergang eruit toen we over de snelweg reden. Is dat niet ongelooflijk?”

Maar in het reacties zijn meningen verdeeld. Sommige mensen beamen dat het op een engel lijkt, terwijl anderen denken dat het eruit ziet als een “krekel in een jurk”. Ook vinden sommige mensen dat het eerder Julie Andrews uit The Sound of Music is.

Het is niet ongebruikelijk dat iemand wolken anders waarneemt. Maar hoe dan ook, wij vinden dat het op een engel lijkt!

Wat zie jij?

Animals

Filmploeg stopt verkeer zodat gorilla’s de weg kunnen oversteken en dit levert prachtige beelden op

Toen natuurfotograaf Gordon Buchanan naar de Democratische Republiek Congo vertrok om een documentaire voor de BBC te filmen, had hij nooit durven hopen dergelijke zeldzame beelden op film vast te kunnen leggen.

Terwijl hij zijn cameraploeg aan het opstellen was, merkte hij een gezicht op in de struiken. Een zilverrug gorilla stond langs de kant van de weg, het verkeer in de gaten te houden.

Buchanan wist meteen dat er iets aan de hand was toen hij de gespannen blik op het gezicht van de gorilla zag. Maar wat het precies was, wist hij niet. Toen werden de intenties van de zeldzame zilverrug gorilla duidelijk: hij wilde samen met zijn familie de weg oversteken!

De filmploeg besloot toen om het verkeer tegen te houden, zodat de gorilla samen met zijn familie de weg kon oversteken.

Bekijk het ongelooflijk zeldzame moment in het clipje hieronder. Wat een fantastische beelden van deze imposante dieren! Vergeet ook het clipje niet te delen met je vrienden en familie als je ook onder de indruk bent van deze video!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Oudere man schaamt zich voor traag afrekenen, dan schiet caissière hem te hulp in bijzijn andere klanten

Elke dag komen goede acties voor, maar vaak gebeurt dit onopgemerkt. Niet altijd krijgen deze mensen de aandacht die ze verdienen. Maar deze kassamedewerkster verdient alle lof, nadat ze een geweldig voorbeeld van vriendelijkheid en naastenliefde liet zien.

Dit verhaal speelt zich een paar jaar geleden af, maar goedheid verjaart niet. Toen Spring Herbison Bowlin naar de supermarkt ging, zag ze iets wat haar hart verwarmde. Een oudere man betaalde met kleingeld en was beschaamd omdat het zo lang duurde om te tellen. Maar in plaats van geërgerd te zijn, pakte de caissière de situatie voorbeeldig aan.

Dit is wat Spring schreef op Facebook:

“Mijn hart verwarmde in Walmart tijdens de lunch. Deze meneer zijn boodschappen werden gescand en hij kreeg het totaalbedrag te horen. Hij kijkt verontschuldigend naar mij en neemt handenvol kleingeld uit zijn zakken. Hij vergist zich en begint zenuwachtig te worden. Hij zegt zachtjes: ‘Het spijt me zo.’ Zijn handen en stem beven.”

“Deze prachtige kassamedewerkster pakt zijn handen en gooit al het kleingeld op de band en zegt ‘Het is geen enkel probleem. We zullen het samen doen.’ Hij gaat door met zich te verontschuldigen aan ons beide, terwijl wij hem geruststellen dat het geen probleem is. Hij betaalt en schuifelt weg.”

“Ze schudt haar hoofd en antwoordt: ‘Je hoeft me niet te bedanken. Wat er mis is met onze wereld is dat we zijn vergeten hoe we van elkaar kunnen houden.’ Ik wil meer zoals haar zijn.”

Het is ontzettend belangrijk om de kleinere, goede dingen in het leven te prijzen. Het prachtige verhaal van Spring over deze caissière is hier een perfect voorbeeld van! Als iedereen zoals de kassamedewerkster handelde, zou de wereld een stukje beter zijn.

Doorgaan met lezen

Animals

Olifant doorboort geleider en scheurt lichaam in tweeën na zware werklast in extreme hitte

Een olifant in Thailand heeft volgens de politie zijn 32-jarige geleider doormidden gescheurd nadat hij in extreme hitte een zware werklast had gekregen.

De autoriteiten denken dat het dier, Pom Pam genaamd, gefrustreerd was geraakt omdat hij rubberhout moest vervoeren naar een plantage in de provincie Phang Nga in ziedende temperaturen.

De 20-jarige olifant stak zijn geleider Supachai Wongfaed met zijn slagtanden neer voordat hij hem in tweeën scheurde.

Volgens berichten vonden de lokale politie, het dorpshoofd en reddingswerkers Wongfaed in tweeën gescheurd in een plas bloed. Zijn lichaam kon uiteindelijk worden meegenomen, nadat de olifant met een verdovingspijl was neergeschoten, aldus The Thaiger.

Olifanten zijn meestal zachtaardig, maar kunnen agressief worden als ze zich kwetsbaar of bedreigd voelen.

Volwassen stieren kennen een hormonale cyclus die ‘musht’ wordt genoemd. Tijdens deze periode is hun testosteronwaarde gemiddeld 60 keer zo hoog als normaal en worden ze rustelozer, agressiever en energieker. Het is niet bekend of dit het geval was voor Pom Pam.

Duncan McNair, CEO van Save The Asian Elephants, vertelde aan Newsweek dat Aziatische olifanten mentaal en fysiek lijden als ze gedwongen worden om te werken in extreme activiteiten zoals houtkap.

Alhoewel het sinds 1989 in Thailand verboden is om olifanten hout te laten vervoeren, komt het in sommige delen van het land nog steeds voor, aldus de stichting.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending