Auto's worden in Nederland gemarkeerd om vrouwen die in hun eentje zijn als doelwit aan te vallen.
Connect with us

Heftig

Auto’s worden in Nederland gemarkeerd om vrouwen die in hun eentje zijn als doelwit aan te vallen.

Er is een nieuwe trend gaande waar auto’s gemarkeerd worden door middel van tie-wraps. Dit betekent dat er in die auto één vrouw zit. Deze vrouwen worden als kwetsbaar gezien en vervolgens aangevallen of overvallen.

De Instagram Influencer Karim Hashem zegt het volgende hierover in een post:

“Slechte Mannen kun je niet veranderen, en dit gedrag is niet goed te keuren, maar je kan wel bewuster zijn en rekening houden dat er zulke slechte mannen bestaan.

Bescherm jezelf, en rijd niet onnodig alleen als je er voor kunst kiezen om in gezelschap te zijn van iemand die je met liefde beschermt.”

Deel dit met iedereen die je kent zodat zij op de hoogte zijn van deze walgelijke acties.

Doorgaan met lezen

Heftig

Verschrikkelijk: Weerloze oude man bijna doodgeslagen in Assen terwijl hij zijn hond uitlaat

In Assen is gisteravond een man van 68 jaar ernstig toegetakeld. Het slachtoffer kwam kijken toen hij glasgerinkel en geschreeuw hoorde, waarop hij bijna doodgeslagen is door een man van 36. De dader is aangehouden.

De oudere man was zijn hond aan het uitlaten toen hij de verdachte op de Talmastraat tegenkwam. De man was aan het schreeuwen en sloeg onder meer de ruit in van een woning en van een auto. Hij had volgens de politie ook een mes bij zich.

Operatie

De dader sloeg op de vlucht, maar agenten wisten hem te lokaliseren in een woning iets verderop. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij direct geopereerd moest worden aan zijn verwondingen.

Waarom de verdachte de vernielingen pleegde en het slachtoffer heeft mishandeld is nog niet bekend. De politie zoekt naar camerabeelden van het incident.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Heftig

Gruwelijk: Ambulancebroeders worden aangevallen en raken zwaargewond

In het Belgische Stuivenberg zijn twee ambulancebroeders vanmiddag gewond geraakt nadat zij door een man met psychische problemen werden aangevallen. De situatie ontspoorde zo erg dat de politie moest helpen.

Agressief

Woordvoerder Wouter Bruyns zegt: ”De man weigerde om mee te gaan met de broeders en werd agressief. Volgens de ambulancemedewerkers viel hij hen aan toen zij hem wilden helpen. De politie heeft de man uiteindelijk in de boeien geslagen. Daarop werd hij weer rustig.”

Een andere ambulance heeft de man vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De man zal worden vervolgd voor het verwonden van de broeders.

Ziekenhuis

Maar de broeders zelf moesten ook naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan hun verwondingen. Ze zijn erg ontdaan en zijn de komende dagen niet in staat om te werken, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Heftig

Vreselijke familiedrama: Moeder en kindje vermoord

In de Werkplaatsstraat in Dendermonde heeft zich in de nacht van vrijdag op zaterdag een familiedrama afgespeeld in een appartementsgebouw. Een vrouw en een kindje zijn op beestachtige wijze afgeslacht en de dader heeft zichzelf aangegeven bij de politie.

De dader, waarvan niet bekend is welke relatie hij met de slachtoffers had, heeft de politie vanmorgen verteld wat hij heeft gedaan. Hulpdiensten zijn daarop naar de woning gegaan, waar de twee levenloze lichamen werden aangetroffen. Helaas kwam alle hulp te laat.

De straat werd meteen afgesloten voor alle verkeer en de politie is ter plaatse. Het parket en het labo komen ter plaatse om het de tragische feiten te onderzoeken. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending