Avond Marieke Elsinga eindigt met een domper
Connect with us

Meest bekeken

Avond Marieke Elsinga eindigt met een domper

Voor lange tijd werd Marieke Elsinga (34) gekoppeld aan haar radio-collega Mattie Valk (35). Vriend Sander maakte een einde aan alle geruchten. Inmiddels zijn de tortelduifjes alweer meer dan een jaar samen en dat werd onlangs gevierd. Alleen ging het niet helemaal volgens plan…

“In mijn hoofd was het helemaal een ding geworden”

In haar column voor tijdschrift &C vertelt Marieke dat zij en haar lover hadden besloten elkaar geen cadeautjes te geven voor hun jubileum, maar dat ze stiekem wel een plannetje had bedacht: een sexy outfit kopen voor op de hotelkamer. ‘Dat leek me technisch gezien geen cadeautje. In mijn hoofd was het helemaal een ding geworden, misschien wel, omdat ik nog nooit eerder in mijn leven een man met een sexy setje had verrast’, aldus Marieke. ‘Deze keer wilde ik écht iets speciaals.’

Zo kwam het dat ze twee dagen van tevoren naar de Bijenkorf ging met ‘een cupmaat die zich niet per se laat temmen in een laagje kant zo dun als crêpepapier’. Marieke gaat verder: ‘Een mooie beha en bijpassend stringetje leken me te alledaags, jarretels zijn wel sexy, maar ook een beetje hoerig en een negligé is voor de ochtend, terwijl ik dit opwindende evenement meer op de avond voor me zag.’

Na twintig minuten struinen valt haar oog op een zwarte, kanten body. Superstijlvol, supersexy en superbetaalbaar, aldus Marieke. Eenmaal in het hotel doet ze er alles aan om haar vriend af te leiden en stuurt hem met een smoesje naar de lobby. Binnen een kwartier wordt er gedoucht, haar in de krul gezet, make-up aangebracht en de zelf meegebrachte waxinelichtjes aangestoken. Hoewel haar vriend zeker enthousiast reageert als hij de sleutel in het slot steekt, zijn het niet de woorden waar de radio-dj op hoopte. ‘We zoenen. Ik schenk champagne in en hij spreekt de historische woorden: ‘Hey, Joe Biden heeft gewonnen, hè?!”

Lifestyle

Zien: Corona foto van Willem Alexander en Máxima gelekt, Nederlanders woedend!

Het jaar 2020 zal hoogstwaarschijnlijk de geschiedenisboeken in gaan als een van de meest opmerkelijke ooit. Het coronavirus houdt immers al minstens een halfjaar de hele wereld al bezig. Onze regering heeft allerlei maatregelen bedacht om dat virus te bestrijden. Bijvoorbeeld door anderhalve meter afstand te houden of door het dragen van mondkapjes. Daar kan je het natuurlijk mee eens zijn of niet, feit blijft dat je je er wel aan zult moeten houden. Dan zou het natuurlijk wel zijn als de mensen waarvan je het verwacht wel het goede voorbeeld geven…

Willem Alexander en Máxima de fout in!

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn immers betrapt op het breken van een belangrijke ‘coronaregel’. Op een foto die op internet circuleert is te zien dat ze samen met een man, vrijwel tegen elkaar aan gedrukt, voor de camera poseren…

De foto was volgens RTL voor een privéalbum bedoeld en de fotograaf zou over het schenden van de coronaregels hebben gezegd: “Dat was een foutje.” Opvallend detail: in zijn rechterhand houdt de koning een mondkapje vast.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wauw: Draait jouw beddengoed in elkaar in de droger? Zo los je dat makkelijk op

Niets is lekkerder dan fris gewassen beddengoed, maar is het bij jou ook altijd zo’n gedoe om het beddengoed droog te krijgen doordat de lakens in de droger in elkaar draaien? Dat kun je op een simpele manier oplossen.

Beddengoed met knoopjes of een rits aan de onderkant kun je dichtmaken voordat je het wast, maar je hebt ook dekbedovertrekken die open zijn aan de onderkant. Bij deze lakens heb je het probleem dat ze in elkaar draaien in de wasmachine en droger. Vooral in de droger zorgt dat ervoor dat een deel van de lakens niet droog wordt.

Beddengoed draait in elkaar in de droger

Er zijn verschillende manieren om te zorgen dat lakens niet in elkaar draaien in de droger. Zo kun je bijvoorbeeld het uiteinde bij elkaar binden met een elastiekje. Dat kun je ook doen met sokkenknijpers. Die zijn eigenlijk bedoeld om sokken bij elkaar te houden in de was, maar werken ook heel goed om het uiteinde van de lakens dicht te maken.

Was opvouwen

Het klinkt misschien wat gek, maar de was opvouwen voordat je het in de droger stopt kan ook helpen om te voorkomen dat het een grote bal vormt. Door de opening naar binnen te vouwen in het pakketje zullen de lakens minder snel in elkaar verwikkeld raken en wel gewoon goed droog uit de droger komen.

Bron: Libelle Beeld: iStock

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Heel Bizar: RIVM-boegbeeld Jaap van Dissel staat op ‘Medische Zwarte Lijst’!

Jaap van Dissel is naast directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ook viroloog en infectioloog. Tevens is hij hoogleraar aan de Universiteit Leiden met als leeropdracht Inwendige geneeskunde, in het bijzonder infectieziekten.

Dit jaar is de viroloog veelvuldig in het nieuws als deskundige op het gebied van infectieziektenbestrijding. Ook als voorzitter van het Outbreak Management Team naar aanleiding van de coronacrisis kennen we hem. Maar er is iets bijzonders aan de hand omtrent deze man. Story meldt al op de voorpagina van hun nieuwe uitgave dat hij op een medische zwarte lijst staat. Op ‘Zwartelijstartsen.com’ staat zijn naam vermeld.

Jaap van Dissel op zwarte lijst

Er staat betreft de viroloog: “Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.” Het zou volgens de desbetreffende website gaan om ernstige verminking en schade door medicijnen zonder de patiënt vooraf te informeren. Ook meldt de website dat er bewezen en veilige combinaties van medicijnen verzwegen zouden zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending