Avondklok na 2 maart nog eens drie weken verlengd, kappers open
Connect with us

Meest bekeken

Avondklok na 2 maart nog eens drie weken verlengd, kappers open

Ingewijden bij het kabinet weten dat de avondklok na 2 maart met nog eens drie weken verlengd wordt. Dat is het resultaat van het Catshuisberaad van vandaag. Het kabinet redeneert dat de avondklok dan toelaat om op andere gebieden te versoepelen.

Onder voorwaarden mogen de kappers op 2 maart openen. Wellicht dan met triage en op afspraak om er zeker van te zijn dat klanten geen symptomen hebben.

Ook scholen deels open

Vanaf 1 maart gaan de scholen in het voortgezet onderwijs deels open. Leerlingen krijgen dan gemiddeld anderhalve dag in de week les. Voor het middelbaar beroepsonderwijs is dat een dag in de week. Universiteiten, het hbo en het hoger onderwijs blijven gesloten.

Mogelijk komt er ook een verruiming voor winkels. Zo denkt de overheid ook aan winkelen op afspraak.

Het kabinet gaat de nieuwe maatregelen dinsdag aankondigen. De versoepelingen kunnen naargelang de verspreiding van de nieuwe varianten wel teruggedraaid worden.

Celeberties

Sterkte: Gerard Joling bezorgd over zijn gezondheid en deelt de uitslag van onderzoek

Gerard Jan Joling (Alkmaar, 29 april 1960) is een Nederlands zanger en televisiepresentator. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. Naast zijn solocarrière is Joling onderdeel van de Toppers.

Hij vertelde onlangs aan Shownieuws dat hij zich heeft laten checken om te weten of alles goed was met zich lichaam Gerard denkt namelijk dat zijn leverwaarde zal exploderen door de alcohol die hij drinkt. Alcohol is een giftige stof die in de lever wordt afgebroken. Drink je veel alcohol? Dan gaat de lever minder goed werken. De afbraak van alcohol gaat dan langzamer. Door alcohol kunnen deze leverproblemen ontstaan.

Gelukkig voor Gerard Joling bleek de bloedtest helemaal in orde en dat zal voor hem wel een geruststelling zijn geweest.Op dit moment is hij erg goed bezig qua dieeten en afvallen, het eten en drinken heeft hij geminimaliseerd waardoor hij al 3 kilo is afgevallen in 7 dagen. Natuurlijk moet hij wel in vorm zijn om zijn deelname in de Toppers!

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

NET BINNEN: Middelbare scholen en kappers open, avondklok blijft zeker nog 3 weken!

In het Catshuis hebben kabinetsleden en deskundigen vandaag gesproken over kleine versoepelingen in de lockdown na 2 maart. De avondklok zal wel blijven, zegt politiek verslaggever Frits Wester.

Kabinetsleden zijn al de hele dag bijeen in het Catshuis om te spreken over de coronamaatregelen. Volgens politiek verslaggever Frits Wester zal het kabinet komende dinsdag geen nieuwe maatregelen aankondigen. “Wel enkele versoepelingen. Maar de avondklok, die blijft nog.” De avondklok wordt ten minste met drie weken verlengd.

Het lijkt erop dat in elk geval de middelbare scholen vanaf maandag 1 maart weer deels opengaan. Het zou gaan om een aantal dagen per week. Ook MBO’ers zouden weer gedeeltelijk naar school kunnen en is vooral voor jongeren komen er ruimere mogelijkheden om te sporten.

Verder is besproken dat de kappers onder strikte voorwaarden weer opengaan. Of dat ook geldt voor andere contactberoepen is onduidelijk.

De huidige maatregelen lopen tot en met 2 maart. Het kabinet heeft de afgelopen dagen steeds laten doorschemeren dat als er al versoepelingen mogelijk zijn in de periode daarna, dat die slechts beperkt zullen zijn.

Dinsdag is er weer een persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge waarin de details van deze versoepelingen bekend worden gemaakt.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Nieuwe vriendin’ Marco Borsato haalt hard uit naar de media

Zoals je waarschijnlijk wel weet was het jaar 2020 niet het mees mooie jaar uit het leven van Marco Borsato. Volgens eigen zeggen was het zelfs het zwaarste jaar uit zijn leven en dat had natuurlijk allemaal te maken met het einde van zijn relatie met Leontine. Marco scheen weleens buiten de pot te pissen tijdens zijn relatie en dan houdt het een keer op… Goed, het jaar 2021 is nog maar net begonnen of de volgende roddels rondom de zanger worden alweer de wereld in geslingerd.

Zo bracht Shownieuws gisteren naar buiten dat zijn vroegere vriendin, Denise Boekhoff, ook zijn nieuwe liefde zou zijn.

Ex Marco Borsato geeft voor eens en altijd duidelijkheid
En hoewel wij zowel Marco als Denise uiteraard alle geluk van de wereld toewensen blijkt hier helemaal niets van waar te zijn. Denise Boekhof, de vrouw waarmee Marco tot 1996 een relatie mee had haalt op Instagram keihard uit naar de media. “Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over 1 van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij. Dus voor eens en voor altijd. Marco Borsato is een ex. Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu!”

Doorgaan met lezen

Trending