Avondklok na 2 maart nog eens drie weken verlengd, kappers open
Connect with us

Meest bekeken

Avondklok na 2 maart nog eens drie weken verlengd, kappers open

Ingewijden bij het kabinet weten dat de avondklok na 2 maart met nog eens drie weken verlengd wordt. Dat is het resultaat van het Catshuisberaad van vandaag. Het kabinet redeneert dat de avondklok dan toelaat om op andere gebieden te versoepelen.

Onder voorwaarden mogen de kappers op 2 maart openen. Wellicht dan met triage en op afspraak om er zeker van te zijn dat klanten geen symptomen hebben.

Ook scholen deels open

Vanaf 1 maart gaan de scholen in het voortgezet onderwijs deels open. Leerlingen krijgen dan gemiddeld anderhalve dag in de week les. Voor het middelbaar beroepsonderwijs is dat een dag in de week. Universiteiten, het hbo en het hoger onderwijs blijven gesloten.

Mogelijk komt er ook een verruiming voor winkels. Zo denkt de overheid ook aan winkelen op afspraak.

Het kabinet gaat de nieuwe maatregelen dinsdag aankondigen. De versoepelingen kunnen naargelang de verspreiding van de nieuwe varianten wel teruggedraaid worden.

Celeberties

Dit gigantische geldbedrag moet Dirk Kuyt aan zijn ex betalen door scheiding!

Dirk Kuijt heeft in zijn carriere een hoop centjes bij elkaar weten te voetballen. Hij speelde voor FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe SK. De voetballer was van 2004 tot en met 2014 international in het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij 104 wedstrijden speelde en 24 keer scoorde. Hij maakte op 7 april 2018 kortstondig zijn rentree als voetballer voor Quick Boys, de club waar hij zijn carrière ooit begon en waar hij tevens fungeerde als assistent-trainer. Zijn vermogen wordt ongeveer geschat op 26 miljoen euro. Ook heeft hij een villa met zijn vrouw ter waarde van 6 miljoen euro. Dat is natuurlijk niet verkeerd.

Dirk Kuijt kan vrij veel centjes kwijtraken
Maar na een relatie van maar liefst 22 jaar, waar 4 kinderen uit zijn gekomen, hebben de voetballer en zijn vrouw besloten om uit elkaar te gaan. Zijn vrouw, Gertrude, en hij zijn alleen getrouwd in gemeenschap van goederen. Dat betekent wat van jou is is van mij, en andersom.

Alleen vervelend wanneer wat van mij meer is dan wat van jou is. De dame zou hiermee namelijk recht hebben op maar liefst 13 miljoen, de gezamenlijke villa nog niet meegerekend. In een interview zou de voetballer hebben aangegeven dat zijn vrouw met de vier kinderen in de villa zouden blijven wonen. Ook zou ze nog aanspraak mogen maken op alimentatie als ze zou willen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gaby Blaaser verbluft heel Nederland met alleen een visnetje als jurk!

Gaby Blaaser maakte op 26 november 2014 haar debuut in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden als Sacha Kramer. Ze volgde in 2015 Yvonne Coldeweijer op als presentatrice van Campinglife, dat in 2016 tot een einde kwam. Ze deed in 2016 mee aan Expeditie Robinson. Maar voor de rest is de blondine vooral actief op het internet.

Als influencer wel te verstaan. Niet is te gek voor de actrice die foto’s plaatst op social media waar ze vrijwel niets aan heeft. En ook het afgelopen weekend heeft ze haar volgers weer weten te verbazen.

Gaby Blaaser in een visnetje
Visnetjes zijn natuurlijk om mee te vissen. Maar de blonde actrice heeft een ander nuttig doel voor gevonden. En we moeten zeggen dat we best blij zouden worden wanneer dit een trend zou worden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marieke uit Lang Leve de Liefde laat zien hoe je moet flirten

Het schrijven van artikelen over “Lang leve de liefde” is een van onze favoriete entertainmentactiviteiten. Onlangs brachten we je een aantal geweldige video’s over de keukenprins en een boze man omdat zijn date geen kaas wil hakken. Maar dit is een ander genot. Maak kennis met Marieke, de flirtcoach.

Lang Leve de Liefde draait om twee singles die elkaar niet kennen. Ze werden in een huis geplaatst om het wederzijds begrip te vergroten. Soms is dit een perfecte match, soms zijn de redacteuren niet nauw met elkaar verbonden. Maar dit is in ieder geval een gouden formule.

Marieke liet zien wat ze deed toen ze een brave jongen ontmoette. Of dit werkt en Marijn hot maakt, is niet helemaal duidelijk. Bekijk de onderstaande video:

Doorgaan met lezen

Trending