Baas gaat met pensioen en geeft €11 miljoen aan zijn personeel: “Dank jullie wel”
Connect with us

WOW

Baas gaat met pensioen en geeft €11 miljoen aan zijn personeel: “Dank jullie wel”

De baas van het Engelse bedrijf Admiral heeft zijn personeel een afscheidscadeautje van £10 miljoen (bijna 11 miljoen euro) gegeven.

Chief Executive David Stevens – die samen met zijn vrouw Heather in 1991 de autoverzekeringsmaatschappij oprichtte – verdeelt het enorme bedrag onder de 7.500 medewerkers van het bedrijf in Zuid-Wales en 3.000 overzeese werknemers.

Het afscheidscadeau betekent dat het voltijds personeel £1.000 (€1.100) krijgt, terwijl deeltijdwerknemers £500 (€550) ontvangen.

De 58-jarige zei: “Het is goed om alle Admiral medewerkers op deze manier te bedanken en ik ben zo trots en gelukkig dat ik met zo’n speciale groep mensen heb gewerkt.

“Dankzij hun harde werk en toewijding is de Admiral uitgegroeid van een startende onderneming tot meer dan 11.000 medewerkers wereldwijd. En dit alles terwijl het een geweldige plek blijft om te werken.

“Dank jullie wel van mij en mijn vrouw aan iedereen bij Admiral.”

David en Heather treden in de voetsporen van mede-oprichter Henry Engelhardt, die ook alle fulltime medewerkers van meer dan een jaar een bonus van 1000 pond gaf na zijn pensionering in 2016.

Hij legde uit waarom hij de donatie – die in totaal 7 miljoen pond (bijna 8 miljoen euro) bedroeg – verdeelde: “We doen deze gift als erkenning voor het harde werk en de teamgeest die het succes van de Admiral heeft ondersteund omdat we zijn gegroeid van een startende onderneming met een waarde van £0 naar een FTSE 100 bedrijf met een waarde van £5 miljard (€5,5 miljard) vandaag de dag.”

Admiraal – waar nu ook Confused.com onder valt – werd gelanceerd met de verkoop van autoverzekeringen via de telefoon in Cardiff met een team van 57 personen. Nu heeft het kantoren in Swansea en Newport, met overzeese vestigingen in Spanje, Italië, Frankrijk, Canada, de VS en India.

Vorig jaar bedroeg de jaarlijkse winst van het bedrijf voor het eerst meer dan €500miljoen (€550m).

Bij het onthullen van het geheim van het succes zei David: “Consequent gelukkige werknemers, consequent gelukkige klanten. Hopelijk gelukkige aandeelhouders.”

Hij zal worden opgevolgd door Milena Mondini de Focatiis, de eerste vrouwelijke directeur van het bedrijf.

David zei: “Ik ben vooral blij dat ik in Milena een opvolger heb die de intelligentie, de waarden, het track record en de duidelijkheid van de visie heeft om de rol van CEO van de groep op zich te nemen en ervoor te zorgen dat Admiral de komende jaren ‘als een goederentrein zal blijven gaan’.”

Celeberties

Net binnen: ‘Andre Hazes zet Monique uit zijn villa’

Gisteravond verbrak André Hazes na maanden de mediastilte en kwam hij met een statement waarin hij uitlegde wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurt is. André kampte volgens zijn management vorig jaar met een burn-out en kon daarom niet meer optreden en besloot hij tijd voor zichzelf te nemen. Nu heeft André na maanden stilte zelf een verklaring gegeven.

André zat in een diep dal maar het gaat steeds beter zoals hij in zijn verklaring zegt:

“Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

Bovenstaande statement is volgens Yvonne Coldeweijer door Rachel geschreven. Yvonne zegt echter ook dat Monique helemaal niet in de nieuwe documentaire van André te zien zal zijn.

Ze zegt zelfs dat Monique binnenkort het huis van André zal moeten verlaten en een andere plek zal moeten gaan zoeken.

De volledige verklaring van André zie je hier:

“Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat. Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven.”

“Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf.”

“Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet).”

“Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

“Binnenkort verschijnt ook mijn documentaire Crossroads op Videoland. Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.”

“Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.”

“Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is. Veel liefs en geluk, André.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Hartverscheurend: vrouw met borstkanker geeft haar zoontje borstvoeding (foto’s)

Kate Murray uit Florida is fotografe met hart en ziel. Haar foto’s hebben honderden mensen wondermooie herinneringen geschonken. Maar deze ene bijzondere foto zal voor altijd in het geheugen van Kate gegrift zijn.

Het is de foto van een jonge vrouw die haar vroeg om de geboorte van haar eerste kind op foto vast te leggen. Het tragische: middenin haar zwangerschap krijgt de vrouw de schokkende diagnose: borstkanker in het derde stadium.

Er wordt een borst geamputeerd en ze moet met chemotherapie beginnen – dat alles terwijl ze haar ongeboren baby verder draagt.

Na 36 weken wordt de geboorte ingeleid en om de moeder zo snel mogelijk verder met chemo te kunnen behandelen – want ze koos ook uitdrukkelijk om haar kind te houden. Toen de pasgeboren kinderen aan de overgebleven borst van de moeder begon te zuigen, werd de hele kamer overmand door emoties.

En fotograaf Kate Murray kon deze scène van dichtbij fotograferen: “Dit is de definitie van kracht, liefde en pure schoonheid” schrijft ze op haar Facebookpagina.

“Deze jongen heeft al bij de geboorte bewezen dat hij de kracht van zijn moeder geërfd heeft. Deze foto breekt mijn hart, maar doet het tegelijk ook groeien.”

Een geboorte is op zich al een wonder maar in dit geval doet het nog meer emoties losweken. We kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe ze zich na een wekenlange strijd voelt om eindelijk haar baby in de armen te kunnen sluiten. Wat een wonder!

Moeder en zoon blijken over geheimzinnige krachten te beschikken om het gevecht met de kanker aan te gaan. Als deze unieke foto’s ook op jou indruk hebben gemaakt.

DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Doorgaan met lezen

WOW

Luidruchtige buren op camping houden gezin de hele nacht wakker, dan neemt moeder wraak met meeuwen

Nadat luidruchtige buren haar de hele nacht wakker hielden, maakte deze moeder gebruik van meeuwen om wraak te nemen.

Heather Minshull (37) was samen met haar man en twee kinderen op vakantie om lekker te ontspannen in hun caravan. Echter, haar buren, drie jongeren, zetten keiharde muziek op tot in de vroege uurtjes

De volgende ochtend besloot ze de buren een koekje van eigen deeg te geven! Om 7 uur ‘s ochtend gooide ze stukjes brood op het dak van hun caravan.

Al snel verzamelde zich een groep kibbelende en krijsende meeuwen op het dak.

Spijt had Heather geenszins! Ze maakte er een clip van een deelde deze op TikTok met het bijschrift: “Zat ik fout? Ik denk het niet.” en “Payback is a b***h.”

Ze zei: “Dus we zijn op vakantie in Wales in deze mooie stacaravan, het is echt leuk, op dit mooie rustige resort … nou, het was rustig tot onze laatste nacht, toen deze idioten verschenen. Twaalf uur ’s nachts. Keiharde muziek … de kinderen sliepen.”

“Ik heb ze gevraagd om het rustig te houden, maar dat deden ze niet, het ging uren door,” vervolgde de moeder. Daarna liet ze zien wat ze had gedaan. “Wakker worden!”

Bekijk zelf de clip hieronder. Wat vind jij? Een goede actie van Heather of juist niet?

@heatherminsh #payBack #IWin ♬ original sound – Heather

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending