Baby bedekt met blaren na waterpokken infectie – nu waarschuwt moeder alle ouders
Connect with us

Lifestyle

Baby bedekt met blaren na waterpokken infectie – nu waarschuwt moeder alle ouders

Er zijn maar weinig dingen die erger zijn voor een ouder dan dat je ziet dat je kind ernstig ziek wordt.

Als moeder of vader is het enige wat je wilt, om je kinderen gelukkig en gezond te laten opgroeien. Dat ze dan ziek zijn, en er niets aan te kunnen doen, is ondraaglijk.

Moeder van twee, Kayley Burke, uit Queensland, Australië, sprak onlangs over iets dat haar overkwam. Het was zowel vreselijk als, helaas, vermijdbaar.

Waarschuwing * Schokkende afbeeldingen hieronder.

Waterpokken
Haar zoon Elia, elf jaar oud, werd al snel ziek met waterpokken.

Hij was niet oud genoeg om te zijn ingeënt tegen de ziekte, en omdat ouders hun geïnfecteerde kinderen niet thuis hielden toen ze ziek werden, liep arme Elia de ziekte op en werd hij extreem ziek.

Kayley zelf en haar andere kind, Kaliah, hebben het allebei ook opgevangen. Kalia was echter onlangs ingeënt en daarom was de uitbraak niet half zo slecht als bij Elia. Toch leed Kalia ook, met extreme pijn, volgens news.co.au.

Kayley schrijft op Facebook
“Vaccineer je kinderen,” begon Kayley’s Facebook post.

“De onderstaande afbeeldingen laten je precies zien waarom.

“Onze arme babyjongen die te jong is om te worden geïmmuniseerd heeft de waterpokken gevangen. Het is bijna een week geleden dat hij het kreeg. ‘

De bezorgde moeder vertelde Sunshine Coast Daily: “Het is vreselijk, ik kan niets ergers bedenken (dan hem dit doorzien).

“Ik ben erg geïrriteerd dat hij ziek is. Ik ben een groot voorstander van vaccinaties en ik weet zeker dat als hij oud genoeg zou zijn om de injectie te krijgen, hij niet zo ziek zou zijn. ”

Haar Facebook-bericht vervolgt: “Kalia en ikzelf hebben ook de waterpokken.”

“Gelukkig, sinds Kaliah niet lang is geïmmuniseerd, heeft ze een paar vlekken en blaren, maar ze is goed in orde.”

Kayley smeekte mensen om “geen idioot” te zijn en een vaccinatie te negeren die alles zou kunnen vereenvoudigen.

“Denk aan het risico dat je andere hulpeloze kinderen oplegt die te jong zijn of die eigenlijk niet kunnen worden gevaccineerd,” zei ze.

Natuurlijk blijven er mensen die aarzelen om vaccins toe te dienen aan hun kinderen, waardoor ze een reëel risico lopen wanneer de baby een openbare ruimte betreedt. Het wordt aanbevolen dat elke ouder de juiste vaccinatieprocedures volgt om zijn kind te beschermen tegen incidenten zoals Kayley en Elijah.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat naast mogelijk ernstige gevolgen voor de eigen kinderen, het ook nadelig kan zijn voor de kinderen van anderen.

Denk je dat alle kinderen gevaccineerd zouden moeten worden?

Deel dit artikel met je vrienden, zodat meer mensen bewust worden gemaakt van het risico op ernstige ziekten die samenhangen met het niet goed beschermen van je kind. Als alternatief, als je antivaccinatie hebt, deel dan je opmerkingen.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending