Baby reageert hilarisch als haar vader de kaarsjes uitblaast op zijn verjaardag.
Connect with us

Nieuws

Baby reageert hilarisch als haar vader de kaarsjes uitblaast op zijn verjaardag.

Als ouder van zes dochters waaronder een vijfling, is het leven waarschijnlijk vrij chaotisch.

Ik ben moeder van twee kinderen, en zelfs dat zorgt al voor genoeg chaos in ons huishouden. Eens iets organiseren voor enkel de volwassenen, zoals een verjaardag, is het soms zelfs niet waard. Ik kan me het zelfs niet voorstellen om een verjaardag te vieren met zoveel kinderen in huis.

In de video hieronder zal je zien hoe de baby’s braaf blijven in het bijzijn van hun jarige papa. Ze wensen hem een gelukkige verjaardag.

Maar net wanneer je denkt dat alles goed verloopt, komt een van de baby’s met een hilarische reactie. De video ging intussen viraal.


Wanneer een kind zo jong is als deze vijfling, dan is elke cake met kaarsen interessant, of het nu voor jou is of iemand anders.

De gezichten van deze baby’s wanneer moeder de cake naar vader brengt, is zo schattig.

De oudste zus weet duidelijk wat er aan de hand is, en zingt vrolijk mee met haar mama.


Nadat de moeder en oudste zus het liedje “Happy Birthday” hadden gezongen, keken de meisjes vol spanning toe hoe papa de kaarsen een voor een uitblies.

De papa neemt de cake dichterbij, en steekt de kaarsjes aan zodat hij de kaarsen kan uitblazen, maar hij heeft geen idee wat er staat te gebeuren.

Wat ben ik blij dat de moeder dit heeft vastgelegd, het is te mooi voor woorden.

Bekijk de hysterische reactie van de baby in de video hieronder. Je kan niet stoppen met lachen.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending