Babyboom in ziekenhuis: 31 artsen bevallen van 32 baby's in een jaar.
Connect with us

Nieuws

Babyboom in ziekenhuis: 31 artsen bevallen van 32 baby’s in een jaar.

Een kraamafdeling op een ziekenhuis ziet, logischerwijs, een boel baby’s voorbijkomen. Dit ziekenhuis in Michigan (VS) zag een uitzonderlijk aantal baby’s voorbijkomen verleden jaar – maar niet op de manier waarop je wellicht zou denken.

32 lijkt op het eerste gezicht niet veel geboortes voor een ziekenhuis. Totdat je realiseert dat het nummer niet van toepassing is op patiënten die naar het ziekenhuis zijn gegaan om te bevallen. Nee, 32 is het aantal baby’s van de medewerksters van het ziekenhuis die in 2018 zijn geboren!

Publiée par CentraCare sur Lundi 7 janvier 2019

„Het is iets van één op vijf”, vertelde een van de moeders, Gabii Sunder, aan KARE 11, over het aantal collega’s die verleden jaar een baby kregen. 31 vrouwen kregen 32 baby’s (één vrouw kreeg een tweeling.)

Er heerste een uniek gevoel van kameraadschap onder de vrouwen, omdat ze allemaal op dezelfde afdeling werkten en dagelijks hun ervaringen konden delen.

#15 Leo, #18 Easton & # 19 Kasen.

Publiée par CentraCare sur Lundi 7 janvier 2019

„Het is mooi om te weten dat je collega’s begrijpen wat je meemaakt en er altijd voor je zullen zijn,” vertelde Ashley Thoennes, verpleegster en moeder van baby nummer 21 aan Fox 5. „Het is iets bijzonders dat zich hier afspeelt.”

Met de 32 baby’s die in 2018 zijn geboren, was het bijna normaal geworden dat iemand aankondigt zwanger te zijn, en iedereen was geschokt dat het gewoon door leek te gaan.

Gabrielle Sunder, moeder van baby nummer 11 vertelde dat steeds meer en meer collega’s zwanger raakten. „Je liep door de gang en er zijn allemaal grote buiken en je hoorde mensen zeggen ‘Verdraaid, daar is er nog eentje.’”

„Het leek wel alsof we elke dag naar werk kwamen en vroegen ‘Hey, wie is er zwanger?,’” vertelde Courtney Brevik, een andere verpleegster en tevens kersverse moeder.

Publiée par CentraCare sur Lundi 31 décembre 2018

Sommige moeders waren zelfs aan het werk toen ze de weeën kwamen.

Fadumo Hassan vertelde dat ze haar dienst moest verlaten omdat ze echte weeën kreeg. De verpleegster die haar verving was ook zwanger, net zoals haar collega. Een patiënt vroeg verbaasd „Is iedereen hier zwanger?”.

De moeders zeggen dat ze alle grappen inmiddels hebben gehoord. De meest voorkomende is dat er iets in het water moet zitten. „Drink het water niet, anders raak je zwanger.”

Wat een ontzettend bijzonder verhaal! Vindt je ook niet? Hieronder kun je een korte reportage zien over alle collega’s en baby’tjes.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending