Babymeisje overleden nadat ze door dronken ouders 15 uur lang in autostoeltje werd gelaten.
Connect with us

Lifestyle

Babymeisje overleden nadat ze door dronken ouders 15 uur lang in autostoeltje werd gelaten.

Een verslag onthulde dat een 10 weken oud baby meisje overleed nadat ze door haar ouders 15 uur lang in een babystoeltje werd achtergelaten.

De baby – gekend als “kind M.” – was het derde kind van het koppel dat op minder dan twee jaar tijd om het leven kwam. Volgens een verslag van de kinderbescherming van Wigan werden slechts vier van de zeven kinderen van de moeder ouder dan 16 maanden – en ze wonen nog altijd bij hun ouders.

Het schokkende verslag onthulde hoe kind M. in juli 2016 tijdens een vakantie met haar ouders om het leven kwam.

Het verslag bevat 11 aanbevelingen die de dood van het kind hadden kunnen voorkomen. Het onderzoek wees uit dat de ouders hun drie kinderen 6 uur lang hadden achtergelaten om te gaan drinken. Ze kwamen alleen sporadisch even kijken.

De overheid was op de hoogte van het drankprobleem van de moeder en de vader, maar vroege interventies werden geweigerd door de moeder.

Het tragische voorval gebeurde tijdens een vakantie van vier dagen met hun zes kinderen in een resort iets buiten Wigan in Engeland.

De vader van de kinderen stond bekend voor huiselijke geweld en had vroeger nog een gevangenisstraf van 30 maanden uitgezeten voor een overval. De overheid was op de hoogte van het huiselijk geweld nadat de moeder op een dag met twee blauwe ogen op haar werk kwam opdagen.

Omstreeks 10 uur ’s ochtends trof de vader zijn jongste dochter bewusteloos aan in haar autostoeltje in de hotelkamer. Ongeveer 20 minuten later droeg de vader zijn dochter naar de receptie waar de hulpdiensten 2 minuten later arriveerden.

De hulpverleners merkten al tekenen op van rigor mortis wat ongeveer vier uur na het overlijden plaatsvindt. Daarom werd de hartverscheurende beslissing genomen om geen reanimatiepogingen meer te ondernemen.

Volgens de hotelbedienden zaten de ouders in de bar van het hotel te drinken en gingen ze om de 30 minuten naar hun jongste kinderen kijken. Dat is ook iets wat de politie later aan de hand van getuigen kon verifiëren.

Kind M. was onderdeel van een tweeling en had een problematische geboorte. Omdat het koppel ook nog eens rookte en dronk had het kleintje een hoger risico op wiegendood.

De politie besloot uiteindelijk om de ouders niet te vervolgen.

Het onderzoek kon evenmin fouten aanwijzen in de behandeling van de zaak door de sociale dienst en de kinderbescherming.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending