Babysitter zet hulpeloze 2-jarige in de wasmachine – filmt de daad terwijl ze lacht
Connect with us

Nieuws

Babysitter zet hulpeloze 2-jarige in de wasmachine – filmt de daad terwijl ze lacht

Elk kind verdient het om veilig te zijn, en wanneer hun ouders gewoon geen tijd hebben, vertrouwen ze een ervaren babysitter om voor hen te zorgen alsof ze van henzelf zijn.

Onlangs verscheen een schokkende video op Tag24 waarin stond dat een peuter door zijn babysitter in een wasmachine werd gestopt.


Niet alleen is deze daad ongelooflijk wreed, maar de babysitter vond het zo grappig dat hij erbij lachte – en zette de video later op het internet …

Waarschuwing! De handelingen die in dit artikel worden beschreven, evenals de afbeeldingen en video, kunnen als schokkend worden ervaren.

Het verhaal vond plaats in Polen en toont een babysitter die een 2-jarig kind in de wasmachine plaatst in plaats van voor hem te zorgen.


Je kunt zien hoe de babysitter de deur van de wasmachine opent en het kind erin zet.

Korte tijd later sluit hij de deur en lijkt hij hem weer even open te doen. De peuter begint te huilen – en de babysitter lacht hardop om zijn ‘slimme daad’.

Het is een uiterst trieste aanblik om te zien hoe het kind zijn hand tegen het raam van de wasmachine drukt. Maar de babysitter blijft maar lachen.

De Britse krant the Mirror meldt dat het kind niet gewond is geraakt, maar zegt ook dat er een foto is van het kind met een sigaret in zijn mond.

De 21-jarige moeder van de peuter zei dat ze hem onder de hoede van de oppas had gedaan omdat zij en de vader van het kind op het werk waren.

De babysitter en een andere tiener, die de video zou hebben gepost, werden naar verluidt gearresteerd.

Bekijk de video, die op internet een golf van woede veroorzaakt:

https://www.facebook.com/everleaddigest/videos/251419655698894/

[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending