Barbie over botox: ‘Mijn gezicht is verpest’.
Connect with us

Lifestyle

Barbie over botox: ‘Mijn gezicht is verpest’.

De voorbije jaren liet Samantha de Jong behoorlijk aan zichzelf sleutelen. Ze ging verschillende keren onder het mes. De populairste ingrepen waren een borstvergroting en botox. Maar van dat laatste heeft ze blijkbaar spijt.

Jaloers

Samantha en Gerrit vertellen in hun nieuwe vlog dat ze ontzettend veel zin hebben om hun baby op de wereld te verwelkomen. De blondine laat echter ook weten dat ze jaloers is op de strakke huid van Gerrit. Samantha zei: “Kijk, dat bedoel ik. Deze man heeft geen één rimpel in zijn gezicht.”

Daarna geeft Samantha, die geregeld haar pruik goed moet trekken, toe dat de botox haar gezicht verpest heeft. Ze vreest dat ze er niet meer zo goed zal uitzien wanneer ze net zoals Gerrit achter in de veertig is. Gerrit stelt haar meteen gerust: “Jij bent op je 48nog veel charmanter, nog veel liever en veel mooier. En een goede moeder bent. En dan moet je een rimpeltje en walletje meer krijgen. Maar ik zal van alles houden.”

Hoewel Samantha beweert dat ze niet blij is met de ingrepen aan haar gezicht, gaat ze wel nog regelmatig naar de kliniek …

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending