Barbie Samantha de Jong deelt doodsoorzaak vriend
Connect with us

Meest bekeken

Barbie Samantha de Jong deelt doodsoorzaak vriend

Heftig nieuws voor Samantha de Jong: haar vriend Gelmore overleed zondag plotseling. Kort hierna maakt de realityster bekend wat er precies is gebeurd.

Op Instagram maakte Barbie het nieuws bekend dat haar vriend Gelmore, die zij Gilly noemt, zondag is overleden. De twee kregen begin dit jaar een relatie nadat bleek dat Samantha’s zoontje Angelo niet van haar toenmalige vriend Gerrit was, maar van Gelmore. Sindsdien waren de twee stapelgek op elkaar en probeerden ze samen de voogdij over hun zoontje terug te krijgen.

Hartstilstand

Op Instagram schrijft Samantha een hartverscheurend bericht waarin ze afscheid neemt van Gelmore. ,,Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent”, schreef Samantha. ,,Je zal voor altijd bij me blijven”, vervolgt Barbie. ,,Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart.”

Ook laat ze weten wat er precies gebeurt is met haar vriend. ,,Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat.”

De voormalige Oh Oh Cherso-ster laat weten waaraan haar vriend is overleden. ,,Gelmore is overleden aan een hartstilstand. Rust in vrede, lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Celeberties

Rachel Hazes haalt snoeihard uit naar haar dochter Roxeanne

Rachel Hazes heeft publiekelijk uitgehaald naar dochter Roxeanne. Dit zelfs onder een Instagram-post van Monique Westenberg. En volgers zijn er niet helemáál over te spreken.

Roxeanne en Monique

Het drama begint wanneer Roxeanne onder een foto van Monique reageert, waarop haar jarige hond te zien is. De twee hebben na de breuk van Monique en André nog steeds goed contact en zijn laatst zelfs op een ‘zussen’-uitje geweest. ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd’, schrijft Roxeanne dan ook in de reacties.

Uithaal

Rachel vindt het nodig om op haar dochters reactie te reageren met een keiharde sneer: ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Tegenreacties

Maar volgers van Monique zijn totaal niet over Rachel’s reactie te spreken. Ze krijgt namelijk enorm veel boze tegenreacties als: ‘Rachel, jij moet je schamen en niemand anders’, en ‘Jij bent echt een triest walgelijk wijf. Jij houdt nooit op! Waarom deze reactie bij Monique, daar wilde je toch niks mee te maken hebben, maak je druk om dat nare jong van je in plaats hier een reactie naar je dochter te schrijven!’ Roxeanne’s verloofde Erik heeft aan Shownieuws laten weten dat ze er verder niet op gaan reageren.

Niet goed samen

Het gaat al een langere tijd niet goed tussen moeder en dochter Hazes. Onlangs kwamen beelden vrij van de André Hazes documentaire en Roxeanne liet op Instagram weten dat ze heel erg gekwetst is om de privébeelden die zijn gebruikt, waarvoor ze geen toestemming heeft gegeven. ‘Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.’ En moeders, die staat wél volledig achter de docu.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bridget Maasland weg bij RTL? ‘Ze is woedend!’

Bridget Maasland is woedend op RTL baas Peter van der Vorst. Bridget is namelijk van mening dat het heel opvallend is hoe vaak ze gevraagd wordt RTL Boulevard te presenteren als er op die dag toevallig ook een item over haar ex Andre Hazes in zit. Daar is ze klaar mee en ze heeft RTL baas Peter van der Vorst duidelijk gemaakt dat ze alleen nog RTL Boulevard gaat presenteren op de dagen dat er geen item van Andre Hazes in zit.

Uiteraard is dit nogal hypocriet van Bridget Maasland, want je presenteert een roddelprogramma en je weet dan dat het ook wel eens over jezelf kan gaan. Stop dan helemaal met het presenteren van RTL Boulevard of wees een professioneel en presenteer het programma gewoon ook als er over Andre Hazes een item in zit. Uiteindelijk bepaal je toch echt zelf of je op het item wilt reageren of dat je gewoon de autocue voorleest en verder gaat naar het volgende onderwerp.

Wellicht komt deze beslissing ook omdat ze vorige haar nieuwe liefde alweer gedumpt heeft en dit ook in RTL Boulevard wilt vermijden?

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zoon Bibian Mentel geeft hartverscheurend interview

Zondag was de zoon van Bibian Mentel te gast bij Humberto. Julian (18) sprak er samen met zijn vader over het afscheid van Bibian. Ze wensen de nalatenschap van Bibian verder te zetten. Julian vertelt: “Er is niemand zoals je eigen moeder.”

De 18-jarige jongen was zichtbaar geëmotioneerd en getuigt dat Bibian haar kinderen altijd op de eerste plaats zette, ondanks haar slepende ziekte. “Ze liet alles vallen voor mij”, zegt hij. En wat mist hij het meest aan Bibian? “Mama. Het maakt niet uit wat er was, ik kon altijd mijn ei kwijt bij haar. We konden het over van alles en nog wat hebben. Bij haar voelde ik mij veilig. Er is niemand zoals je eigen moeder.”

Twee druppels

Edwin, de man van Bibian, zegt dat Julian helemaal zoals zijn moeder is. “Hij is honderd procent de mannelijke versie van haar. Ook met de kleine, irritante kantjes eraan.”

In maart nam Bibian afscheid van haar volgers op Instagram: “Wat een liefde heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Ontzettend veel dank voor jullie berichtjes, kaartjes en bloemen.”

Doorgaan met lezen

Trending