‘Barbie’ Samantha de Jong: “Psychopaten hebben mijn hond gestolen en mij ook tot prostitutie gedwongen”
Connect with us

Meest bekeken

‘Barbie’ Samantha de Jong: “Psychopaten hebben mijn hond gestolen en mij ook tot prostitutie gedwongen”

Barbie, beter bekend als Samantha de Jong heeft een schokkende onthulling gedaan via Intagram. In een zogeheten story, laat de voormalig realityster weten dat haar hondje is gestolen.

Ze schrijft: ”Lieve jongens en meisjes!! Wie heeft mijn hond mijn hond is gestolen door 3 psyopaten en deze drie mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie ik was daar ook het geval van deze mensen heten Tony Jas en nog iemand waarvan deze anoniem moet blijven Sander!! Alsjeblieft herken jij deze hond DM mijn. @Shownieuws en politie iedereen is op de hoogte.”

Hond Barbie gestolen door psychopaten

Wat is er nu gebeurd?
We hebben onze beste vertaler op het verhaal moeten zetten. Die heeft ontrafeld dat de hond van Samantha door ”psychopaten” gestolen is. Deze drie, Tony, Jas en anonieme Sander, schijnen volgens ‘Barbie’ meisjes ook tot prostitutie te dwingen. Daar zou Samantha zelf eveneens slachtoffer van zijn geworden.

Update 14.51 uur: Hond is terug
Goed nieuws, want de ”psychopaten” hebben de hond blijkbaar teruggebracht, of ergens heengebracht waar Samantha met haar huisdier herenigd kon worden. Ze wenst iedereen fijn weekend, ook al is het pas donderdag.

Celeberties

Heftig nieuws over Leontine Borsato: ‘Hoe kon ze het zover laten komen?’

Er is ophefmakend nieuws over Leontine Borsato. Het nieuws verrast velen.

‘Story’ meldt dat Leontine Borsato op een jaar tijd een immense schuld heeft gemaakt. Ze heeft een put van liefst 1,6 miljoen euro.

Hoe ze aan die schulden is gekomen blijft momenteel onduidelijk. “In 2019 toonde de jaarrekening van For Me BV , het bedrijf van Leontine, nog een schuld van bijna 44.000 euro”, citeert ‘TV-Familie’ journalist Karin Riethoven.

“Maar in 2020, het jaar waarin ze scheidde van Marco, liep die schuld dus op tot 1,6 miljoen euro. Nochtans had Marco ervoor gezorgd dat ze financieel niets tekortkwam.”

“Hij kocht haar een nieuwe auto en zou de huur van haar woning in Huizen betalen”, weet Riethoven nog. Het blijft dus verbazingwekkend dat Leontine op zo’n korte tijd zoveel schulden kon uitbouwen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Groot familiedrama Frans Bauer (48): ‘Je verwachtte het niet’

Het was niet alleen maar feest en gezelligheid voor Frans Bauer, tijdens zijn fanreis met honderdvijftig muziekvrienden naar Saint-Tropez, waarover Privé zaterdag berichtte. Wat niemand daar mocht weten, was dat de zanger daar ook rondliep met grote zorgen. Op de laatste dag van de trip deelde Frans het grote verdriet om zijn broer Dorus (54), die aan kanker blijkt te lijden en wacht op een datum voor zijn operatie.

Zo kort na het drama met echtgenote Mariska (46), die begin januari door een herseninfarct werd getroffen, zijn er opnieuw donkere wolken boven het familiegeluk van de Bauers. Dorus, die ook te zien was in de docusoap rond de familie en het reisprogramma Vive la Frans, is al een tijdje uit beeld. Dorus was door de huidige omstandigheden ook niet mee op de fantrip, maar om de goede sfeer te behouden, werd daar een draai aan gegeven als mensen vroegen waarom hij niet van de partij was. In de nieuwe editie van weekblad Privé, die vandaag verschijnt, doet Frans (48) zijn hele verhaal.

„Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, zegt Frans, die er een innige band op nahoudt met zijn broer. „Het zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer. Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit. Opnieuw staat de wereld even stil. Voorlopig zal Dorus niet van de partij zijn bij mijn concerten, waar hij normaal gesproken de fankraam runt. Voor alles is natuurlijk een oplossing te bedenken, maar het voornaamste is dat hij er weer bovenop komt.”

Voor Frans en zijn familie is dit het zoveelste drama. „Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op? Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.” Daarmee doelt de zanger op het overlijden van Mariska’s broertje, die om het leven kwam bij een ongeluk. Maar ook de dood van zijn vader Chris, een familiedrama rond zijn oom en tante, zijn eigen burn-out en het gebeuren rond Maris hebben er bij Frans en zijn hechte gezin flink ingehakt. „Mijn leven kent heel veel hoogtepunten, maar diepe dalen zijn er ook geweest. Op zich zijn de kansen van Dorus goed. Maar ik ben toch blij als de operatie achter de rug is en hij op een dag te horen zal krijgen dat hij helemaal genezen is!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Yvonne Coldeweijer doet grote onthulling: “Dit is de échte vader van André Hazes jr.!”

Yvonne Coldeweijer heeft op een bericht op Instagram gereageerd van Rachel Hazes, moederlief van André Hazes. Rachel plaatste gisteren een foto van een kaars met daarbij de tekst: “Lieve schat, vandaag alweer 18 jaar geleden dat ik mijn liefste vriend verloor. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk. Let boven goed op mijn andere dierbaren waar ik heel veel van hou!!!”

Coldeweijer plaatst hier direct een bericht over: “Rachel post over een lieve vriend. Maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André!” Bij haar bericht plaatst Coldeweijer een overlijdensbericht van de vermeende Marco van 18 jaar geleden, overleden in 2004. Vanmorgen plaatste Coldeweijer opnieuw een post hierover omdat ze er zoveel vragen over krijgt: “Veel vragen over mijn Marco Eijk post van gister. in Amsterdam al jaren een publiekelijk geheim!”

Yvonne Coldeweijer denkt te weten wie de échte vader van André Hazes is!
Vervolgens plaatst Coldeweijer een post van iemand die zich Toon Braxhoofden noemt, een bericht uit begin 2020. Toon schrijft hier: “Rachel was stapelblind op Marco, zelfs zo erg dat het huwelijk met Hazes op cancelen stond. Het heeft maar een haartje gescheeld of het was niet doorgegaan. Maar inderdaad is junior een zoon van Marco. vergelijk hem met Roxeanne, dat is een echte Hazes. Vergelijk junior met zijn 2 halfzusjes, ogen liegen niet. Nou was en is Rachel erg gevoelig voor jongens uit het milieu. In Den Haag is dat publiek geheim, in Brabant ook trouwens.” Er spelen al langer geruchten over verschillende vermeende vaders van Dré. Zelfs John de Wolf zou iets gehad hebben met Rachel volgens verschillende geruchten waaruit weer geruchten zijn ontstaan dat Dré de zoon van John is. We moeten dit dus vooral met een korreltje zout nemen. Online zijn foto’s verschenen die Dré met Marco vergelijken en ‘het bewijs’ zouden zijn:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending