Barry Atsma opgewonden van harde mannens*ks in Brokeback Mountain.
Connect with us

WTF

Barry Atsma opgewonden van harde mannens*ks in Brokeback Mountain.

Hoewel acteur Barry Atsma hetero is, weet hij de beroemde s*ksscène in de film Brokeback Mountain wel te appreciëren. Dat onthulde hij aan Veronica Magazine.

Meer nog: het is zijn favoriete intieme scène. De acteur vertelde: “Mijn favoriete s*ksscène is de heel harde mannens*ks uit Brokeback Mountain. Heel opwindend, op een bepaalde manier. Ik ben zelf van de vrouwen, maar ik vond het zeldzaam goed gedaan.”

In het interview beoordeelt hij ook nog andere films. Dunkirk vindt hij bijvoorbeeld heel overschat, hoewel de film destijds overladen werd met lof. Daarover vertelde hij: “Lompe film vind ik dat. Doet geen recht aan de geschiedenis. Niet goed gespeeld. Maar ik heb ook echt problemen met Hans Zimmer, de componist. Bij Interstellar had ik ook al een groot probleem met de muziek van die Zimmer, maar hij wist die fenomenale film niet te verneuken. Met Dunkirk lukte hem dat wel.”

Georgina Verbaan is, naast zijn eigen vrouw Noortje Herlaar natuurlijk, volgens hem de beste Nederlandse actrice. “Ze is een enorm slimme, grappige actrice”, strooit hij met complimentjes. Sterker nog, het zit hem dwars dat ze soms over het hoofd gezien wordt. Barry vervolgt: “Wat volkomen onterecht is, want ze is zeldzaam getalenteerd. Er zijn maar heel weinig mensen die drama en comedy zo mooi in elkaar weten te vlechten.”

Celeberties

FOTO: ‘Patricia Paay zwanger’

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Koning Willem Alexander betrapt op wildplassen!

In de APV staan de regels op het gebied van openbare orde en veiligheid binnen de gemeente. Buiten de bebouwde kom is wildplassen vaak niet strafbaar, maar dat is afhankelijk van de plaatselijke verordeningen die zich vaak alleen tot de bebouwde kom beperken. Als je betrapt wordt op wildplassen, kost je dat € 140.

Dit lijkt ons buiten de bebouwde kom. Op Skivakantie haalde hij zijn kleine vriend er ook al uit zoals je HIERRR ziet!

Wildplassen

En ja, wanneer de koning een lange rit heeft gehad, moet hij natuurlijk ook een plasje doen. Maar wanneer je in de middle of nowhere bent, dan is het weiland maar aan de beurt!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mogelijk zelfmoord: Fred van Leer met spoed naar ziekenhuis gebracht

Presentator en stylist Fred van Leer (44) is vandaag opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt zijn management.

Afgelopen vrijdag raakte de stylist veelbesproken door een filmpje van hem dat veelvuldig wordt gedeeld via sociale media. In die video is te zien dat hij, duidelijk onder invloed van drugs, bizarre handelingen bij zichzelf verricht, daartoe aangespoord door een man met Marokkaans accent schrijft De Telegraaf.

Dreigend

Volgens buurtbewoners in de Mathenesserlaan zag het er zondagmiddag dreigend uit toen een lichaam uit het huis werd gehaald door de brandweer. Volgens zijn management is Fred ’ter observatie’ opgenomen in het ziekenhuis. Volgens Conny Schalke-Bax ’is hij daar in goede handen, meer mededelingen zullen niet worden gedaan.’

 

Bron: Telegraaf

Doorgaan met lezen

Trending