Connect with us

WTF

Barry Atsma opgewonden van harde mannens*ks in Brokeback Mountain.

Hoewel acteur Barry Atsma hetero is, weet hij de beroemde s*ksscène in de film Brokeback Mountain wel te appreciëren. Dat onthulde hij aan Veronica Magazine.

Meer nog: het is zijn favoriete intieme scène. De acteur vertelde: “Mijn favoriete s*ksscène is de heel harde mannens*ks uit Brokeback Mountain. Heel opwindend, op een bepaalde manier. Ik ben zelf van de vrouwen, maar ik vond het zeldzaam goed gedaan.”

In het interview beoordeelt hij ook nog andere films. Dunkirk vindt hij bijvoorbeeld heel overschat, hoewel de film destijds overladen werd met lof. Daarover vertelde hij: “Lompe film vind ik dat. Doet geen recht aan de geschiedenis. Niet goed gespeeld. Maar ik heb ook echt problemen met Hans Zimmer, de componist. Bij Interstellar had ik ook al een groot probleem met de muziek van die Zimmer, maar hij wist die fenomenale film niet te verneuken. Met Dunkirk lukte hem dat wel.”

Georgina Verbaan is, naast zijn eigen vrouw Noortje Herlaar natuurlijk, volgens hem de beste Nederlandse actrice. “Ze is een enorm slimme, grappige actrice”, strooit hij met complimentjes. Sterker nog, het zit hem dwars dat ze soms over het hoofd gezien wordt. Barry vervolgt: “Wat volkomen onterecht is, want ze is zeldzaam getalenteerd. Er zijn maar heel weinig mensen die drama en comedy zo mooi in elkaar weten te vlechten.”

Meest bekeken

Nicolette van Dam uitgemaakt voor ‘racist’ na poging Chinees praten.

Nicolette van Dam kreeg het zwaar te verduren op de social media. In haar Instagram Stories had ze een video gepost waarin ze Chinees probeerde te praten tegen een kok met een Aziatisch uiterlijk. Ze belandde meteen in het oog van de storm.

Je moet tegenwoordig goed oppassen wat je zegt. Voor je het weet, krijg je de ongenadige, alleswetende social media-meute over je heen. En dat is precies wat Nicolette mocht ondervinden.

Zij en haar man Bas Smit deelden een filmpje van hoe een chef-kok een uitgebreid diner voor hen klaarmaakt. Toen de man het eten serveerde, wilde Nicolette hem een complimentje geven. Ze zei: “Lekker hoor.” Daarna riep ze uitbundig ‘Wǒ ài nǐ’, wat zoveel betekent als ‘Ik hou van jou’. De kok reageert niet meteen, waarop de blondine verder gaat: “Hoor je niet wat ik tegen je zeg? Je spreekt toch Chinees? Of spreek ik Chinees?”

Lomp en racistisch

De verwijten vlogen haar meteen om de oren. De zeurende social media-machine van mopperaars trok zich meteen op gang. Nicolette werd uitgescholden voor ‘lomp’ en zelfs ‘racist’. Daarom besloot de presentatrice om van zich te laten horen. Dat deed ze eerst door een plaatje te delen van schijfjes komkommer, waarmee ze natuurlijk verwijst naar de komkommertijd. Wegens gebrek aan nieuws, moet het dan maar gaan over Nicolette die een woordje Chinees probeert te praten.

Weer wat geleerd!

Daarna postte ze een filmpje samen met de bewuste kok. Ze probeert Wǒ ài nǐ opnieuw goed uit te spreken en ze zegt: “Zo, weer wat geleerd.” Daarna komt de kok in beeld en zegt haar wat de juiste uitspraak is. Daarop antwoordt Nicolette gevat: “Had me dit gisteren even geleerd. Dat had me veel gezeik gescheeld.” De kok herhaalt glimlachend: “Ik hou van jou.”

Doorgaan met lezen

WOW

Wat is er met het gezicht van Linda de Mol gebeurd? “Onherkenbaar!”

Linda de Mol mag je gerust de kroonprinses van de Nederlandse televisie noemen. Ook na haar overgang naar het SBS 6 van haar broer John de Mol rijgt ze de kijkcijfers aaneen met haar programma’s als Miljoenenjacht en Ik Hou Van Holland.

Maar ook buiten haar werk als presentatrice scoort ze goed. Bijvoorbeeld met haar eigen website en bijbehorend tijdschrift Linda. Daarin staat ze vrijwel altijd op de cover.

Linda de Mol is onherkenbaar!

Deze keer is ze flink onder genomen door een make-up artiest. Zelfs zo erg dat haar eigen man haar niet meer zou hebben herkend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Continu hengelen naar aandacht en roem: 'DE SCHAAMTE VOORBIJ' staat bomvol spraakmakende interviews en fotoshoots. Met o.a.: – Beste vriendinnen @leavecaricealone en @halinareijn over werk, roem en liefde. – Vrouwen die zichzelf halfnaakt op Instagram gooien: 'Selfies in lingerie leveren de meeste likes op.' – Schrijver Stella Bergsma (49) onderzoekt de aantrekkingskracht van Second Love. Wat bezielt mensen om zich aan te melden? En nog veel meer. De nieuwe LINDA.183 'DE SCHAAMTE VOORBIJ' ligt vanaf morgen in de winkel. #LINDA183 #DESCHAAMTEVOORBIJ #CaricevanHouten #HalinaReijn Fotografie: @demarcdegroot • Styling: @studio.hector • Visagie: @davidkoppelaar • Haar: Pieter Roodhorst

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: ‘Familie Meiland loog hierover’

De Meilandjes waren in paniek: door de coronacrisis konden ze geen gasten ontvangen en zouden ze in de financiële problemen kunnen raken. Dat beweerden ze in een aflevering van Chateau Meiland. Maar het gezin zit er wel degelijk warmpjes bij!

Het gezin woont nu nog in het chateau in Frankrijk, maar keren binnenkort terug naar Nederland. Ze kochten een gigantische woonboerderij te Hengelo, voor een duizelingwekkend bedrag van ruim 900.000 euro.

Volgens website Bekendeburen.nl heeft de familie een hypotheek van ‘slechts’ 420.000 euro. Dat betekent dat Martien, Erica en Maxime meer dan een half miljoen uit eigen zak hebben betaald! Met die mogelijke financiële problemen lijkt het dus wel mee te vallen…

Bron: bekendeburen.nl, ditjesendatjes.nl Story

Doorgaan met lezen

Trending