Beau in shock door uiterlijk Yolanthe Cabau: ‘Zo loop je toch niet over straat?’
Connect with us

Celeberties

Beau in shock door uiterlijk Yolanthe Cabau: ‘Zo loop je toch niet over straat?’

Yolanthe Cabau was vorige week te gast bij Beau om uitleg te geven over haar nieuwe film Just Say Yes. Uiteraard kwam ook de ophef rond Bilal Wahib ter sprake. Beau wilde ook nog iets zeggen over de uitdagende looks van Cabau.

Yolanthe woont samen met haar zoontje Xess Xava in Los Angeles waar het altijd wat warmer is dan in Nederland. Beau begrijpt maar niet waarom ze zo schaars gekleed over straat loopt. Cabau loopt immers geregeld in bikini te paraderen. Beau verzucht: “Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?! In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?”

Yolanthe verdedigt zich: “Nee, deze foto heeft mijn vriendin gewoon gemaakt. Ze zei wel: ‘Het staat leuk wat je aan hebt! Laten we een paar foto’s maken!’ En ja, zo liep ik dus wel over straat, máár dat was trouwens in Miami.” Cabau zegt dat iedereen in de omgeving van het strand er zo bijloopt. De brunette vervolgt: “Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat.”

Maar Yolanthe doet in Los Angeles natuurlijk veel meer dan gewoon mooi te lopen wezen. Ze werkt keihard aan haar acteercarrière in de Verenigde Staten. Yolanthe volgt zelfs acteerlessen bij de coach Ivana Chubbuck. Daarover vertelt ze: “Will Smith komt dan ook naar een les. We zaten één keer samen. Alles wat hij zegt is boeiend: iedereen hing aan zijn lippen.”

Celeberties

Gaby Blaaser is haar broek vergeten aan te trekken in de keuken

Wij kennen Gaby Blaaser nog van haar rol als Jolé in de kinderserie SpangaS. Het feit dat zij meespeelde in de serie was eigenlijk de enige reden voor ons om destijds te kijken.

Dat is intussen al meer dan tien jaar geleden en inmiddels is Gaby alweer 33 jaartjes oud. Dat weerhoud haar er echter niet van om een paar keer per week een nogal pikante foto online te plaatsen.

Zo staan wij ’s ochtends ook in de keuken
Ditmaal een foto vanuit de keuken. Eigenlijk staat iedereen er zo weleens bij als hij/zij koffie zet toch? Dus wat is hier raar aan?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rapper Akwasi stopt ermee: ‘Mooi!’

Akwasi stopt vanwege zijn nieuwe publieke omroep Zwart met zijn muzikale rapcarrière. Hij ziet het winnen van de Edison-prijs als een mooi sluitstuk. Dat vertelde hij gisteren in Shownieuws.

Het is voorlopig over en uit met het performen, liet Akwasi weten in de showrubriek op SBS 6. “Ik denk niet dat ik de komende tijd nog ga optreden of überhaupt de studio inga, want ik stop met muziekmaken. Ik ga me echt richten op Omroep Zwart en met dit mijlpaaltje sluit ik eigenlijk wel mijn muzikale hoofdstuk af. Het is genoeg.”

‘Mooi!’
Het besluit van Akwasi om te stoppen met muziek werd opvallend enthousiast ontvangen in de studio van Shownieuws. “Mooi”, merkte Ronald Molendijk resoluut op, waarna zijn collega’s Airen Mylene, Patty Brard en Bart Ettekoven begonnen te lachen.

Natacha Harlequin vond het minder leuk: “Nou ja, hoezo?”

Ronald: “Nou ja, dat is toch geen nieuws? Je stopt gewoon met muziekmaken. Dat is een gegeven, dat is prima.”

Patty kritisch
Natacha: “Daar geloof ik niets van, dat zit gewoon in zijn hart.”

Patty: “Als het dan in zijn hart zit, heb ik alsnog een dingetje: als je dan stopt, waarom moet je dan aankondigen dat je stopt? Dan hou je toch gewoon op en zeg je: yo, hartstikke goed het beeldje en punt?”

Natacha: “Ik kan niet voor hem spreken, maar ik denk dat het duidelijkheid schept en dat hij aangeeft dat hij zich nu gaat focussen op Omroep Zwart. Dat lijkt me ook wel van belang.”

Patty: “Nee, daar hebben we ook helemaal niets over te zeggen.”

Ronald: “Dus wat ik zei klopt als een bus: mooi!”

Bart: “Jij bent een groot fan, begrijp ik, Natacha.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Tweeling van Rico Verhoeven hebben ondraaglijke pijn

De tweeling Sharon en Esmee die Rico Verhoeven ervan beschuldigen hun te willen aanzetten tot een trio terwijl hij toen nog een relatie had met Jacky de moeder van zijn kinderen hebben een probleem. Esmee heeft namelijk ondraaglijk veel pijn in haar rechterborst. Je kunt aan beide dames zien dat ze flink wat cosmetische ingrepen hebben gehad en Esmee heeft twee borstvergrotingen gedaan. Dat heeft niet goed uitgepakt, want er schijnt iets niet helemaal goed te zijn gegaan en ze schreeuwt het nu dagelijks uit van de pijn. Esmee zegt hier zelf het volgende over:

“Hij is aan de bovenkant helemaal opgezwollen en alles trekt door naar mijn rechterschouder en rug. Ik ben er al voor de derde keer aan geopereerd om de protheser lager te zetten. Dit heeft helaas niks geholpen.”

“Waarschijnlijk heeft dit iets te maken met vet/littekenweefsel. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, want de pijn is ondraaglijk en niemand weet hoe ze mij nog kunnen helpen.”

“Dat is wie ik ben en het maakt me gelukkig. Als ik van tevoren zou weten dat ik net pech zou krijgen met mijn rechterborst, had ik het natuurlijk nooit gedaan. Als ik geen pijn had gehad zou ik er voor kiezen om ze nog wat groter en ronder te laten maken.”

Doorgaan met lezen

Trending