Beau van Erven Dorens bereikt nieuw dieptepunt: “Het einde nadert!”
Connect with us

Celeberties

Beau van Erven Dorens bereikt nieuw dieptepunt: “Het einde nadert!”

Beau van Erven Dorens wist vorige maand nog de kijkcijfer-records van Eva Jinek wist te verbreken. Maar dat lijkt sinds een paar weken alweer afgelopen te zijn. Naarmate de talkshow van Jinek vorderde werden de kijkcijfers volgens kijkonderzoek dan ook beetje bij beetje een stukje slechter. Het is nu nog te vroeg om te oordelen over de cijfers die de Amsterdamse presentator weet te scoren, maar het ziet er deze week niet al te best uit. De presentator wist een maandje geleden namelijk nog geregeld ruim meer dan een miljoen kijkers naar zijn show te trekken. Voornamelijk de maandagen en vrijdagen leken erg goed te werken voor hem. Vorige week maandag zakte dat al flink naar 675.000 kijkers.

Beau van Erven Dorens scoort steeds slechter
Vorige week maandag kwam de teller voor zijn talkshow staan op 675.000, goed voor een vijftiende plek. Maar zijn nieuwe dieptepunt werd drie weken geleden bereikt. Een nieuw laagterecord van 469.000 kijkers. Of dit alleen aan het zomerse weer te danken was is nog niet zeker. Afgelopen woensdag kwam dit ook weer op 541.000 kijkers haken, opnieuw een vijftiende plek. Gisteren, maandag 22 juni, kwam op hij 618.000 kijkers vast te zitten, een twaalfde plek. Al wat beter, maar maandagen horen juist zijn sterkste kant te zijn.

Einde van zijn carrière?
Beau van Erven Dorens is nog maar net begonnen met zijn talkshow maar het einde is misschien al in zicht. In de podcast Effe Relativeren op het YouTube-kanaal van presentator Kaj Gorgels doet hij een boekje open over hoe hij zich voelt betreffende de talkshow. Hij geeft het volgende aan: “Ik ben blij met wat ik aan het doen ben, maar tegelijkertijd voel ik het einde naderen. Ik zou weleens iets heel anders willen gaan doen. Daar broed ik op.” Het is geen geheim dat zijn carrière behoorlijk wat ups en downs heeft gehad in de afgelopen twee decennia.

Celeberties

Droevig nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van de muziek. De 77-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, is erg blij met zijn vrijdag verschenen slotakkoord ’t Is mooi geweest. Ondanks dat hij op voorhand al had aangegeven geen live-optredens meer te doen op tv, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelt hij over zijn gezondheid en dat hij denkt dat hij het coronavirus heeft gehad.

De Nijs vindt het heel spannend hoe het publiek op zijn werk gaat reageren. „De release van een plaat is het summum van wat wij beleven als je in dit vak zit. Ik ben zelf gek van die plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1. „Ik ben heel blij en ik heb het gevoel dat andere mensen dat ook zouden vinden.”

Volgend jaar is De Nijs van plan om ook laatste optredens te geven. „Er staan een heleboel dingen in de planning, ik wacht het gewoon af”, zegt hij doelend op de coronacrisis.

Goed

Ondanks dat zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, voelt de zanger zich goed. „Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar ik voel me goed verder.” Wel denkt De Nijs dat hij besmet is geweest met het coronavirus en dat hij daardoor is verslechterd. „Ik merk dat ik niet ben waar ik was voor die tijd.”

Maar de zanger is in goede handen. „Ik heb het geluk dat mijn neuroloog een van de beste mensen op zijn gebied is in de wereld. Dat geeft mij veel zekerheid op een bepaalde manier van: nou het valt allemaal wel mee.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Enzo Knol’s nieuwe vriendin trekt veel bekijks met afgetraind lichaam!

Nadat de ouders van Enzo Knol waren gescheiden, namen hij en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder aan, Knol. Met hun moeder en stiefvader gingen ze enige tijd in Den Haag wonen. Hij woonde later als tiener nog enige tijd bij zijn vader in Assen. Met zijn vader verbrak hij op zijn 18e alle contact, nadat hij hem nog een keer had opgezocht.

De vlogger maakte veel van zijn vlogs samen met zijn toenmalige vriendin Demira van der Zeeuw, die hij via de sociale media leerde kennen. Ook zij is daardoor erg bekend geworden onder de volgers van hem. Op 25 juni 2018 besloten ze definitief een punt te zetten achter hun relatie. In 2014 ging hij op zichzelf wonen in Hilversum en in maart 2016 kocht hij een appartement in Zeist. Nu weet je wat van het privéleven van de vlogger, maar nog niet alles!

Nieuwe “vriendinnetje” van Enzo Knol

Hij laat in een nieuwe video weten dat hij en zijn schaatscoach een beetje een dingetje zijn geworden. Hij zegt dat ze nog geen officieel stelletje zijn maar dat ze even aankijken hoe het loopt met Myron Koops. In ieder geval heeft hij een goede smaak kunnen we wel stellen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Famke Louise gedwongen tot vrijpartij en het ziekenhuis ingeslagen!

Famke Louise heeft binnenkort een nieuwe documentaire online staan op Videoland. Het belooft een behoorlijk heftige inkijk te zijn in het verleden van de zangeres. In het begin van haar carrière maakte ze namelijk video’s met de zogenaamde ‘SnapKing’ ofwel Tim van Teunenbroek.

Urban website ‘Axed’ weet hier het volgende over te melden: “Blijkbaar werd ze achter de schermen meer dan eens geschopt, geslagen en gedwongen tot pr*stutitie. Het ging zelfs zo ver dat de zangeres op de spoedeisende hulp belandde met een ‘gat in haar hoofd’. Snapking dwong haar vervolgens om op beeld te zeggen dat ze tegen een nachtkastje was gevallen.”

Famke Louise klapt uit de school

Wat hier precies van waar is weten we natuurlijk niet. Wat we wel weten is dat SnapKing al vaker veroordelingen op zijn naam heeft staan zoals stalking, mishandeling en het verspreiden van n privébeelden van zijn ex. Videoland: “Famke Louise liet zich in het verleden leiden door de mening van anderen, maar nu wil ze zélf de regie. Een jaar lang is ze gevolgd en zie je hoe ze afrekent met de demonen uit haar verleden en zichzelf opnieuw probeert uit te vinden. De driedelige docuserie Famke Next zie je vanaf 10 november.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending