Beau van Erven Dorens bereikt nieuw dieptepunt: “Het einde nadert!”
Connect with us

Celeberties

Beau van Erven Dorens bereikt nieuw dieptepunt: “Het einde nadert!”

Beau van Erven Dorens wist vorige maand nog de kijkcijfer-records van Eva Jinek wist te verbreken. Maar dat lijkt sinds een paar weken alweer afgelopen te zijn. Naarmate de talkshow van Jinek vorderde werden de kijkcijfers volgens kijkonderzoek dan ook beetje bij beetje een stukje slechter. Het is nu nog te vroeg om te oordelen over de cijfers die de Amsterdamse presentator weet te scoren, maar het ziet er deze week niet al te best uit. De presentator wist een maandje geleden namelijk nog geregeld ruim meer dan een miljoen kijkers naar zijn show te trekken. Voornamelijk de maandagen en vrijdagen leken erg goed te werken voor hem. Vorige week maandag zakte dat al flink naar 675.000 kijkers.

Beau van Erven Dorens scoort steeds slechter
Vorige week maandag kwam de teller voor zijn talkshow staan op 675.000, goed voor een vijftiende plek. Maar zijn nieuwe dieptepunt werd drie weken geleden bereikt. Een nieuw laagterecord van 469.000 kijkers. Of dit alleen aan het zomerse weer te danken was is nog niet zeker. Afgelopen woensdag kwam dit ook weer op 541.000 kijkers haken, opnieuw een vijftiende plek. Gisteren, maandag 22 juni, kwam op hij 618.000 kijkers vast te zitten, een twaalfde plek. Al wat beter, maar maandagen horen juist zijn sterkste kant te zijn.

Einde van zijn carrière?
Beau van Erven Dorens is nog maar net begonnen met zijn talkshow maar het einde is misschien al in zicht. In de podcast Effe Relativeren op het YouTube-kanaal van presentator Kaj Gorgels doet hij een boekje open over hoe hij zich voelt betreffende de talkshow. Hij geeft het volgende aan: “Ik ben blij met wat ik aan het doen ben, maar tegelijkertijd voel ik het einde naderen. Ik zou weleens iets heel anders willen gaan doen. Daar broed ik op.” Het is geen geheim dat zijn carrière behoorlijk wat ups en downs heeft gehad in de afgelopen twee decennia.

Celeberties

Zien: Marco Borsato heeft een nieuwe vriendin: “Wat een knapperd!”

Marco Borsato is natuurlijk alweer eventjes single. Leontine en hij hebben besloten om een punt achter hun huwelijk van dik 20 jaar te zetten. Dit is natuurlijk gekomen door alle affaires die in de roddelmedia aan het licht zijn gekomen. Maar ook voor de zanger gaat het leven, en dus de liefde, uiteindelijk weer door. En hoe snel hij dat weer op wil gaan pakken is natuurlijk volledig aan hemzelf. Maar verschillende roddelbladen melden dat er hoogstwaarschijnlijk al een lichtpuntje te zien is in het liefdesleven van een van de grootste zangers van ons land. Toen hij tijdelijk bij zijn moeder ging wonen, woonde hij om de hoek bij zijn ex-vriendin waar hij mee heeft samengewoond. Het gaat om Denise Broekhof die daar nog steeds woonachtig is. Vermoedelijk is het contact daar weer tot stand gekomen, en dat is ook te merken op social media.

Marco Borsato zoekt contact met ex liefje

De zanger schrijft bijvoorbeeld onder een recente foto: “Prachtig ben je nog steeds”. Dat er nog gevoelens tussen de twee aanwezig kunnen zijn blijkt wel uit een interview dat Denise gaf aan Story. Ze liet destijds het volgende weten: “We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal. Ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt.” Ze vervolgt met: “Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt.”

Tijd voor foto’s

Nu zijn we natuurlijk allemaal razend benieuwd wie nu precies deze blondine is. En we kunnen je zeggen dat we kunnen bevestigen dar Marco Borsato een behoorlijk goede smaak qua vrouwen heeft gezien onderstaande foto’s.

View this post on Instagram

#fotoshoot met @karenhooglandfotografie @claesensno1 #hofvanbergen

A post shared by DeniseBoekhoff (@deniseboekhoff) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verdrietig: Triest nieuws voor Paul de Leeuw

De Leeuw werd geboren in Rotterdam-Feijenoord en groeide op in een protestants gezin. Hij groeide deels op in Rotterdam en deels in Lekkerkerk,[1] waar hij op verschillende basisscholen heeft gezeten. Hij ging naar de mavo op de Krimpenerwaard in Krimpen a/d IJssel, na de fusie met het Diederik van Alkemade mavo in 1992 beter bekend als het Krimpenerwaard College, en haalde daar later zijn havodiploma. Na de havo volgde De Leeuw de lerarenopleiding in Delft. Hier ontdekte hij zijn artistieke talenten. Hij meldde zich voor de Toneelacademie Maastricht, maar kwam niet door de selectie.

In 1983 deed De Leeuw mee met Cameretten in Delft, waarbij hij de persoonlijkheidsprijs kreeg. In 1984 presenteerde hij het festival. Een jaar later was hij het pauzenummer tijdens het Open Bak Gala in het Koninklijk Theater Carré ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Theater De Engelenbak. Hij zong het nummer Vlieg met me mee. Mede dankzij de enthousiaste reacties van de zaal kreeg De Leeuw een uitnodiging voor een optreden in het programma van Sonja Barend.

Verdrietig nieuws voor Paul de Leeuw. Vorig weekend overleed zijn poes, Donnie. Dinsdag nam de familie afscheid en werd Donnie gecremeerd. Vandaag wordt er een kaarsje gebrand voor de poes.

‘Dag lieve Donnie’

Op Instagram plaatst Paul een foto van de urn, met daarnaast twee brandende kaarsen en de rouwkaart.

‘Dag lieve Donnie!’, schrijft hij. Paul’s volgers leven met hem mee en laten steunende reacties achter. Zo stuurt schrijft Ellie Lust ‘Ach… LIEFS en sterkte…’ en Rossana Kluivert schrijft: ‘Sterkte en mooi dat je Donnie een waardig afscheid geeft.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Monique Westenberg zet Rachel Hazes voorschut met deze foto

Volgers keken raar op toen Monique Westenberg een wel heel aparte foto met Rachel Hazes op haar Instagram Stories plaatste en vervolgens na enkele minuten weer verwijderde.

Copy – paste

Op de Instagram Story zijn Monique, André en hun zoontje André jr. samen met nog een ander bevriend gezin te zien. Op het eerste gezicht zie je een leuke foto in de Efteling, maar als je nog een keer kijkt – en dan vooral naar de achtergrond van de foto – zie je het hoofd van Rachel op een andere vrouw geplakt.

Nadat Monique een reactie van een volger kreeg, verwijderde ze de foto en plaatste ze meteen een nieuwe zonder het hoofd van Rachel.

Onduidelijkheid

Waarom Monique deze foto op haar Instagram Story plaatste is voor vooralsnog onduidelijk; ze heeft nog geen reactie gegeven. To be continued…

 

 

Doorgaan met lezen

Trending