Bedroevend nieuws Carmen Pfaff (67)
Connect with us

BNers

Bedroevend nieuws Carmen Pfaff (67)

Carmen Pfaff (67), de echtgenote van Jean-Marie Pfaff en moeder van Kelly, Lyndsey en Debby, is opgenomen in een z!ekenhuis op Mallorca nadat ze tijdens een vlucht naar haar vakantiebestemming een hersenbloeding kreeg. Het drukverschil in het vliegtuig wordt vermoedelijk als oorzaak gezien. Na de landing werd ze onmiddellijk overgebracht naar het z!ekenhuis in Palma, waar ze momenteel nog steeds verblijft. Haar toestand moet volledig gestabiliseerd zijn voordat ze terug kan keren naar België.

Hoewel er op dit moment geen blijvende l*tsels worden vastgesteld, is het nog te vroeg om zeker te zijn en zal Carmen naar verwachting een lange revalidatieperiode moeten ondergaan. Kelly, een van de dochters, geeft aan dat de familie vraagt om hen met rust te laten, zodat alle aandacht en focus kan liggen op het herstel van Carmen.

Een hersenbloeding kan een zeer ernstige medische aandoening zijn en vereist vaak intensieve medische zorg en revalidatie. Het is begrijpelijk dat de familie op dit moment behoefte heeft aan privacy en rust om zich volledig te kunnen richten op het herstelproces van Carmen. Het is belangrijk om de wensen van de familie te respecteren en hen de ruimte te geven die ze nodig hebben.

De steun van haar echtgenoot Jean-Marie en dochter Debby zal ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn tijdens deze moeilijke periode. Het hebben van een sterk ondersteunend netwerk kan helpen bij het fysieke en emotionele herstel van een patiënt.

Het is altijd belangrijk om alert te zijn op mogelijke gezondheidsrisico’s tijdens het reizen, vooral voor mensen met onderliggende medische aandoeningen. Het drukverschil in een vliegtuig kan een impact hebben op het lichaam, en het is raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen en indien nodig medisch advies in te winnen.

We wensen Carmen Pfaff een spoedig herstel toe en hopen dat ze de nodige zorg en ondersteuning krijgt tijdens haar verblijf in het z!ekenhuis. Onze gedachten zijn bij haar en haar familie in deze uitdagende tijd.

Het nieuws over Carmen Pfaff heeft velen geschokt en bezorgd gemaakt. Een hersenbloeding is een ernstige aand0ening die het leven van een persoon ingrijpend kan veranderen. Het is begrijpelijk dat de familie van Carmen op dit moment alle steun en privacy nodig heeft om zich te richten op haar herstel.

Een hersenbloeding kan verschillende oorzaken hebben, waaronder het drukverschil tijdens een vliegreis. Hoewel het in dit geval nog te vroeg is om definitieve uitspraken te doen over de gevolgen en de prognose van Carmen, is het bemoedigend om te horen dat er voorlopig geen blijvende l*tsels worden vastgesteld. Dit biedt hoop voor haar toekomstige herstel en revalidatie.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een revalidatieproces na een hersenbl0eding vaak langdurig en intensief is. Het vereist toegewijde zorg, therapie en ondersteuning van een multidisciplinair team van zorgverleners. Het is een uitdaging waar zowel de patiënt als de familie mee te maken krijgt. De steun en betrokkenheid van dierbaren zijn van onschatbare waarde tijdens deze moeilijke periode.

Als publiek moeten we de wens van de familie respecteren om met rust gelaten te worden. Ze hebben nu alle tijd en ruimte nodig om zich te concentreren op het herstel van Carmen. Het is begrijpelijk dat ze niet willen dat deze moeilijke situatie verder wordt belicht in de media en dat ze zich willen richten op het genezingsproces.

We hopen dat Carmen de beste medische zorg en ondersteuning krijgt tijdens haar verblijf in het z!ekenhuis. Daarnaast willen we Jean-Marie, Debby en de rest van de familie veel sterkte en moed toewensen. Het is een uitdagende tijd voor hen, maar de liefde en steun die ze elkaar geven, kunnen helpen om deze uitdaging te overwinnen.

Laten we met zijn allen Carmen en haar familie blijven steunen in gedachten en gebeden. Haar herstel zal tijd kosten, maar met de juiste zorg en ondersteuning is er hoop op een positieve uitkomst.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending