Bedrogen vrouw neemt wraak op ex door 49 keer door rood te rijden
Connect with us

Meest bekeken

Bedrogen vrouw neemt wraak op ex door 49 keer door rood te rijden

In Chinese vrouw gekend als ‘Lou’ reed 49 keer door het rood in de auto van haar ex om wraak te nemen. De dame kon niet verkroppen dat hij er met een andere vrouw vandoor was.

De wraakactie van de vrouw duurde twee dagen totdat de politie haar staande hield en arresteerde. Via een andere persoon had ze gevraagd om de auto van haar ex te lenen. De man had haar verlaten voor een andere vrouw.

Na verhoor door de politie kwam de waarheid dan aan het licht. De bedrogen vrouw wilde zo veel mogelijk boetes opstapelen om haar ex terug te pakken. Ze beloofde overigens een date aan de persoon aan wie ze gevraagd had om de auto van haar ex te lenen.

Meest bekeken

Ziekenhuis onderzoekt of deze informatie is gelekt over Peter R. de Vries

AMSTERDAM (ANP) – Het Amsterdamse OLVG onderzoekt of een medewerker van het ziekenhuis informatie over Peter R. de Vries heeft gelekt.

“Er circuleren geruchten op sociale media dat een medewerker van OLVG informatie over de heer De Vries zou hebben gedeeld. Het is niet duidelijk of deze berichtgeving echt is”, meldt het ziekenhuis.

“In verband met privacy delen wij nooit informatie over patiënten”, vervolgt het OLVG. Het ziekenhuis zegt ook enorm geschrokken te zijn over het nieuws rond Peter R. de Vries.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Giel Beelen heeft nieuwe vriendin

De 43 jarige radio dj heeft de 17 jaar jongere Romy aan de haak geslagen. Romy is model en werkt ook bij de radio. Het is niet bekend hoe de twee elkaar kennen, maar het lijkt erop dat het te maken heeft met Giel Beelen zijn nieuwe levensstijl. Giel probeert namelijk zo gezond mogelijk te leven en zit ook helemaal in de meditatie en yoga. Romy is hier ook fan van is te lezen in haar profiel op Instagram.

Hiervoor had Giel Beelen nog een kortstondige relatie met Malou. Malou was Giel zijn date toen hij meedeed aan het programma First Dates Vips.

Hieronder de foto van Giel en zijn nieuwe vriendin Romy.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Het doet Monique Westenberg veel pijn als ze ziet wat André Hazes doet met Sarah’

André Hazes kan zijn geluk niet op met Sarah van Soelen. De twee gaan nu ook samenwonen.

André Hazes deelt ook regelmatig foto’s van hen op zijn Instagram. Het zijn foto’s die ook zijn ex-verloofde Monique Westenberg te zien krijgt.

Het blad ‘Weekend’ schrijft dat Monique Westenberg het daar nog steeds heel moeilijk mee heeft. Ze raadpleegde ook al een therapeut.

Nog niet zolang geleden brachten André Hazes en Sarah van Soelen een bezoek aan een bekende Antwerpse juwelier, staat er te lezen in ‘Weekend’.

Sarah draagt nu een ketting met André’s naam op. De juwelier deelde ook foto’s op de sociale media van André die de winkel bezocht.

Opvallend is dat Monique de juwelier meteen ontvolgd heeft op de sociale media toen ze die foto zag. Er zijn geruchten dat hetzelfde juwelier is als waar André ook al met Monique ging zien voor een verlovingsring, al ontkent men dit wel bij de juwelier zelf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending