Beelden: 19-jarige Eloise van Oranje kondigt zwangerschap aan: “Expecting!”
Connect with us

WOW

Beelden: 19-jarige Eloise van Oranje kondigt zwangerschap aan: “Expecting!”

Eloise van Oranje is de laatste dagen in verschillende roddelmedia naar voren gekomen vanwege een vermeende zwangerschap. Onder andere roddelblad ‘Ditjesendatjes‘ van Dirk van den Broek schrijft: “Is de gravin ZWANGER?” De 19-jarige gravin heeft een tijdje geleden al door laten schemeren dat ze een vriendje heeft. Aan LINDA.meiden liet de gravin vorig jaar november het volgende weten: “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten.

Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: ‘hallo studentenleven, time to shine’. Omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.” Over wie het precies gaat heeft de gravin altijd geheim proberen te houden. Echter ben je in een tijdperk met juicekanalen natuurlijk nooit veilig als bekende Nederlander.

Eloise zwanger?

Ondanks de moedige poging om alles geheim te houden ging er wel een foto rond van een jongen genaamd Floris. Op deze foto zou ze zoenend te zien zijn geweest in de tijd waarin ze een relatie zou hebben. Dat mag duidelijk zijn. Echter heeft een vriendin van de gravin een foto van hun beide geplaatst op Instagram. De foto is maar eventjes te zien geweest omdat deze in de Stories stond. De vriendin, Joan, schreef bij de foto: “Ja, de geruchten zijn waar. Elo en ik verwachten een baby!” We vermoeden dat het om een grapje gaat en dat we een klein beetje in het ootje genomen worden. Roddelblad ‘Ditjesendatjes‘ spreekt zijn vermoeden uit: “Wellicht een gezamenlijk project waar de twee druk mee zijn. Wat dat precies inhoudt zullen we nog even moeten afwachten.” Foto’s hieronder:

Celeberties

Wat is er met het gezicht van Dionne Stax gebeurd: “Nét Katrien Duck!”

Dionne Stax is een behoorlijk oogappeltje voor de Nederlandse televisie. Met haar outfits wist de blonde presentatrice altijd behoorlijk de aandacht te trekken toen ze nog de journaals presenteerde. Inmiddels doet Stax alleen nog de grote programma’s op televisie. Mannelijk Nederland weet het journaal dan ook niet meer te vinden sinds deze overstap. Stax mocht afgelopen maandag samen met Britt Dekker het bel-panel leiden voor Oekraïne. Bij VI Vandaag werd deze dag natuurlijk uitvoerig besproken.

Wilfred Genee: “Is Dionne onder de zonnebank in slaap gevallen ofzo? Die was zó belachelijk bruin gisterenavond.” Johan Derksen was uiteraard ook aanwezig om het nodige commentaar te leveren: “Ze had ook zo’n heel brede mond. Ze was net Katrien Duck.” Wilfred opnieuw: “Ik bedoel: Britt heeft gewoon een witte kleur, maar die Dionne is donker zeg. Niet te geloven allemaal!” De tafelheren bij VI Vandaag waren echter niet de enige die dit opviel.

Dionne Stax in slaap gevallen onder de zonnebank!

Op Twitter stroomden de reacties op het gebruinde uiterlijk van mevrouw Stax ook binnen. Popcorn Polly reageerde: “Zo wat is Dionne bruin…” Ook de Haagse RDJ134 viel het op: “Ik zag wat van dat Giro 555 vanavond. Dionne had een behoorlijke spray tan. Die was bijna oranje.” Tom en Joop hebben ook van zich laten horen: “Is Dionne namens alle 44 miljoen Oekraïners onder de zonnebank geweest?“, “Wat is er gebeurd met het gezicht van Dionne? Model aardbei.” Wie de afgelopen tijd een beetje actief geweest is op Instagram én daarnaast ook nog Dionne volgt weet waar dat kleurtje vandaan komt. Dionne is namelijk op vakantie geweest met haar nieuwe vriend Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve. Onderaan dit artikel de foto’s, na alle kritiek én het nieuwe kleurtje van Stax!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Eloise van Oranje (19 jaar) zwanger van deze jongen?’

Een vriendinnetje van Eloise van Oranje postte een bizarre story op haar Instagram. Daarin geeft ze aan dat de geruchten kloppen en dat ze samen een baby verwachten. Betekent dat dan dat Eloise zwanger is?

Vriendin Joann van den Henk schrijft bij een kiekje met Eloise: “Ja, de geruchten zijn waar. Elo en ik verwachten een baby.”

Baby?

Wellicht doelt Joann hier niet op een echte baby, maar op een gezamenlijk project met de gravin. We zullen nog even moeten afwachten wat dit concreet inhoudt.

Vriendje

Vorig jaar in november onthulde Eloise nog dat ze inderdaad een vriendje heeft. “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten.” Toch was ze niet actief op zoek naar een relatie. “Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Eloise hield de identiteit van de jongen wel geheim. Vorig jaar circuleerde er wel al een foto waarop ze zoenend te zien is met een jongen genaamd Floris.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Kritiek op Chantal Janzen, Dionne, Eva, Wendy en Britt vanwege huidskleur!

Chantal Janzen en Eva Jinek hebben er flink van langs gekregen in De Volkskrant vanwege de huidskleur en haarkleur van de dames. Waar Dionne Stax van de week nog kritiek kreeg omdat ze teveel in de zon gelegen had, was ze nu te wit. Ook Britt Dekker, Dionne Stax en Wendy van Dijk hebben de dans niet ontsprongen.

Je raadt het natuurlijk al, ook hoogblonde dames met blauwe ogen. In De Volkskrant verscheen dan ook een kritische lezersbrief van een Niek uit Amsterdam. Niek vond het prachtig dat er zó veel geld opgehaald is. Maar Niek zag ook veel blonde Hollandse vrouwen met blauwe ogen: “Wat zijn we nog steeds wit georiënteerd in dit land. Opgetogen in hun mooiste jurkjes stonden de presentatrices voor ons klaar. Zo zagen wij schitteren; Britt Dekker, Chantal Janzen, Wendy van Dijk, Dionne Stax en Eva Jinek.” Niek legt uit waarom hij dit niet vindt kunnen.

Chantal Janzen en de rest zijn te wit volgens kijkers Giro 555!

Niek vervolgt: “Vijf hoogblonde witte vrouwen met ogen zo blauw als de oceaan. Dit kan toch niet waar zijn anno 2022? Wij hebben in Nederland zo veel talent rondlopen van kleur dat dit werd gevoeld als een belediging naar een significant deel van de bevolking. Doneert de Nederlander meer als een witte vrouw daarom vraagt? Of wordt door de tv-wereld het talent van gekleurde Nederlanders nog altijd miskend?” De krant heeft op Facebook deze vragen aan haar volgers voorgelegd waar het behoorlijk storm loopt met kritiek op Niek. Iemand zegt bijvoorbeeld: “Wtf is dit voor item. Stelletje mislukte moraalridders. Focus op het eindresultaat ipv er andere zaken met de haren bij te slepen. Prachtig dat mensen hun hart laten spreken en er was echt niet minder gedoneerd als Nikkie de Jager en/of Edsilia Rombly hadden gepresenteerd.” Hier meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending