Beelden: Bizarre onthulling Danny de Munk heeft nu al fatale gevolgen!
Connect with us

Celeberties

Beelden: Bizarre onthulling Danny de Munk heeft nu al fatale gevolgen!

Danny de Munk heeft onlangs een interview gegeven waarin hij heeft aangegeven ‘niets te vrezen heeft voor juicechannels’. Yvonne Coldeweijer heeft dit geplaatst en liet weten dat hij inderdaad niets te vrezen heeft. Echter bleek dit een trigger voor mensen om uit de school te klappen betreft de zanger aka de ideale schoonzoon.

Coldeweijer liet weten dat haar inbox vervolgens volstroomde met berichten over de zanger, foute berichten. Coldeweijer: “Ik heb wel honderden DM’s hierover gekregen.” Het gaat vooral om verhalen omtrent Ciske de Rat waarbij hij verboden middelen gebruikt zou hebben, ook tijdens de voorstelling. Een vrouw achter de schermen van de musical heeft Coldeweijer het volgende laten weten: “Een meisje werkte achter de schermen en Danny had haar nummer via de productie opgevraagd en vroeg haar na een show naar zijn vakantiehuisje te komen. Daar hadden zij ‘een wippertje’ onder invloed van verboden middelen.”

Danny de Munk krijgt volle laag: “Carrière voorbij in 3, 2, 1…”

In onderstaande video laat Coldeweijer de gehele beerput genaamd De Munk opengaan en vertelt ze alles wat ze te horen heeft gekregen. De Munk is nog steeds actief op social media, zoals Instagram, en heeft daar nog niet de knop gevonden om reacties uit te schakelen of te beperken. Iets wat andere bekende Nederlanders wél allemaal doen omdat er de meest verschrikkelijke verwensingen voorbij komen. De meest recente post van De Munk is van een optreden in Venlo waar hij een aantal video’s gemaakt heeft. De video’s zijn 5 dagen geleden geplaatst maar de meeste reacties zijn vanaf gisteravond geplaatst, nadat Coldeweijer haar video online gezet heeft. Reacties zijn onder andere: “Goorlap, jij hebt echt een kronkel. Meiden onder druk zetten…” en “Wat heb ik mij vergist in jou. Je moet je kapot schamen!” Hieronder alle reacties (swipen) en daaronder dé video van Coldeweijer over De Munk:

Celeberties

Zien: Foto zonder bovenstukje van Juultje Tieleman zorgt voor like-record

Juultje Tieleman werd bekend als het vriendinnetje van Youtuber Gio, maar inmiddels heeft ze de bekendheid van haar ex-vriendje al lang niet meer nodig. Haar laatste foto’s op Instagram waarop ze onder meer zonder bovenkleding te zien is, zal alleen maar aan haar bekendheid bijdragen, zo blijkt wel uit het recordaantal likes dat de foto krijgt.

Miljoen volgers

Nadat haar relatie met Gio uitging, besloot Juultje zelf aan de weg te gaan timmeren als influencer, en we kunnen gerust stellen dat dit uitstekend gelukt is. De video’s op haar Youtubekanaal met 157.000 abonnees worden vaak honderduizenden keer bekeken en op haar Instagram account heeft ze bijna een miljoen volgers! Op dit Instagram kanaal weet ze regelmatig de aandacht te trekken met schaarsgeklede foto’s, en ook deze keer is het weer raak. Haar laatste foto, waarop ze zonder bovenstukje te zien is, scoort namelijk een recordaantal van zo’n 165.000 likes. Het zal dan ook niet lang duren voordat Juultje haar ex-vriendje voorbij is qua populariteit.

Check de foto zonder bovenstukje en meer moois van Juultje Tieleman hier:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm groot verdriet voor Wendy van Dijk: Voor altijd in ons hart

Wendy van Dijk deelt verdrietig nieuws. Een familielid is plotseling overleden, laat ze weten op Instagram.

De presentatrice schrijft donderdag in een emotioneel bericht: “Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze liefste nicht Bianca. Afgelopen week werd ze 49 jaar… en stond vol in het leven. We deelden een grote passie samen: yoga en spiritualiteit. Zij was de master, ik de leerling. Nauwelijks bekomen van het slechte nieuws, hebben we je veel te snel moeten laten gaan. Wat een ontzettend lieve, dappere vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en nichtje ben je voor je dierbaren. Wat een power! Wat een licht en energie. Liefde is sterker dan de dood. Voor altijd in ons hart❤️ namaste lieve Bianca.”

Haar volgers reageren massaal en wensen Wendy en de familie heel veel sterkte toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Gaat dit de ondergang van Eva Jinek worden?

Eva Jinek was een van de meest besproken transfers in de televisiewereld. Met haar overstap naar RTL wat miljoenen gekost zou hebben zouden gigantische kijkcijfers binnengehaald moeten worden. En het begin was dan ook veelbelovend.

Haar eerste uitzending had maar liefst 1.7000.000 kijkers getrokken. Dat was dan ook een persoonlijk record voor de blondine. Het leek niet meer fout te kunnen gaan maar toen kwamen de cijfers van de dagen erna. Woensdag waren er namelijk nog maar 600.000 mensen die naar haar talkshow aan het kijken waren. Gisteravond ging het al wat beter met cijfers die richting de 700.000 kropen.

Eva Jinek blijft achter

Alsnog blijft de presentatrice ver achter op haar concurrenten. Zelfs de Bauers in Argentinië trokken een paar ton meer aan kijkers naar hun programma. Wat dit voor gevolgen gaat hebben voor het programma is nog niet bekend. We zullen hopen dat de cijfers weer omhoog zullen schieten in het vervolg!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending