Beelden: Dit is de nieuwe man waarmee Bridget Maasland aan het daten is
Connect with us

Meest bekeken

Beelden: Dit is de nieuwe man waarmee Bridget Maasland aan het daten is

Bridget Maasland liet eerder in haar podcast doorschemeren weer aan het daten te zijn geslagen. Inmiddels is ook bekend met wie precies!

Eerder suggereerde Instagrammer Fawry not Sawry dat het zou gaan om een man genaamd Christian. Hij deelde onderstaande foto van hem in zijn Instagram Stories. Daarop is ook te zien dat Christian reageert onder de foto van Bridget met een emoij met hartjesogen.
Hij had het bij het juiste eind, het management van Bridget heeft namelijk aan RTL Boulevard bevestigd dat het inderdaad gaat om Christian. Wel laat het management weten dat het tweetal nog aan het daten is en dat er geen sprake is van een relatie.

 

Podcast

In de podcast Bridget & Friends praat Bridget met haar RTL Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella. Zij merken dat Bridget straalt en denken wel te weten waarom. Bridget geeft vervolgens toe: “Ik had een heel leuke date.” Justine wil meer weten en zegt: “Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk.” Waar ze hiervoor datete met een Duitse man, gaat ze nu voor een Nederlander. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.” Het is niet, net als haar ex André Hazes, een bekende Nederlander. “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.”

Celeberties

Zien: Koningin Maxima is jarig en dat vieren we met een foto waarop ze het héél koud heeft!

Maxima mag vandaag precies 50 kaarsjes uitblazen. We worden al weken bestookt met berichten op social media dat de Koningin 50 gaat worden en vandaag is die dag eindelijk aangebroken. 50 jaar is natuurlijk een speciale leeftijd en daarom zijn er ook speciale uitzendingen over hare majesteit.

Zo heeft Dionne Stax een duik gemaakt in het verleden van de Argentijnse schoonheid en heeft Matthijs van Nieuwkerk een groot interview met haar gehad. Mocht je dat willen zien, die van Dionne is vandaag, 17 mei, om 21.50 uur op NPO 1 te zien. Het interview van Matthijs is ook op NPO 1, maar dan om 20:35. Lekker een avondje Koninklijk huis dus vanavond.

Maxima is jarig!!!

Willem Alexander schijnt foto’s te hebben gemaakt eerder deze maand in de tuin van hun Paleis Huis ten Bosch. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar er zijn natuurlijk veel leukere foto’s van de Koningin te vinden. Bijvoorbeeld deze foto waar oud-profvoetballer John de Wolf een goed naar heeft gekeken en een opvallend detail heeft opgemerkt: “Jullie zien er fantastisch uit maar had je t koud Maxima?”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: André Hazes BETRAPT op gebruik verslavend middel

André Hazes is ‘betrapt’ op het gebruik van een verslavend middel. Op een foto van Hazes die EenVandaag liet zien in de uitzending, ligt een bakje Snus op tafel. Ook in een oudere vlog van Bridget Maasland is te zien hoe de zanger gebruik maakt van dit middel. Volgens een medewerker van Jellinek geen slimme zet.

‘Een van de meest verslavende stoffen’

Snus is afkomstig uit Zweden. Het is een zakje dat je onder je bovenlip kan stoppen, waarna de nicotine in het bloed terechtkomt. ,,Nicotine is een van de meest verslavende stoffen die we kennen. Je raakt er heel snel verslaafd aan. Als je dit gebruikt en je raakt gewend aan nicotine, dan kan de stop naar roken kleiner worden”, aldus de medewerker van Jellinek in EenVandaag.

Eigenaren van een Snus-webwinkel geven in EenVandaag aan dat het middel wint aan populariteit in Nederland. ,,Ik denk ook wel echt door bekende mensen. Dit is een foto van afgelopen week van André Hazes. Hij was volgens mij met zijn nieuwe schoonvader en dan zie je toch ook een bakje op tafel liggen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Drankgebruik?

André houdt naast Snus ook wel van een drankje op zijn tijd. Dat is mogelijk ook een van de redenen waarom de bom barstte tussen hem en Monique op Bonaire. Volgens André had Monique wat aan te merken op zijn drankgebruik en gedrag.

Zus Roxeanne staat daar heel anders in dan haar broer. Zij heeft aangegeven niet te drinken waar haar zoontje bij is. ,,Ik heb er nog steeds moeite mee om te drinken als mijn kind thuis is, ook al is het maar één wijntje”, aldus Rox aan Weekblad Weekend.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Samantha de Jong heeft al nieuw liefje na plots overlijden vriend

Samantha de Jong was kapot van verdriet toen haar grote liefde nog geen maand terug onverwacht overleed. Toch heeft ze nu alweer een nieuwe man aan de haak geslagen.

Op Instagram deelde Samantha een foto van zichzelf op de schoot van een gespierde man. Er lijkt meer te spelen tussen de twee en dat bevestigt ze nu zelf met een nieuw kiekje. Ze stelde de foto zelfs in als profielfoto en verwijderde de naam van Gelmore uit haar biografie.

Een Instagramvolger zag de twee ook hand in hand in Scheveningen lopen: “Mijn vriend zag haar vandaag hand in hand met hem lopen bij de pomp.”

Gelmore, de vader van haar zoontje Angelo, overleed 25 april 2021 aan een hartaanval. Samantha liet toen weten: “Het is met geen pen te beschrijven hoe erg je iemand kan missen. Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd.”

View this post on Instagram

A post shared by Barbie💖 (@samantha_de_jong29)

Doorgaan met lezen

Trending