Beelden: Fans weten niet wat ze zien, Koningin Maxima in een doorzichtige jurk!
Connect with us

Celeberties

Beelden: Fans weten niet wat ze zien, Koningin Maxima in een doorzichtige jurk!

Koningin Maxima is bijna vijftig en dat wordt gevierd natuurlijk. De Argentijnse dame is gisteren samen met man, kinderen en schoonmoeder Beatrix in het Koninklijk Theater Carré bij het muziekgala dat AvroTros organiseerde geweest. Dit werd georganiseerd ter gelegenheid van haar aankomende verjaardag op 17 mei.

Natuurlijk kwamen ze niet in hun trainingspakkies aangefietst maar was de hele kledingkast weer overhoop getrokken. Dat onze koningin een mooie dame is wisten we al, zeker gezien haar leeftijd. Maar met deze jurk wist ze dat nog even goed te benadrukken.

Maxima in doorzichtige jurk!

In het theater was voor de rest niemand aanwezig wat betreft publiek. Alle muzikale optredens zijn zondagavond te zien op NPO 1. Het was namelijk een doorzichtige jurk met, op de “verboden plekjes” een onder-stof die dezelfde kleur als haar huis heeft. Dan lijkt het natuurlijk al gauw alsof het een doorzichtige jurk met wat blauwe strepen is. Niet dat we dat erg vinden, maar wel behoorlijk gewaagd van de Koningin!

Bron: Story

Celeberties

Pijnlijk: Andre Hazes ontslagen bij SBS6?

Wij hebben te horen gekregen dat SBS6 van Andre Hazes af wil. De baas van SBS6 is John de Mol en die wil niet meer geassocieerd worden met Andre Hazes dat is namelijk slecht voor het imago van SBS6.

Iedereen praat namelijk over het leven van Andre Hazes. En meestal is dat niet bepaald positief. Niet alleen omdat hij voor de tweede keer zijn gezin heeft verlaten, maar ook omdat hij ‘lak’ heeft aan de coronaregels. Onlangs maakte hij namelijk met zijn vriendin Sarah een tripje naar Ibiza, terwijl er een negatief reisadvies geldt.

Het gedrag van de zanger kost hem niet alleen muziekfans, maar ook tv-kijkers en daar is ome John niet blij mee. Volgens onze bron is het een kwestie van tijd voordat Andre Hazes wordt ontslagen bij SBS6. Dan komt er nog minder geld binnen voor Andre en kan hij het waarschijnlijk toch niet ophoesten om zijn ex Monique in die dure villa te laten wonen. Wij denken ook dat het ultimatum wat Andre aan zijn ex Monique oplegde te maken heeft met zijn aankomende ontslag bij SBS6.

Bron: Shownieuws, Utopianieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg enorm ontroerd door uitspraak zoontje Roxeanne Hazes

Monique Westenberg en André Hazes zijn niet langer samen. André heeft nu een relatie met Sarah van Soelen.

Monique Westenberg zorgde er enkele maanden geleden voor dat het contact tussen André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes hersteld werd. Zelf werd Monique ook erg goed bevriend met Roxeanne.

Nu Moniques relatie met André afgelopen is, willen Monique en Roxeanne er alles aan doen om in elkaars leven te blijven. Zo gingen ze de afgelopen weken vaak samen op uitstap met hun zoontjes, Dré en Fender.

Een uitspraak van Fender, die Roxeanne op Instagram plaatste, ontroert Monique enorm. Wanneer Roxeanne vertelt dat ze samen met Fender een taartje op het terras gaan eten vraagt de knul: “Wij samen? Oh, een date dus!” Monique laat een liefdevol hartje achter bij de vertederende conversatie.

Bron: Showbizz24

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Foto Bridget Maasland in te kleine bikini en je snapt alle jonge mannen wel!

Het is nu al de soap van het jaar. De break-up van André Hazes en Bridget Maasland. En daaropvolgend weer de terugkeer van de zanger bij zijn oude liefde Monique. Maar waarom werd Dreetje ooit verliefd op de blonde presentatrice? Nou, dat kunnen we je wel even vertellen.

Bridget mag dan wel 45 jaar oud zijn, we kunnen wel stellen dat ze er behoorlijk goed uitziet voor haar leeftijd. Hoewel Monique dezelfde goede genen lijkt te hebben konden we de keuze van Hazes wel begrijpen.

Bridget Maasland ziet er gewoonweg goed uit!

Zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice ons op een fijn vakantiekiekje aan het zwembad of op het strand. En we moeten zeggen dat we André volledig begrijpen in zijn keuze!

Bron: Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending