Beelden: Foto’s van mega-ravage in Jumbo die Glennis Grace heeft bestormd!
Connect with us

Meest bekeken

Beelden: Foto’s van mega-ravage in Jumbo die Glennis Grace heeft bestormd!

Glennis Grace werd vorige maand plots opgepakt omdat ze met een knokploeg wat medewerkers van een Jumbo onder handen heeft genomen. De zangeres is sindsdien behoorlijk negatief in de media terecht gekomen en lijkt ook nergens meer aan de bak te komen.

Er zijn veel beelden gemaakt van het voorval in de supermarkt waardoor een vervolging reëel zou zijn laat een woordvoerder van de politie weten. In een wereld vol juicekanalen zou je denken dat deze beelden binnen no-time op straat zouden liggen. Of in ieder geval op Instagram. Maar dat lijkt niet het geval te zijn. Tóch zijn er wel beelden in omloop van de ravage die Glennis en haar knokploeg hebben aangericht, laat Hans Klok weten. In een interview met weekblad Weekend laat de illusionist weten dat hij hier een foto van gezien heeft: “Wat er nu allemaal gebeurt in de showbizz is niet te filmen natuurlijk.”

Foto’s van ravage door Glennis Grace circuleert rond!

Meneer Klok vervolgt: “Zoals met Glennis en haar zoon die in de Jumbo staat te roken. Ik heb gezien hoe de supermarkt eruitzag. Gerard Joling had die foto.” Hans is behoorlijk geschrokken van alle perikelen rondom bekende Nederlanders de afgelopen tijd. Klok laat weten hoe de supermarkt er bij lag na de bestorming van Grace: “Het was één grote bende en dat schijnt die ploeg te hebben gedaan. Gerard heeft de laatste nieuwtjes!” Klok laat zich ook uit betreft andere bekende Nederlanders en stelt dat mannen in Nederland moeten oppassen. Klok zegt: “Dan heb je nog wat er allemaal met Marco Borsato en Ali B speelt. De vrouwen zijn op oorlogspad, dus we moeten oppassen!” Foto in thumbnail is ter illustratie, afkomstig uit onderstaande video. Hieronder meer:

Celeberties

Maxime Meiland krijgt er ongenadig van langs: “Zó dom!”

Maxime Meiland is vanwege vaderlief Martien natuurlijk plotsklaps een bekende Nederlander geworden. Het gezin dankt de bekendheid aan het uitgesproken karakter van Martien. Een karakter die niet bij iedereen in Nederland lekker valt. Door het nieuwe programma ‘Chateau Bijstand’ is er weer een nieuwe lading Nederlanders die behoorlijk klaar zijn met dit gezin.

Er is veel kritiek op het doel van dit programma en de manier waarop het gezin met deze situatie omgaan. Dries Roelvink liet zich eerder al uit over Martien: “Ik heb grote twijfels over de echtheid van Martien. Ik zie hem veranderen als de camera aangaat.” Ook Uithoornse (waar Chateau Bijstand opgenomen wordt) buurtbewoners spreken zich uit: “Het is één groot toneelspel! Het is poppenkast, die act van hem. Martien is nep!” Martien zelf reageerde ooit: “Heel veel mensen denken dat ik een act doe op tv. Dan denk ik: ‘hoezo?’ Dat kan toch helemaal niet!?”

Maxime Meiland speelt domheid niet!

De verhalen betreft Maxime zijn anders, echter niet veel positiever. Maxime mocht een ochtend meehelpen in een slijterij in Uithoorn in ruil voor wat flessen wijn. De eigenaar van de slijterij: “Maxime is een leuke meid. Op tv komt ze niet al te snugger over. Ik dacht eerst: dat zal wel gespeeld zijn. Maar dat is niet zo. Ze heeft geen al te hoog IQ. Absoluut niet.” De eigenaar geeft een voorbeeld: “Een man in de winkel kwam twee biertjes afrekenen. Dat kostte 5,55 euro. Die man legde drie muntjes van twee neer en zei: ‘Ik doe er wel een stuiver bij.’ Maxime gaf hem een euro terug. Ik zag de cameraman al vreemd kijken en oogcontact zoeken. De klant zei toen: ‘Ik krijg vijftig cent terug hoor.’ ‘Oh, dat zal dan wel,’ zei Maxime. Maar het is een leuke meid. Nee, ze komt niet nog eens werken. Dit was eenmalig.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Iris Hond vertelt over haar vreemdgaande ex Marco Borsato

Het was een poosje geleden groot nieuws. De affaire die Iris Hond en de veel oudere Marco Borsato tien jaar geleden met elkaar hadden. Toen het nieuws naar buiten kwam hebben we Marco geregeld erover horen praten maar rondom Iris bleef het lang stil.

Ook Leontine heeft zich onlangs uitgesproken. Vermoedens zijn dat de burn-out van de zanger hier ook mee te maken had. Helemaal nu de breuk tussen Marco en Leontine definitief is. Aan weekblad Privé is Iris Hond opvallend openhartig over de affaire met Marco Borsato, die een paar maanden geleden uitkwam.

Iris Hond is openhartig over affaire mer Marco Borsato

“Een vluchtig contact, het is waar ik eigenlijk helemaal niet van ben. We waren eigenlijk gewoon heel goede vrienden en konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven even ontzettend moeilijk liep”, vertelt Iris aan Privé.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

“Chantal Janzen loopt flinke imagoschade op door slimme zet van Linda de Mol!”

Chantal Janzen zal maandag de tv-actie voor Oekraïne gaan presenteren samen met Rob Kemps van Snollebollekes. Eva Jinek en Jeroen Pauw zullen aan tafel zitten om te spreken over de huidige stand van zaken en Britt Dekker zit in het belpanel. Wendy van Dijk zou zelfs ingevlogen worden om aan de grens verslag te gaan doen. Voor veel mensen komt dit over als een soort van entertainment met het onderwerp ‘oorlog’.

Er is hier dus ook veel kritiek op, onder andere van verslaggever Lammert de Bruin: “Ik ben echt boos over deze Giro 555-actie. Er zijn verslaggevers ter plaatse van zowel commerciële als publieke zenders die daar al dagen uitstekend hun werk doen. Wendy invliegen kost extra geld dat besteed had kunnen worden aan de vluchtelingen!” Ook is er kritiek op de rol van Janzen van Johan Derksen: “Dat vind ik een Barbie-poppie. Dat vind ik zo’n nepper.”

Chantal Janzen is tweede keus!

Het mag duidelijk zijn dat iedere BN’er die deze show gaat presenteren behoorlijke kritiek te verwerken krijgt. Echter, Linda de Mol krijgt ook flinke klappen te verwerken omdat ze juist niet meedoet. Rob Goossens: “Denk dat dit een dusdanig bijzondere situatie is dat je over ruzies heen moet stappen. Ik zou het eigenlijk ook wel heel mooi hebben gevonden als Linda de Mol had gezegd: ‘Ik had besloten om voorlopig even niets te doen, maar dit is wel zo’n belangrijk doel, ik ga toch eventjes terugkomen om geld voor het goede doel op te halen.” Echter zal de rol van Janzen natuurlijk beter bijblijven dan de niet-rol van De Mol. Volgens critici zou het dan ook een verstandige keuze van Linda zijn om hier buiten te blijven. Twitteraar: “Linda is de uitgelezen persoon voor de presentatie van deze actie. Een tweede keus is Chantal, die vangt nu de klappen op!” Hier meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending