Beelden gelekt: Roxeanne Hazes in ‘eva kostuum’ op het internet!
Connect with us

WOW

Beelden gelekt: Roxeanne Hazes in ‘eva kostuum’ op het internet!

De afgelopen jaren wordt het steeds minder belangrijk hoe dik of dun je bent. Vrouwen worden aangemoedigd om trots te zijn op hun lichaam, ook met een extra rolletje. Ook Roxeanne Hazes moedigt de body positivity beweging aan en wil graag met iedereen delen hoe trots ze is op haar eigen lichaam.

Op Instagram deelt Roxeanne een bijzondere foto. ‘Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor LINDA. Meiden’, schrijft de zangeres bij het kiekje zonder kledij.

Roxeanne kan rekenen op een hele hoop positieve reacties. Jan Versteegh komt met emoji van vlammetjes, actrice Melissa Drost stuurt hartjes en van haar fans ontvangt ze niets meer dan lof. ‘Beauty’, ‘Mooiste vrouw’, ‘Wauw, wauw en nog eens wauw’ en ‘Daar mag je zeker weten trots op zijn! Maar ook op jezelf als persoon’, zo volgen de reacties elkaar op.

Meest bekeken

Ruud de Wild stopt met de radio: ‘Ik heb darmkanker’

Radio 2-dj Ruud de Wild heeft darmkanker. Dat maakte hij vanmiddag bekend tijdens zijn radioprogramma. De 51-jarige radio-dj zal zich de komende tijd richten op zijn herstel en zijn werkzaamheden neerleggen.

,,Ik ga je misschien doen laten schrikken”, begon De Wild zijn boodschap vanmiddag. ,,Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden en dat is me een tijdje gelukt. Er is al een ingreep gedaan. Ik ben er vroeg bij, heb ik gehoord. Helaas blijkt toen niet alles te zijn weggehaald.”

De kanker is in een vroeg stadium ontdekt en niet uitgezaaid. De Wild moet nog een keer geopereerd worden en is daarom de komende tijd niet te horen op de radio. ,,Ik moet daarna een maand of drie revalideren. We zijn er supersnel bij en ik ben gezegend met de beste artsen. Maar het blijft iets engs, het is wel kanker. Ik hoop na de revalidatie weer terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af.’’

Steunbetuigingen
Radio 2 werd na de bekendmaking van De Wild overspoeld met steunbetuigingen. Normaal gesproken is dj elke werkdag te horen met zijn programma op Radio 2, maar hij zal vanaf morgen vervangen worden door Eddy Keur. Naast zijn radioshow heeft De Wild een succesvolle podcast: 30 minuten Rauw. De radiomaker en tevens schilder heeft een relatie met presentatrice Olcay Gulsen. Samen met haar maakte hij sinds kort ook op vrijdag een radioprogramma. De laatste aflevering daarvan komt te vervallen.

De Wild is de vader van drie kinderen Toy, Johnny en Teddy, die hij kreeg in eerdere relaties.

Zijn werkgever KRO-NCRV laten weten mee te leven met de 51-jarige Ruud. ,,We wensen hem alle sterkte en hopen hem weer snel terug te zien in de radiostudio.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Betekent dit dat het huwelijk van Sylvie Meis nep is?”

Sylvie Meis en haar nieuwe man Niclas Castello hebben elkaar eindelijk het ja-woord gegeven nadat een eerdere datum werd afgeblazen. Opvallend genoeg was er een nogal lange eisenlijst voor het huwelijk van de twee.

Zo mochten er bijvoorbeeld géén foto’s gemaakt worden. Sterker nog, gasten op de bruiloft mochten ook geen telefoons bij zich hebben. Verschillende roddelmedia opperen de vraag al op het huwelijk wel echt is of niet. Website Ditjes & Datjes kopt er ook een titel in: “Geen telefoons, bruidegom of foto’s: is Sylvie’s huwelijk nep?”. Het schijnt dat de bruidegom, Niclas, dan ook absoluut niet op de foto wilde komen.

Sylvie Meis en Niclas tóch gefotografeerd
Het management van de pasgetrouwde dame geeft het volgende aan: “Natuurlijk zullen we bijvoorbeeld een hand van Niclas tonen met zijn trouwring om, maar hij zal niet frontaal te zien zijn. Er zal, voor zover wij dat in de hand hebben natuurlijk, geen portret van hen samen verschijnen.” Ook heeft geen van de twee elkaars naam overgenomen. Hoewel er alles aan gedaan is om de verspreiding van foto’s tegen te gaan, is het sommige paparazzi tóch gelukt:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Melissa Kremer van ‘Mijn kwaad bloed’ op 25-jarige leeftijd overleden

Nederland leerde Melissa Kremer kennen van haar boek ‘Mijn kwaad bloed’. Melissa, die aan acute leukemie leed, is overleden op 25-jarige leeftijd. Dat is bekendgemaakt op haar Instagrampagina.

Het bijschrift bij een ontroerend gedicht leest: “Ze is er niet meer, ze is een ster. Ze is een ster aan de hemel. Onze lieve, dappere Melissa zal voor altijd in onze gedachten zijn. Ze laat iets onbeschrijfelijk groots na, ontelbare lichtpuntjes voor jou en mij.”

Bas Smit zwaar aangeslagen

Bas Smit, die zich altijd inzette voor Melissa en haar het eerste exemplaar van haar boek overhandigde, is kapot van verdriet. Hij deelt het bericht van haar overlijden en schrijft: “Onze lieve Melissa is overleden. Wat een voorbeeld zal ze altijd voor ons zijn. Tot het einde zo hard geknokt! Hoe donker het af en toe ook is, er zijn altijd lichtpuntjes. Melissa zal altijd ons lichtpuntje aan de hemel zijn. Denk aan haar lieve mama, broertje, vriendin, familie en vrienden.”

Enkele dagen geleden liet Bas Smit nog weten dat Melissa een loodzware tijd doormaakte en zwaar moest knokken. Volgers maakten zich al zorgen dat het zo stil was op haar Instagrampagina.

Mijn kwaad bloed

Haar boek ‘Mijn kwaad bloed’ met gedichten en verhalen was een droom die uitkwam voor haar. Ze gaf aan hiervoor eindeloos dankbaar te zijn. De helft van de opbrengst van haar boek gaat naar onderzoek tegen kanker. Melissa vertelde eerder over haar boek: “Het is heel klote dat ik er straks niet meer ben, maar het doel is mijn gezin en hematologie financieel te steunen en met dit boek kan ik dat.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending