Beelden: Het toegetakelde gezicht van het vermeende slachtoffer van Lil Kleine!
Connect with us

Celeberties

Beelden: Het toegetakelde gezicht van het vermeende slachtoffer van Lil Kleine!

Lil Kleine is vermoedelijk weer betrokken bij een geweldsmisdrijf wanneer we Yvonne Coldeweijer mogen geloven. Coldeweijer kwam gisteravond met een ‘BREAKING’ bericht over de rapper. Coldeweijer: “Vannacht heeft er volgens een spion in Club Air een mishandeling plaatsgevonden. Jorik heeft daar met een andere jongen gevochten. Hij sloeg de jongen als eerste.” Coldeweijer weet er vervolgens aan toe te voegen: “De man is buiten nogmaals toegetakeld door een stuk op 12 vrienden van Lil.” Er zijn foto’s gemaakt van het toegetakelde gezicht van de jongen. Coldeweijer meldt: “Ik heb een foto gezien van zijn toegetakelde gezicht en de beelden liegen er niet om. Het is echt HEEL heftig. Zijn halve gezicht is echt MEGA gezwollen en bont en blauw.” Daarbij zou ook nog eens het horloge van het slachtoffer zijn gejat. De advocaat van de rapper heeft inmiddels laten weten dat Jorik niet betrokken is geweest bij de vechtpartij.

Lil Kleine mogelijk vastgezet!
Coldeweijer spreekt de bewering van de advocaat van Jorik tegen en zegt dat Jorik het gevecht is begonnen waarna zijn vrienden het hebben overgenomen. Iets wat grote gevolgen kan hebben volgens de roddelkoningin: “Lil is begin dit jaar, na de mishandeling op zijn ex Jaimie, vrijgelaten onder schorsingsvoorwaarden. Dit betekent dat hij niet meer bij incidenten betrokken mag raken, anders zetten ze hem weer vast.

Deze situatie kan dus zeer ingrijpende gevolgen hebben voor Jorik!” Vervolgens weet Coldeweijer te melden dat er een lange voorgeschiedenis tussen Jorik en het slachtoffer zou zijn. Jorik zou het slachtoffer ooit hebben aangereden en er is afgesproken om een vergoeding te betalen. Dit heeft Jorik volgens Coldeweijer echter nooit waargemaakt. Ook nu zegt Coldeweijer dat Jorik het incident heeft willen afkopen: “Lil wilde alleen zijn bodyguard sturen waar M. niet mee akkoord ging…” Hier meer:

Celeberties

Zien: Leontine Borsato is op vakantie en doet monden openvallen met pikante foto in bikini!

Leontine Borsato lijkt Marco Borsato nu wel helemaal vergeten te zijn. Op Instagram is te zien dat de brunette er regelmatig op uittrekt met vriendinnen. Nu geniet ze van een deugddoende vakantie onder de zon.

Leontine deelde daar ook enkele beelden van op haar Instagram Stories. Ze postte ook een foto waarop ze poseert in een zwarte bikini op het strand. “Mij niet bellen”, schreef ze er al grappend bij. Leontine telt 54 lentes maar daar is absoluut niets van te merken.

 

Bron: Instagram Stories

Doorgaan met lezen

Celeberties

Erge tegenslag voor OG3NE zangeres Lisa Vol

Dit zal zeker een grote teleurstelling voor zangeres Lisa Vol zijn….

Half juli zette OG3NE zangeres Lisa Vol haar luxe villa in het plaatsje Waspik te koop voor een vraagprijs van 775.000 euro. Zelf kocht ze de villa in 2020 voor 250.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro.

De reden dat zij zo snel mogelijk de villa wil verkopen, is omdat Lisa, en haar zussen, overhoop ligt met haar vader die ook in Waspik woont. De oorzaak van de ruzie is dat de vader al vrij snel na het overlijden van haar moeder, een relatie aanknoopte met de veel jongere Janine.

Even leek het er op dat Lisa al vrij snel haar vader de rug kon terugkeren, want een geinteresseerde koper bracht een bod uit op de villa, die op dat moment slechts een paar weken in de verkoop stond.

Helaas voor Lisa is het niet tot een koop gekomen. Lisa kon het niet eens worden over de verkoopprijs of de koper kon geen financiering krijgen. Dit moet zeker een domper voor haar betekenen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Asociale Johnny de Mol misdraagt zich in De Efteling

Het is al enige tijd heel stilletjes rond Johnny de Mol. Nu werd hij met vrouw en kinderen gespot in pretpark De Efteling. Mensen walgen van hem.

Een bron getuigt: “Onze Johnny de Mol is niet de handigste.” De bron verblijft in het hotel naast de kamer van Johnny. De presentator zou alleen maar steen en been klagen.

“Hij was met vier kinderen en een vrouw en snapte niet dat ze voor de buren soms rustig moesten doen.” Toen de bron er wat van zei, kreeg hij een gemene blik terug. “Een beetje arrogant.” Volgens de buur was de sfeer echt niet oké.

Blijkt dat wel meer mensen nare ervaringen hebben met Johnny. Iemand reageert: “Hetzelfde verhaal een paar weken geleden in een speeltuin in Amsterdam. Johnny was de hele tijd om zich heen aan het kijken en keek mega chaggie. Op een gegeven moment viel zijn zoontje keihard van zijn fietsje en hij verroerde geen vin. Z’n vrouw moest het maar oplossen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending