Beelden: Monden vallen open bij kijkers van Ex On The Beach!
Connect with us

Meest bekeken

Beelden: Monden vallen open bij kijkers van Ex On The Beach!

Het lijkt er toch aardig op dat dit seizoen van Ex On The Beach, het heftigste seizoen ooit is. De nodige chaos ontstaat in de villa daar en een kwartet gaande is en de kijkers weten niet wat ze zien. Ex On The Beach: Double Dutch zorgt ervoor dat kijkers vol verbazing naar hun scherm kijken.

Keanu en Dusty willen van bil terwijl hun Ex On The Beach-liefdes op het strand zijn. Ymke en Lesley hebben ook last van jeuk en besluiten voor een kwartetje te gaan. De vier vreten van alles uit in de slaapkamer en uiteraard is dat vastgelegd op beeld.

Op Twitter komen er geschokte reacties. “Ex on the Beach is toch wel echt die ramp waar ik niet van weg kunt kijken he?! Een kwartet op TV en die Ymke denkt nog normaal aan de slag te kunnen als docent voor +/- 15 jarigen”, schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: “Hoe de f*ck, ze zijn gezellig aan het kwartetten…” Iemand anders trekt de conclusie: “Dit seizoen is echt het meest gore seizoen tot nu toe.”

Celeberties

‘André Hazes gaat trouwen met Sarah van Soelen’ André toe aan volgende stap in relatie

Dat André Hazes er geen gras over laat groeien met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen, lijkt wel duidelijk. In de nieuwe editie van weekblad Privé onthult de zanger dat hij al toe is aan de volgende stap in zijn relatie: samenwonen.

André woont dan weliswaar sinds de breuk met Monique Westenberg onder één dak met Sarah en zijn schoonouders, toch is hij van plan op zoek te gaan naar een eigen stek. „Ik moet eerlijk zeggen dat ik er heerlijk zit.

Wat dat betreft hoef ik niet weg, maar op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken. Een eigen plek en weer het leven oppakken”, vertelt hij.

Of hij dan de verhuisdozen alleen voor zichzelf inpakt? „Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen…”, aldus André.

Bron: De Telegraaf

Doorgaan met lezen

Celeberties

Terecht? Nederland irriteerde zich massaal aan het té korte rokje van Chantal Janzen

Gisteren was het weer zover: The Voice Of Holland begon weer aan een nieuw seizoen en dit jaar is Chantal Janzen als presentatrice te zien van de wereld populaire show.

In The Voice Of Holland laten mensen zien hoe goed ze kunnen zingen en moeten ze zich laten zien voor vier juryleden die allemaal omgedraaid in een stoel zitten. De juryleden kunnen alleen de stem van diegene horen en als ze iemand goed genoeg vinden kunnen zingen, kunnen ze ervoor kiezen om hun stoel te draaiden zodat die zanger of zangeres in zijn of haar team kan komen.

Chantal Janzen bij The Voice Of Holland
Maar gister lag volgens meerdere mensen vooral op Chantal Janzen want Twitter explodeerde met kritiek. Er waren veel (vrouwelijke) kijkers die enorm veel kritiek hadden over hoe kort het rokje van Chantal wel niet was.

Er werd namelijk een filmpje geplaatst van the voice of holland waarin je Chantal Janzen ziet dansen waarbij ze een doos met zakdoekjes in haar hand heeft.

De (vrouwelijke) kritiek ging als volgt:

“Puber ziet de outfit van Chantal; ‘omg, wat heeft ze aan. Op school lopen daar de slettenbakken in.’”

Er was ook iemand die zei:

“Chantal haar outfit van vanavond is gesponsord door de kinderafdeling van H&M.“.

Waarop een mannelijke fan reageerde:

“Elke vrouw die Chantal slecht gekleed vindt is jaloers. Ziet er goed uit!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André Hazes zwaar onder invloed: Volgers op Instagram zijn in shock!

André Hazes heeft zich de laatste jaren behoorlijk uitgesloofd in sportschool en het resultaat van de sessies zijn overduidelijk zichtbaar.

Op Instagram deelt hij een foto van zichzelf in een strak shirtje en zijn boevenarm knapt er nog net niet uit.

Uiteraard komen er op zijn foto veel reacties. “Die moeten niet groter worden”, schrijft zijn tante Els. “Wat een vooruitgang, top zeg” en “Beest” valt er ook te lezen. Moeder Rachel schrijft: “Mijn trots.”

Ook zijn moeder rachel plaatst een reactie bij de foto van haar zoon. “Mijn trots.”

Bas Smit laat ook van zich horen. “Echt m’n droom, dat de mouw van m’n shirtje strak om m’n arm zit”, schrijft hij. Jan Smit grapt: “Met al die armbanden om is elke beweging al een workout!”

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending