Beelden: Nederland irriteerde zich massaal aan Roxeanne Hazes die shirtje omhoog trok
Connect with us

Celeberties

Beelden: Nederland irriteerde zich massaal aan Roxeanne Hazes die shirtje omhoog trok

Roxeanne Hazes is klaar met Nederland en hoe de perfecte wereld altijd op social media wordt vertoond. Dit komt omdat je overal op social media perfecte mensen perfecte foto’s ziet plaatsen.

Ze plaatsen deze foto’s omdat ze zoveel mogelijk likes willen krijgen maar uiteindelijk ook om geld te verdienen door bijvoorbeeld kleding te dragen van een gesponsord merk.

Veel van de vrouwen die iets plaatsen zitten overigens vol plastic en veel aan de dames is nep.

Ook Roxeanne Hazes is het daar totaal niet mee eens en besloot daarom een foto te plaatsen met een statement daarbij.

Ze plaatste een foto op Instagram erover met het volgende onderschrift:

“Hello, you beautiful badass b*tch”, schrijft Rox onder de foto. “Shoutout naar alle mensen die van zichzelf proberen te houden in een maatschappij die je vertelt dat niet te doen. I see you!”

Bron: Trendnieuws

Celeberties

Uitbehandelde Bibian Mentel: ‘Ik durf het nog aan’

Bibian Mentel heeft een tijd geleden verschrikkelijk nieuws te horen gekregen. De Olympisch snowboardkampioene kreeg van de artsen te horen dat zij uitzaaiingen in haar hersenen heeft. Mentel geniet van de momenten die ze nog heeft.

In de talkshow Humberto laat de snowboardster weten hoe het nu met haar gaat. De artsen vertelden haar dat genezing niet meer mogelijk is en dat zij moest beginnen met afscheid nemen van haar dierbaren. Het slechte nieuws kregen zij en haar man Edwin Spee ongeveer twee weken geleden te horen.

Slecht

Haar man liet weten dat het niet goed ging met Bibian. ,,Twee weken geleden ging het echt slecht met haar”, zei Spee in de talkshow van Humberto Tan. ,,Ik ben bij haar gaan liggen en ze werd gelukkig weer rustig. Sinds die dag is het weer beter gegaan. Het is prachtig dat die tijd ons nog gegund is.”

Gelukkig slaan de pijn-verlagende medicijnen die zij krijgt aan. ,,Het gaat, het is redelijk onder controle met de medicijnen”, vertelde Mentel zelf via een videoverbinding. ,,Zoals ik me nu voel, durf ik het nog even aan.”

Cliché

Bibian en haar naasten halen alles uit het leven op deze laatste momenten. ,,We pakken elke dag weer als een mooi moment” vertelt zij daarover. ,,Dat klinkt heel cliché. Ik ben blij dat ik niet van het ene op het andere moment uit het leven ben gerukt, maar de kans heb met mijn gezin en vrienden om me heen al die laatste dingen die je nog wil zeggen, te zeggen. Daarom is nu iedere dag een cadeautje.”

Bibian vertelt te genieten van de kleine dingen die haar nog gegund zijn. ,,Mijn zoon die er is en mijn dochters die binnenkomen en een knuffel komen geven. Er is zo veel liefde om me heen.”

Tot slot heeft Mentel nog een prachtige boodschap. ,,Ga wat doen wat je leuk vindt. Ik ben heel snel mijn passie gaan volgen, ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Onze Koning Willem-Alexander bedankt Bibian Mentel

Koning Willem-Alexander heeft de ongeneeslijk zieke Bibian Mentel bedankt voor al haar werk in de gehandicaptensport. Haar man, Edwin Spee, liet dit weten tijdens de talkshow van Humberto Tan gisterenavond.

Niet lang geleden was ze over in de media omdat er bekend werd gemaakt dat Bibian een ernstige vorm van kanker heeft die niet meer te behandelen valt. Ook hebben de artsen haar aangeraden om alvast afscheid te nemen van haar geliefden en nabestaanden.

Heel Nederland is in tranen vanwege dit verschrikkelijke nieuws en haar man Edwin zei dat je ongelooflijk veel berichtjes kregen. Hij vertelde dat er opeens een man voor de deur stond.

In de talkshow zei hij hier het volgende over: “Het leek wel een undercoveragent”. Edwin zei dat de man een brief van de princes aan hen gaf. “Ook de koning bedankte Bibian voor alles wat gedaan heeft”, zei hij ook nog.

Bron: trendnieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fans Eva Jinek boos omdat zij gedupeerde Kristie Rongen uitgenodigd had.

Eva Jinek nodigde Kristie Rongen uit aan haar talkshowtafel en had daarmee de meest ‘spraakmakende’ persoon uit het eerste grote TV-verkiezingsdebat van dit jaar te pakken. De gedupeerde van de toeslagenaffaire confronteerde Mark Rutte. Haar optreden bij Jinek viel niet bij iedereen in de smaak.

Kristie vroeg zich tijdens het RTL 4-debat af waarom Rutte zich opnieuw verkiesbaar stelde ondanks de slopende gevolgen van de toeslagenaffaire, waar zijn kabinet op viel. Het leverde haar veel reacties op en ze zat vanavond bij Eva aan tafel om na te praten.

‘Ik stop u even!’

Op een gegeven moment onderbrak ze de premier met de inmiddels beruchte woorden ‘ik stop u even!‘. Waarom deed ze dat? Nou, zo legde ze uit bij Eva aan tafel, ze had tenslotte weinig tijd.

Waardering én ergernis

Het tv-moment van gisteren kreeg bij Jinek dus nog een keer de ruimte, maar kijkers raken het niet echt eens over Kristie herself. De een vindt haar een heldin die goed opkomt voor zichzelf en de andere toeslagenaffaire-gedupeerden. Bij de ander werkt haar gedreven optreden – ook nu weer – op de zenuwen. Oftewel: verdeeldheid, waar déze Jinek-gast over mee kan praten.

Bron: Veronica Superguide

Doorgaan met lezen

Trending