Beelden: Prinses Amalia met steenrijk vriendje in privésferen gekiekt!
Connect with us

Meest bekeken

Beelden: Prinses Amalia met steenrijk vriendje in privésferen gekiekt!

Even geleden plaatste weekblad Story al een foto van prinses Amalia op de cover van hun blad. Ze is hierop te zien samen met een jonge man in New York. Wie de jongeman was, dat wist het blad nog niet te zeggen. Maar in Duitsland weten ze inmiddels al veel meer, het is namelijk een Duitse jongeman. De Kroonprinses staat levensgroot afgebeeld op een van de grootste Duitse roddelbladen. Erbij staat een veelzeggende tekst over de prinses. Om even de tekst op de cover van het Duitse blad ‘Bunte’ te vertalen voor je: “Ze is verliefd op een Duitse erfgenaam van miljoenen.

Kroonprinses van Nederland zei onlangs hoeveel ze Duitse mannen waardeert. Inmiddels is gebleken dat de dochter van koningin Máxima bevriend is met de zoon van een bekende ondernemersfamilie. Meer hierover in het huidige BUNTE-nummer.” Natuurlijk zullen we even het blad erbij pakken.

Amalia heeft een vriendje met dezelfde hobby’s!

Maar we willen ook weten hoe deze jongeman er nu precies uitziet. De miljonairszoon, Isebrand Kaldewei, studeert economie in Tilburg en blijkt veel gemeen te hebben met onze prinses. De twee houden namelijk beide van kunst en zeilen. Twee hobby’s die natuurlijk niet voor iedereen zijn weggelegd dus daar moet je elkaar wel in kunnen vinden. De jongeman zou zelfs meegegaan zijn naar Mallorca, het is dus serieus tussen de twee. Meer over de tortelduifjes hieronder:

Meest bekeken

Zien: Maxime Meiland breekt het internet in een piepklein kerstjurkje!

Je kent Maxima Meiland ongetwijfeld van het televisieprogramma Chateau Meiland, waarin zij en haar familie worden gevolgd in hun leven in Frankrijk. Niet lang geleden beviel ze van haar tweede kindje en woensdag plaatste ze een foto van zichzelf op Instagram en we kunnen nu al verklappen dat ze haar strakke figuur nu alweer terug heeft.

Maxime na haar bevalling

Na 9 maanden was het eindelijk zo ver, op 14 december mochten Maxime en haar vriend, Leroy Molkenboer hun tweede kind ter wereld brengen. Hun dochtertje hebben ze de naam Vivé en Claire gegeven. Alhoewel dit Leroys eerste kind is, is het bij Maxime niet zo, ze heeft uit haar eerste relatie al een dochtertje. Tijdens het zwangerschap kan er heel veel gebeuren, het lichaam verandert en ook na de bevalling is zijn de veranderingen nog te zien, maar in het geval van Maxime lijkt dit niet van toepassing. We zijn pas 3 maanden verder na haar bevalling en ze heeft nu alweer haar strakke figuur.

Foto op Instagram

Maxime plaatste op Instagram een foto en alles wat we konden zeggen was ‘wow’ en ook haar volgers konden hun ogen niet geloven; ‘Wat zie je er mooi uit zeg’ en ‘Wow, en dat na een bevalling’ allemaal reacties van haar volgers. Op de foto staat ze gekleed in chique een in kerstjurkje met lage decolleté en ze ziet er geweldig uit! Wat haar geheim is dat zouden we graag willen weten, maar een ding is zeker; ze is een knappe mama!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ook Rachel Hazes is slachtoffer van Marco Borsato

In de zaak rond Marco Borsato zijn er alleen maar verliezers. Naast het slachtoffer is er zelfs ook nog Rachel Hazes. Ook zij heeft zwaar te lijden, want wie heeft het nog over haar? Dringend tijd om zelf een beetje de aandacht op te zoeken.

Gisteren postte Rachel op haar Instagram een kiekje van een enorm hart, gemaakt van kerstballen. Ze doet uitschijnen dat ze opnieuw van straat is. “Liefde is… gisterenavond thuiskomen en een mooi kado voor de deur.” Later geeft ze nog mee: “Dadelijk hoor je de rest.”

Aanbidder?

Haar roep om aandacht blijft niet onbeantwoord. De showmedia springen er meteen bovenop. Iedereen vraagt zich natuurlijk af of Rachel opnieuw een vriend heeft? Hazes-volgeling Guido den Aantrekker duidde het nieuws bij Shownieuws. “We hebben weer een mysterie in de show, hartstikke leuk. Nee, zij plaatste op Instagram een foto van een nogal groot uitgevallen hart. We zien het hier. Daar stond ook een boodschap bij.”

Haar bericht hint duidelijk in de richting van een nieuwe liefde of een aanbidder. “Dan gaan natuurlijk bij Shownieuws op de redactie alle toeters en bellen af, verloven worden ingetrokken, want er moet natuurlijk uitgezocht worden hoe dit zit”, legt Guido uit. Hij bevestigt ook dat de redactie vervolgens even contact opnam met omgeving van de weduwe van Hazes.

Flauwe grap

En wat zegt die omgeving dan? “Daar wordt eigenlijk een beetje de suggestie gewekt dat het om een grap gaat. Als je de post eronder leest, dan zie je ook dat bijvoorbeeld Els Hofland, haar zus, zegt: ‘Oh, heb ik iets gemist?’ En dat Rachel zegt: ‘Nee, jij weet alles al!’ Met heel veel lachebekjes.”

Guido denkt dan ook dat het gewoon om een cadeau van zoon André Hazes gaat om haar te bedanken voor de goede zorgen die hij krijgt in hotel mama.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

NET BINNEN: OMT eist harde lockdown: alles dicht, behalve essentiële winkels

Het Outbreak Management Team (OMT) eist dat alle sectoren dicht gaan, uitgezonderd de essentiële winkels zoals supermarkten en apotheken. Een harde lockdown is de enige manier om de omnicron-variant af te remmen. Dat bevestigen ingewijden.

Het advies aan het kabinet is dan ook om zoveel mogelijk sectoren compleet te sluiten, zoals de cultuursector, de detailhandel en de horeca. Ook middelbare scholen en het hoger onderwijs moeten dicht. De maatregel moet dit weekend of maandag ingaan.

Zaterdag moet blijken of het kabinet dit advies volgt. De bewindspersonen komen dan bij elkaar om het advies te bespreken. Premier Rutte was eerder al somber en was weinig hoopvol over de recente ontwikkelingen. De nieuwe variant lijkt immers veel besmettelijker dan de deltavariant. Die was tot nu toe dominant.

Doorgaan met lezen

Trending