Beelden: PSV-supporter die hand kwijtraakte aan cobra is een hele bekende Nederlander!
Connect with us

Nieuws

Beelden: PSV-supporter die hand kwijtraakte aan cobra is een hele bekende Nederlander!

PSV heeft opnieuw het landskampioenschap binnengehaald, wat natuurlijk reden is voor uitbundige vieringen in Eindhoven.


Maar deze keer is het niet zomaar een kampioenschap; de club heeft een mijlpaal bereikt door voor de 25e keer landskampioen te worden.

Te midden van alle feestvreugde zijn er talloze beelden gedeeld van de viering, maar één video springt eruit vanwege zijn schokkende aard.

Op deze video is te zien hoe een supporter een cobra, een krachtig en serieus stuk vu*rwerk, in zijn hand houdt en het vervolgens explodeert.

Het resultaat is desastreus: hoogstwaarschijnlijk heeft de supporter zijn volledige hand verloren.

De beelden tonen het ongeloof van de man terwijl zijn hand bloedt en hij naar de verwonding staart.


Met spoed is hij naar het z!ekenhuis gebracht per ambulance, maar zijn huidige toestand is nog onbekend.

Inmiddels weten we dat de betreffende supporter niemand minder dan Appie is, een bekend figuur onder PSV-supporters.

Appie kwam eerder in de schijnwerpers dankzij zijn verschijning in de documentaire “Probleemwijken Woensel-West 18 jaar later”.

Een fragment uit deze documentaire, waarin Appie zijn eigen versie van een Bacardi-cola mix, de “Gasolina”, demonstreert, ging viraal op het internet.

In deze komische scène benadrukt Appie het belang van een royale hoeveelheid Bacardi met slechts een vleugje cola voor de kleur.

Hoewel de beelden uit de documentaire laten zien dat Appie nog steeds over beide handen beschikt, is de situatie drastisch veranderd door het 0ngeluk met het vu*rwerk tijdens de viering.

De beelden van dit incident worden niet gedeeld, maar wie ze wil zien, kan altijd een beroep doen op Google.

Dit tragische voorval werpt een schaduw over de feestvreugde van het kampioenschap en dient als een pijnlijke herinnering aan de gevaren van onverantwoordelijk vu*rwerkgebruik.

Het benadrukt ook de noodzaak van bewustwording en veiligheidsmaatregelen, vooral tijdens momenten van vreugde en festiviteiten.

Hopelijk dient dit incident als een waarschuwing voor anderen en leidt het tot meer voorzichtigheid en verantwoordelijkheid bij toekomstige vieringen.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending