Beelden: Van verkrachting betichte Ali B geniet van luxe leven in Dubai
Connect with us

Meest bekeken

Beelden: Van verkrachting betichte Ali B geniet van luxe leven in Dubai

Ali B heeft redenen genoeg om zich zorgen te maken zou je zo zeggen. Hij heeft inmiddels twee aangiftes aan zijn been, waarvan eentje zelfs voor verkrachting. Indien dit allemaal bewezen wordt, hangt hem een gevangenisstraf boven het hoofd. Oud-kandidaten van The Voice schetsen in de BOOS-reportage niet zo’n fraai beeld van de rapper. Toch lijkt hij er zich allemaal weinig van aan te trekken. Momenteel geniet hij van een luxe leven in Dubai.

Ali B reageerde van Dubai op alle aantijgingen. Hij negeert de beschuldigingen met klem en zegt nooit seksuele betrekkingen te hebben gehad met deelneemsters aan The Voice. Wel geeft hij toe dat hij verschillende affaires had.

De voormalige The Voice-coach gaat er prat op dat het OM de zaken tegen hem gaat seponeren. Ali B vond het ook niet nodig om terug te keren naar Nederland om zich tegen de aantijgingen te verdedigen.

Ondertussen geniet hij van zijn lekker luxe leven in Dubai. En daar zijn beelden van.

Celeberties

Zien: Famke Louise reageert: “Heb jij aangifte tegen Ali B gedaan?”

Famke Louise is plots een veel besproken dame bij verschillende kanalen. Dit nadat er bekend is gemaakt dat er meerdere anonieme aangiftes gedaan zijn tegen Ali B. De video van Tim Hofman voor BOOS over The Voice heeft veel los gemaakt in Nederland en dat zorgt voor enorm veel speculaties. Er circuleerden een aantal berichten rond op social media dat deze zangeres wellicht degene zou zijn die aangifte gedaan zou hebben tegen de rapper.

Wat de reden voor deze verdenkingen zijn kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wel weten we dat er onenigheid geweest is tussen de twee. Famke zou namelijk in 2020 plots zijn opgestapt bij Spec. Ali liet destijds het volgende weten op een vraag of Famke nog bij zijn label zat: “Nope, sinds vorige week niet meer. Ze heeft hier voor gekozen, zonder overleg met niemand van ons.” De precieze reden hiervoor is onduidelijk.

Famke Louise schept duidelijkheid!

De zangeres kreeg op Instagram dan ook veel vragen of ze wellicht degene was die een aangifte gedaan heeft. In haar verhaal op Instagram laat ze een vraag zien van iemand: “Er gaat een theorie rond dat jij degene was die anoniem aangifte heeft gedaan in de video van BOOS. Het is oké Famke, Ali is een viespeuk.“. De zangeres heeft hier een printscreen van gemaakt en er een tekst bij gezet. Ze zegt: “Ik wil even zeggen dat ik niet de persoon was die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier verder niks mee te maken. Ik hoop dat jullie genoeg geïnformeerd zijn. Fijne avond!” Hieronder het bericht:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Nieuwe aangifte van oud-deelnemer The Voice tegen regisseur vanwege aanranding’

Een oud-deelnemer van The Voice of Holland gaat aangifte van aanranding doen tegen een regisseur van het programma. Dat zegt een belangenbehartiger van de vrouw tegen RTL Boulevard.

Het gaat om een zogenoemde itemregisseur, oftewel iemand die bijvoorbeeld korte filmpjes tussen optredens door regisseert. Om wie het gaat, is niet bekend. Het is ook niet duidelijk wanneer de aanranding zou hebben plaatsgevonden.

In de Boos-aflevering over The Voice kwamen aantijgingen aan bod rond seksueel grensoverschrijdend gedrag door een regisseur die niet bij naam genoemd werd. De naam ontbrak omdat de regisseur geen publiek persoon is, liet omroep BNNVara weten aan NU.nl. Of de aangifte over dezelfde persoon gaat, is niet duidelijk.

Het programma ontving vijftien meldingen over de regisseur. ,,Deze man zou vaak ongepaste seksuele opmerkingen maken en ongewenst handtastelijk zijn’’, zei presentator Tim Hofman in de uitzending.

 

Bron: Ad.nl , Reality.fbi (Instagram) , Lifeofyvonne (Instagram)

Doorgaan met lezen

Celeberties

John van den Heuvel: “Ook deze slachtoffers staan op het punt om aangifte te doen tegen Ali B”

Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft contact gehad met andere slachtoffers van Ali B, en heeft daaruit opgemaakt dat ze op het punt staan om aangifte te gaan doen.

Verkr*chtingszaak

zoals wij al wisten liggen er momenteel twee aangiftes van verkrachting, en daar gaan nog meer bijkomen, aldus John: “Ik weet gewoon dat er op dit moment ook nog andere slachtoffers zijn die op het punt staan om in elk geval met de politie te gaan praten en misschien ook wel aangifte te gaan doen. Dat betreft eigenlijk dezelfde feiten die nu bij BOOS aan het licht zijn gebracht”

Maar daar stopt het nog niet: “Dan inderdaad andere slachtoffers: ik heb contact gehad met mensen die deze uitzending hebben gekeken, net als wij allemaal, en dat zijn mensen die nog geen aangifte hebben gedaan en die mensen zijn letterlijk misselijk geworden. Ze hebben het uit moeten zetten.”

Misschien nog wel één van de meest opmerkelijke momenten uit de aflevering is, volgens Boulevard-verslaggever Aran: “Dat Ali zegt: ‘Ze gaan je nooit geloven!’, dat zegt iets over de gedachte waar hij mee leeft. Dat hij denkt: ik kom ermee weg en ik kan dit gewoon doen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending