Behoorlijk foute foto van André Hazes op feestje gelekt!
Connect with us

Celeberties

Behoorlijk foute foto van André Hazes op feestje gelekt!

André Hazes is de laatste tijd weer wat rustiger geworden, op social media dan. De zanger heeft al maanden een mediastilte en zou zich momenteel in Amerika begeven. Verschillende kanalen laten weten dat dit vanwege een documentaire zou zijn die dit jaar uit komt over de zanger. Hierin komen verschillende dingen naar voren, ook zijn verschillende vriendinnen als het goed is. Ook zijn er steeds meer geruchten over een mogelijke verzoening met Monique Westenberg. De moeder van zijn kind heeft onlangs, op zijn verjaardag, een soort liefdesverklaring op Instagram geplaatst.

Hierin laat ze weten dat ze blij is dat zijn leven nu weer wat meer op orde is en dat hij verschillende dingen achter zich laat, wagonnetjes noemt ze het. Deze wagonnetjes zouden de ex-vriendinnetjes van de zanger moeten voorstellen. Het is dan ook een behoorlijk heftige periode geweest waarin de meest gekke verhalen naar voren kwamen.

André Hazes op een feestje!

Het meest hardnekkige gerucht was een vermeende verslaving waar hij en zijn toenmalige vriendin, Sarah, voor naar de kliniek zijn gegaan. Sarah heeft dit altijd ontkend, André heeft hier nooit op gereageerd. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft echter altijd volgehouden dat er wél sprake geweest is van een verslaving, bij beide. Ook vandaag liet Coldeweijer weten dat hij nog steeds aan deze verslaving werkt en dat hij Monique bij zijn proces wil betrekken: “Dat vind ik trouwens wel heel knap” zegt de showbizzwatcher. De showbizzwatcher van Utopianieuws hebben laten weten dat er een foto van de zanger is opgedoken met een bepaald attribuut in zijn waffel. Het ziet er uit alsof het op een gezellig feestje is en we begrijpen dan ook niet waarom dit niet gewoon op zijn social media staat. Oké, misschien een beetje dan. De foto is te zien via de link onderaan dit artikel. Wellicht was dit tijdens onderstaand feestje:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zanger René Froger onthult heftig nieuws over zijn gezondheid

René Froger kan terugkijken op zeer geslaagde Toppers-concerten. Toch is het voor de oppertopper niet makkelijk geweest om op te treden, omdat hij last had van ‘helse pijnen’ op het podium.

Schijn bedriegt
In de nieuwste uitgave van Story vertelt de zanger dat ‘vrolijk doen’ hem heel veel moeite kost. ”Schijn bedriegt. Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, aldus René Froger die last heeft van een nekhernia. Naar eigen zeggen heeft hij dit tot en met de Toppers-concerten bewust stilgehouden.

”Maar het was heftig, ik stond er met helse pijnen.” Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

De zanger moet nu veel rusten en daar zal hij zich aan gaan houden. “Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met de Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Haddaway
En dan moest Rene ook nog eens handelend optreden tegen het wangedrag van Haddaway. Naar eigen zeggen heeft Rene de zanger er zelf uitgetrapt, nadat de What Is Love-artiest helemaal tekeer ging tegen medewerkers van Froger. ”Ik pik dat natuurlijk niet.”

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama voor Jeroen van der Boom: ‘Op straat gezet’

Jeroen van der Boom was jarenlang te zien in SBS-programma’s, maar daar komt binnenkort verandering in. Talpa heeft zijn contract niet verlengd. Waarom? ,,Hij wilde meer geld”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Meer geld’
Jeroen van der Boom is sinds 2011 aan SBS verbonden, maar aan die samenwerking komt een eind. ,,Zijn contract bij SBS is niet verlengd”, schrijft Yvonne Coldeweijer. ,,Blijkbaar wilde hij verlengen voor meer geld, maar dat had zijn bestie John er niet voor over. Van je vrienden moet je het maar hebben.”

Onzeker
De afgelopen jaren maakte de zanger vooral muziekprogramma’s als ‘Hoge bomen’ en ‘De liedjes van’. Of die programma’s terugkeren op televisie is nog niet bekend. Ook is het verdere verloop van de carrière van Jeroen onzeker. ,,Hoe de carrière van Jeroen verder ingevuld zal worden is nog onbekend”, concludeert Coldeweijer.

Niet de enige
Jeroen is overigens niet de enige: ook het Talpa-contract van Patty Brard is niet verlengd. Zij tekende in februari 2019 een lucratief, vierjarig contract bij Talpa. Brard laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet van plan is helemaal te stoppen met televisie maken. Momenteel voert ze gesprekken met Talpa om als freelancer actief te blijven.

Doorgaan met lezen

Trending