Behoorlijk foute foto van André Hazes op feestje gelekt!
Connect with us

Celeberties

Behoorlijk foute foto van André Hazes op feestje gelekt!

André Hazes is de laatste tijd weer wat rustiger geworden, op social media dan. De zanger heeft al maanden een mediastilte en zou zich momenteel in Amerika begeven. Verschillende kanalen laten weten dat dit vanwege een documentaire zou zijn die dit jaar uit komt over de zanger. Hierin komen verschillende dingen naar voren, ook zijn verschillende vriendinnen als het goed is. Ook zijn er steeds meer geruchten over een mogelijke verzoening met Monique Westenberg. De moeder van zijn kind heeft onlangs, op zijn verjaardag, een soort liefdesverklaring op Instagram geplaatst.

Hierin laat ze weten dat ze blij is dat zijn leven nu weer wat meer op orde is en dat hij verschillende dingen achter zich laat, wagonnetjes noemt ze het. Deze wagonnetjes zouden de ex-vriendinnetjes van de zanger moeten voorstellen. Het is dan ook een behoorlijk heftige periode geweest waarin de meest gekke verhalen naar voren kwamen.

André Hazes op een feestje!

Het meest hardnekkige gerucht was een vermeende verslaving waar hij en zijn toenmalige vriendin, Sarah, voor naar de kliniek zijn gegaan. Sarah heeft dit altijd ontkend, André heeft hier nooit op gereageerd. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft echter altijd volgehouden dat er wél sprake geweest is van een verslaving, bij beide. Ook vandaag liet Coldeweijer weten dat hij nog steeds aan deze verslaving werkt en dat hij Monique bij zijn proces wil betrekken: “Dat vind ik trouwens wel heel knap” zegt de showbizzwatcher. De showbizzwatcher van Utopianieuws hebben laten weten dat er een foto van de zanger is opgedoken met een bepaald attribuut in zijn waffel. Het ziet er uit alsof het op een gezellig feestje is en we begrijpen dan ook niet waarom dit niet gewoon op zijn social media staat. Oké, misschien een beetje dan. De foto is te zien via de link onderaan dit artikel. Wellicht was dit tijdens onderstaand feestje:

Celeberties

Patricia Paay keihard aangepakt: ‘Heel smerig’

Laatst nog was Lil Kleine de sjaak in de talkshow VI Vandaag. Rene van der Gijp haalde keihard uit naar hem en zei zelfs dat hij een verstandelijke beperking moet hebben als je zulk gedrag vertoont.

Dit keer is het Patricia Paay die wordt aangepakt. Haar spraakmakende filmpje komt ter sprake die een tijdje terug uitlekte.

In dit filmpje zagen we Patricia Paay iets heel smerigs doen. Rene van der Gijp haalt dit moment aan als zijn collega Johan Derksen verteld dat hij het vervelend vindt om in de nacht uit bed te moeten om te plassen. Het zorgt voor een hilarisch moment in de studio. Maar Patricia Paay zal hier vast minder blij mee zijn.

Bekijk het filmpje hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jada Borsato trekt grote ogen met spannend onweerstaanbaar kiekje!

De 19-jarige Jada Borsato zal momenteel vast en zeker een onwijs moeilijke tijd hebben. Desondanks heeft de brunette genoeg om armen om voor een beetje afleiding te zorgen, vermoeden we gezien haar bezigheden. De brunette maakte haar debuut als stemactrice voor de film ‘Happy Feet 2’ waarin ze de stem van Boadicea verzorgde.

Maar sinds kort is de jonge dame ook te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Er is hier en daar wat kritiek op gekomen omdat fans bang zijn dat ze voor een afwijkende en ’trendy’ verhaallijn gaat zorgen. Dit zou het eeuwenoude programma eerder hebben geprobeerd waarbij het volledig is geflopt. Veel trouwe kijkers zijn hierbij afgehaakt. Echter is het natuurlijk niet te zeggen dat een nieuwe frisse verhaallijn met Jada hier ook voor zal zorgen. Maar acteren is niet het enige wat de brunette in zich heeft.

Jada Borsato op de bar!

Net als haar vader is Jada een waar zangtalent. Op haar vaders album ‘Duizend spiegels’ was ze te horen met de single ‘Samen voor altijd’. Hiermee heeft ze in Vlaamse Ultratop 50 even op nummer 1 gestaan. Ook een later nummer kwam in de hitlijsten in zowel Nederland in België. Onlangs zagen we nog een video van Jada en Benson Boone voorbij komen op Instagram. De jongedame wist behoorlijk de aandacht te trekken met deze samenwerking, haar zangkunsten maar niet als minste, haar verschijning. En laatstgenoemde weet ze in haar nieuwste foto´s goed te benadrukken. Ze schrijft bij de foto´s geheel toepasselijk: “Quote of the day: “Twinkle, twinkle, little star, point us to the nearest bar.” Zijn jullie al bij de horeca geweest nu het weer open is?” Swipe de foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Knappe Emma Heesters trakteert fans op kiekje van shirt vol gaten!

Emma Heesters is een dame die je online wil volgen op verschillende kanalen. Op YouTube is de zangeres misschien nog wel het meest succesvol. Tenminste, wanneer we haar succes meten aan de hand van volgersaantallen. Op het videoplatform YouTube heeft de blondine namelijk een gigantisch aantal volgers van bijna 5 miljoen.

Wanneer we kijken naar een “concurrent” van de zangeres op YouTube dan kijken we naar Davina Michelle, ook een grote naam in de muziekindustrie. Maar Davina zit echter “maar” op een kleine 1,5 miljoen abonnees. Beide natuurlijk gigantische aantallen, maar wel een verschil van 3,5 miljoen abonnees. We weten echter dat artiesten niet alleen goed kunnen zingen, het oog wil schijnbaar ook wat. We kunnen wel stellen dat de artiesten aan de top in Nederland allemaal om door een ringetje te halen zijn. Maar daarvoor kun je weer terecht op Instagram, voor de leukste en mooiste kiekjes van je favoriete artiesten.

Emma Heesters in Sportpaleis!

Ook hier timmert Emma flink aan de weg om bekendheid te vergaren. Op Instagram heeft de blondine al 1 miljoen volgers bij elkaar weten te verzamelen. Echter plaatst de zangeres hier veel minder video’s die met haar zang te maken hebben. Hier plaatst ze voornamelijk foto’s van memorabele momenten. Eén van deze momenten was afgelopen week in het Sportpaleis waar ze tien minuurtjes vandaan woont met haar vriend Wesley Hoedt. Maar voor haar volgers is haar outfit tóch iets wat in de smaak zal vallen. Dit shirt is overigens een trend geworden, Maan en Mikky zagen we hier ook al in poseren. Deze foto staat onder de onderstaande foto van Heesters:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending