Bekende influencer (23) 0verleden na mislukte ingreep om zweten onder de oksels te verminderen
Connect with us

Nieuws

Bekende influencer (23) 0verleden na mislukte ingreep om zweten onder de oksels te verminderen

De tragische d00d van de Mexicaanse influencer Odalis Santos Mena na een mislukte medische procedure om haar overmatige okselzweten te behandelen heeft veel aandacht gekregen. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje nadat The Sun meldde dat de jonge vrouw vorige week 0verleed tijdens de behandeling in een praktijk zonder vergunning in Guadalajara.


Odalis was gecontracteerd om de behandeling genaamd MiraDry, die bedoeld is om het zweten onder de oksels te verminderen, te promoten. De procedure maakt gebruik van warmte-energie om de zweetklieren te verwijderen en heeft ook als bijkomend voordeel dat het de lichaamsgeur en okselhaar vermindert.

Met haar 146.000 volgers op sociale media deelde Odalis enthousiast haar ervaring en verzekerde ze haar volgers dat de behandeling eenvoudig en veilig was. Helaas liep het tragisch af en 0verleed ze tijdens de ingreep aan een hartstilstand.

Volgens de lijksch0uwers is de d00dsoorzaak vermoedelijk te wijten aan een combinatie van de anesthesie en de medicatie die Odalis nam. De kliniek beweert dat ze niet op de hoogte waren van haar medische geschiedenis en de medicijnen die ze innam.

Deze tragedie heeft geleid tot een diepgaand onderzoek. De autoriteiten nemen de zaak serieus en de politie is begonnen met een grondig onderzoek naar de omstandigheden rondom het 0verlijden van Odalis. Er zal worden gekeken naar de verantwoordelijkheid van de kliniek en de medische professionals die bij de behandeling betrokken waren.

De d00d van Odalis werpt een scherp licht op de risico’s van ongeautoriseerde medische praktijken en het belang van de juiste kwalificaties en vergunningen bij dergelijke procedures. Het benadrukt ook de verantwoordelijkheid van influencers en marketeers om eerlijke en betrouwbare informatie te verstrekken aan hun volgers, vooral als het gaat om gezondheids- en medische kwesties.

Het is cruciaal dat mensen die op zoek zijn naar medische behandelingen, zich bewust zijn van de risico’s en zorgvuldig onderzoek doen voordat ze een beslissing nemen. Het is altijd raadzaam om naar erkende en gecertificeerde professionals te gaan die de nodige expertise en ervaring hebben op het gebied van de gewenste procedure.

De d00d van Odalis is een tragisch verlies en onze gedachten gaan uit naar haar familie en geliefden. Hopelijk zal dit trieste voorval een wake-up call zijn voor de medische gemeenschap en dienen als een herinnering aan het belang van veilige en verantwoorde medische praktijken.


De gevolgen van de tragische gebeurtenis rond Odalis Santos Mena reiken verder dan alleen haar directe omgeving. Het incident werpt ook een schaduw over de wereld van influencers en de verantwoordelijkheid die zij dragen bij het promoten van producten of behandelingen aan hun volgers. Het benadrukt het belang van transparantie, nauwkeurigheid en het verifiëren van informatie voordat er iets gedeeld wordt.

De zaak van Odalis heeft ook bredere implicaties voor de regelgeving en het toezicht op medische praktijken. Het onderstreept de noodzaak van strengere controles en vergunningsvereisten om ervoor te zorgen dat alleen gekwalificeerde professionals de benodigde behandelingen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet er ook meer aandacht worden besteed aan het informeren van het publiek over de risico’s en mogelijke complicaties van dergelijke ingrepen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het 0verlijden van Odalis een uitzonderlijke en tragische gebeurtenis is. Het mag niet worden gezien als een directe weerspiegeling van de veiligheid en effectiviteit van de MiraDry-behandeling als zodanig. Deze specifieke situatie lijkt het gevolg te zijn geweest van meerdere factoren, waaronder het ontbreken van de juiste vergunningen en een ongelukkige combinatie van anesthesie en medicatie.

Desalniettemin moet dit trieste voorval dienen als een herinnering aan het belang van zorgvuldigheid, voorzichtigheid en vertrouwen op de juiste medische professionals en erkende instellingen. Het is cruciaal om volledige informatie te verkrijgen, alle risico’s te begrijpen en openlijk te communiceren met gekwalificeerde experts voordat men een medische ingreep overweegt.

Daarnaast moeten influencers en marketeers zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid om betrouwbare informatie te verstrekken aan hun volgers, vooral als het gaat om gezondheid en medische kwesties. Het is belangrijk om niet alleen de voordelen, maar ook de mogelijke risico’s en beperkingen van een behandeling te benadrukken.

Het 0verlijden van Odalis Santos Mena is een tragedie die een schokgolf heeft veroorzaakt en ons eraan herinnert dat medische procedures altijd met de grootste zorg moeten worden benaderd. We hopen dat haar familie troost kan vinden in deze moeilijke tijden en dat er lessen worden geleerd uit deze trieste gebeurtenis om de veiligheid en kwaliteit van medische zorg verder te verbeteren.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

Nieuws

Meteoroloog waarschuwt iedereen die vanmiddag naar buiten gaat

We hebben er lang op moeten wachten, maar de komende dagen krijgen we heerlijk zomers weer. En dat is natuurlijk prettig, al is de zonkracht zo hoog dat je al binnen een kwartier kunt verbranden. Het advies van meteoroloog Jordi Huirne: blijf binnen tussen 12 en 15 uur.

Krachtige zon

Met name in de kustgebieden wordt het behoorlijk zonnig. Zoals je weet is te lang zonnen erg schadelijk en als je een lichte huid heb, is het oppassen geblazen.
Maar ook als jouw huid niet snel verbrandt, kan te veel uv-straling ervoor zorgen dat je huid beschadigd raakt. Dat heeft dan weer snellere huidveroudering tot gevolg. Veel mensen weten het niet, maar in de maand juni is de zon het meest krachtig.

Goed insmeren

Rondom de langste dag van het jaar wordt binnen no-time een uv-index van 7 gehaald. Dat is ook aan de orde in de komende dagen.
Er gaat een waarschuwing uit naar iedereen die naar buiten gaan. Smeer jezelf goed in. Wanneer je verbrandt, merk je dat vaak niet direct. Pas na enkele uren word je huid rood en dan ben je al te laat. Insmeren dien je elke 2 uur te doen.
Extra gevaarlijk is dat onze huid na het sombere voorjaar nog niet gewend is aan de hoge zonkracht. Als je de zon ingaat maakt de huid melanine aan. De huid wordt donkerder en dit pigment beschermt je beter tegen uv-licht. Deze natuurlijke bescherming is bij veel mensen nog niet aanwezig.


Bewolking extra gevaarlijk

Je zou het wellicht niet zgegen, maar wanneer er stapelwolken verschijnen tijdens een zonnige dag gaat het verbranden nog sneller dan bij een heldere hemel.
Hoe dat kan? UV-straling van de zon weerkaatst dan ook via de wolken richting je huid. En dus is de uv-straling nog een stuk hoger. Oppassen dus!Doorgaan met lezen

Nieuws

Lees verder: “Ik bezocht mijn zwangere zus en zag hoe haar man haar behandelde.”

Toen ik aankwam bij het huis van mijn zus Lily, die zich in de laatste maand van haar zwangerschap bevond, verwachtte ik een vredige en liefdevolle omgeving.

In plaats daarvan werd ik geconfronteerd met een scène die meer leek op een slecht geregeld huishouden waarin de rollen verstoord waren. Lily, normaal zo energiek en levendig, leek de energie uit haar lichaam gezogen te zijn.

Ze worstelde met huishoudelijke taken, terwijl haar man, Mark, zichzelf comfortabel had gemaakt op de bank, volledig opgaand in zijn videogames. Dit schokkende contrast tussen Lily’s conditie en Mark’s onverschilligheid zette de toon voor mijn missie tijdens dit bezoek.

Realiteit

De dagen die volgden waren een openbaring van Lily’s dagelijkse realiteit. Zij nam niet alleen de volledige verantwoordelijkheid voor het huishouden, maar deed dit ook terwijl ze negen maanden zwanger was.

Haar takenlijst leek oneindig: koken, schoonmaken, wassen en de voorbereidingen treffen voor de baby. Al deze inspanningen werden door Mark genegeerd of geminimaliseerd, die zijn dagen leek door te brengen zonder enige erkentelijkheid voor het harde werk van zijn vrouw.

Uitdaging

Geïrriteerd door de oneerlijkheid, besloot ik Mark een lesje te leren over verantwoordelijkheid en empathie.

Ik daagde hem uit om slechts één dag alle taken van Lily over te nemen, met de inzet dat ik, als hij slaagde, voor altijd zijn persoonlijke assistent zou worden. Echter, als hij faalde, zou hij moeten leren zijn verantwoordelijkheden als echtgenoot en aanstaande vader serieus te nemen.

Watermeloen

Om de ervaring realistischer te maken, bedacht ik een unieke zwangerschapssimulator met behulp van een watermeloen. Deze watermeloen werd strategisch vastgebonden rond Marks middel om het gewicht en de omvang van een zwangere buik na te bootsen.

Met deze geïmproviseerde ‘buik’ moest Mark de dagelijkse routines van Lily doorlopen, waaronder schoonmaken, wassen, koken en zelfs boodschappen doen. Deze fysieke toevoeging aan onze weddenschap was bedoeld om hem een tastbaar begrip van fysieke beperkingen te geven.


Verandering

De uitdaging bleek al snel te zwaar voor Mark. Terwijl hij stuntelde en worstelde met de taken, kwam het besef hard aan. Het gewicht van de watermeloen, hoewel niet vergelijkbaar met een echte zwangerschap, gaf hem een glimp van de fysieke uitdagingen waar Lily dagelijks mee te maken had. Tegen het einde van de dag, uitgeput en overweldigd, gaf Mark toe en erkende hij dat hij het belang van de taken van zijn vrouw had onderschat.

Nieuwe Start

Deze ervaring fungeerde als een keerpunt voor Mark. Na zijn mislukte poging en de daaropvolgende realisatie van zijn tekortkomingen, transformeerde zijn gedrag drastisch.

Hij begon actief deel te nemen aan huishoudelijke taken en toonde een hernieuwde waardering en liefde voor Lily. Dit nieuwe gedrag was niet alleen een verademing voor Lily, maar het legde ook de basis voor een meer ondersteunende en liefdevolle relatie in de toekomst.

Belangrijkste punten van het artikel

  • Empathie en Begrip: De fysieke ervaring met de watermeloen was cruciaal voor het creëren van empathie en begrip bij Mark voor de dagelijkse uitdagingen van zijn vrouw.
  • De Kracht van Erkenning: Erkennen van de inspanningen van je partner is essentieel in een ondersteunende relatie, vooral tijdens uitdagende periodes zoals een zwangerschap.
  • Actieve Deelname: Actieve deelname aan huishoudelijke en gezinsverantwoordelijkheden is niet alleen eerlijk, maar versterkt ook de banden en het welzijn van de relatie.
  • Duurzame Verandering: De confrontatie met zijn eigen tekortkomingen leidde bij Mark tot een blijvende verandering, wat resulteerde in een liefdevollere en meer ondersteunende partnerschap.

Dit verhaal benadrukt het belang van empathie, ondersteuning en gelijkwaardige deelname binnen een relatie, en illustreert hoe een creatieve uitdaging de weg kan vrijmaken voor belangrijke levenslessen en positieve veranderingen in persoonlijke relaties.


Doorgaan met lezen

Trending