Bekende influencer (23) 0verleden na mislukte ingreep om zweten onder de oksels te verminderen
Connect with us

Nieuws

Bekende influencer (23) 0verleden na mislukte ingreep om zweten onder de oksels te verminderen

De tragische d00d van de Mexicaanse influencer Odalis Santos Mena na een mislukte medische procedure om haar overmatige okselzweten te behandelen heeft veel aandacht gekregen. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje nadat The Sun meldde dat de jonge vrouw vorige week 0verleed tijdens de behandeling in een praktijk zonder vergunning in Guadalajara.

Odalis was gecontracteerd om de behandeling genaamd MiraDry, die bedoeld is om het zweten onder de oksels te verminderen, te promoten. De procedure maakt gebruik van warmte-energie om de zweetklieren te verwijderen en heeft ook als bijkomend voordeel dat het de lichaamsgeur en okselhaar vermindert.

Met haar 146.000 volgers op sociale media deelde Odalis enthousiast haar ervaring en verzekerde ze haar volgers dat de behandeling eenvoudig en veilig was. Helaas liep het tragisch af en 0verleed ze tijdens de ingreep aan een hartstilstand.

Volgens de lijksch0uwers is de d00dsoorzaak vermoedelijk te wijten aan een combinatie van de anesthesie en de medicatie die Odalis nam. De kliniek beweert dat ze niet op de hoogte waren van haar medische geschiedenis en de medicijnen die ze innam.

Deze tragedie heeft geleid tot een diepgaand onderzoek. De autoriteiten nemen de zaak serieus en de politie is begonnen met een grondig onderzoek naar de omstandigheden rondom het 0verlijden van Odalis. Er zal worden gekeken naar de verantwoordelijkheid van de kliniek en de medische professionals die bij de behandeling betrokken waren.

De d00d van Odalis werpt een scherp licht op de risico’s van ongeautoriseerde medische praktijken en het belang van de juiste kwalificaties en vergunningen bij dergelijke procedures. Het benadrukt ook de verantwoordelijkheid van influencers en marketeers om eerlijke en betrouwbare informatie te verstrekken aan hun volgers, vooral als het gaat om gezondheids- en medische kwesties.

Het is cruciaal dat mensen die op zoek zijn naar medische behandelingen, zich bewust zijn van de risico’s en zorgvuldig onderzoek doen voordat ze een beslissing nemen. Het is altijd raadzaam om naar erkende en gecertificeerde professionals te gaan die de nodige expertise en ervaring hebben op het gebied van de gewenste procedure.

De d00d van Odalis is een tragisch verlies en onze gedachten gaan uit naar haar familie en geliefden. Hopelijk zal dit trieste voorval een wake-up call zijn voor de medische gemeenschap en dienen als een herinnering aan het belang van veilige en verantwoorde medische praktijken.

De gevolgen van de tragische gebeurtenis rond Odalis Santos Mena reiken verder dan alleen haar directe omgeving. Het incident werpt ook een schaduw over de wereld van influencers en de verantwoordelijkheid die zij dragen bij het promoten van producten of behandelingen aan hun volgers. Het benadrukt het belang van transparantie, nauwkeurigheid en het verifiëren van informatie voordat er iets gedeeld wordt.

De zaak van Odalis heeft ook bredere implicaties voor de regelgeving en het toezicht op medische praktijken. Het onderstreept de noodzaak van strengere controles en vergunningsvereisten om ervoor te zorgen dat alleen gekwalificeerde professionals de benodigde behandelingen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet er ook meer aandacht worden besteed aan het informeren van het publiek over de risico’s en mogelijke complicaties van dergelijke ingrepen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het 0verlijden van Odalis een uitzonderlijke en tragische gebeurtenis is. Het mag niet worden gezien als een directe weerspiegeling van de veiligheid en effectiviteit van de MiraDry-behandeling als zodanig. Deze specifieke situatie lijkt het gevolg te zijn geweest van meerdere factoren, waaronder het ontbreken van de juiste vergunningen en een ongelukkige combinatie van anesthesie en medicatie.

Desalniettemin moet dit trieste voorval dienen als een herinnering aan het belang van zorgvuldigheid, voorzichtigheid en vertrouwen op de juiste medische professionals en erkende instellingen. Het is cruciaal om volledige informatie te verkrijgen, alle risico’s te begrijpen en openlijk te communiceren met gekwalificeerde experts voordat men een medische ingreep overweegt.

Daarnaast moeten influencers en marketeers zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid om betrouwbare informatie te verstrekken aan hun volgers, vooral als het gaat om gezondheid en medische kwesties. Het is belangrijk om niet alleen de voordelen, maar ook de mogelijke risico’s en beperkingen van een behandeling te benadrukken.

Het 0verlijden van Odalis Santos Mena is een tragedie die een schokgolf heeft veroorzaakt en ons eraan herinnert dat medische procedures altijd met de grootste zorg moeten worden benaderd. We hopen dat haar familie troost kan vinden in deze moeilijke tijden en dat er lessen worden geleerd uit deze trieste gebeurtenis om de veiligheid en kwaliteit van medische zorg verder te verbeteren.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Sarah (23) biecht op dat ze een relatie heeft met een vliegtuig en deelt dat ze minstens 4 keer per week intiem zijn

Sarah Rodo uit het Duitse Dortmund heeft geen behoefte aan een relatie met een mens in haar leven. Haar liefde is namelijk voor vliegtuigen.

Het begon allemaal toen ze voor het eerst in een Boeing 737 zat. Toen wist ze het: dit is mijn grote liefde.

Ze heeft sindsdien veel vliegtuigen ‘ontmoet’, maar er is er eentje op wie ze stapelverliefd is: een Boeing die Sarah liefkozend ‘Dickie’ heeft genoemd.

Het is uniek dat Sarah romantische gevoelens ontwikkelt voor objecten. Ze is een objectofiel en is er trots op.

Het probleem is echter dat een Boeing 737 niet in de achtertuin van haar studentenwoning past. Veel tijd met Dickie heeft Sarah daarom niet.

Het doet haar veel verdriet dat ze niet samen tijd kunnen doorbrengen en dat ze passagiers in Dickie ziet stappen.

Om toch vaak bij haar ‘vriendje’ te kunnen zijn, boekt Sarah om de haverklap vakanties. Vorig jaar heeft ze 30 vluchten geboekt en deze gecombineerd met een korte vakantie.

Als ze met Dickie vliegt, dan zijn ze eigenlijk samen op vakantie. Ze is met haar liefje al naar Stockholm, Kopenhagen, Wenen, Boedapest en Parijs geweest.

Ze bezoekt ook Katowice in Polen vaak. Dat kan ze als dagtripje doen. In de ochtend vliegt ze erheen en in de avond ziet ze Dickie dan weer.

Sarah heeft ongeveer 4.267 euro uitgegeven aan modelvliegtuigen. Op dit moment heeft ze drie grote en veel kleine vliegtuigen.

In totaal zijn het er ongeveer 60. De meeste heeft ze gekocht bij vliegtuigmaatschappijen, maar sommige zijn ook speciaal gemaakt.

Ze slaapt dagelijks met al haar modelvliegtuigen, waaronder een model die op Dickie lijkt maar met meer gedetailleerde vleugels. Ze doet het vier tot vijf keer per week met haar vliegtuigen.

In de toekomst ziet Sarah zichzelf in het huwelijksbootje stappen met haar geliefde Boeing 737. Ze is al bezig met het maken van plannen, maar ze is niet bereid om ervoor te verhuizen.

In de tussentijd heeft ze haar modelvliegtuigen en blijft ze reizen maken zodat ze Dickie kan zien.

Sarah’s liefde voor vliegtuigen is niet alleen uniek, maar het is ook een object van discussie. Objectofiel, ook bekend als objectum-s*ksualiteit, is een s*ksuele oriëntatie waarbij mensen zich aangetrokken voelen tot en romantische relaties ontwikkelen met objecten.

Mensen die zich hiermee identificeren geven vaak aan dat hun liefde voor objecten sterker is dan hun aantrekkingskracht tot mensen.

Dit kan variëren van het houden van een bepaald object tot het onderhouden van een intieme relatie met een object.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Goedele Liekens vol angst: MRI abrupt stopgezet door arts na vreemde vondst!

Goedele Liekens, die in 2022 herstelde van huidkanker, ondergaat om de zes maanden een standaard MRI-scan.

Goedele Liekens

Onlangs werd de scan echter abrupt onderbroken vanwege een ongebruikelijke bevinding in haar lichaam.

De verrassende onderbreking van de scan werd gedeeld door Goedele op haar Instagram Stories, waar ze zei: “MRI vroegtijdig gestopt vanwege een hagelbolletje in mijn lichaam…”

Het bleek dat dit hagelbolletje hoogstwaarschijnlijk afkomstig was van een hazenrug die ze afgelopen vrijdag had gegeten.

Goedele nam het incident met humor en gaf haar online volgers het advies: “Tip van de dag: eet geen hazenrug in de week voor je MRI.”

De artsen onderbraken de MRI-scan onmiddellijk vanwege de ontdekking dat dergelijke hagelbolletjes tijdens de scan erg heet kunnen worden, met mogelijke schadelijke gevolgen.

Goedele verklaarde: “Ze moesten de scan onmiddellijk stoppen.
Goedele Liekens

‘Die bolletjes kunnen heel heet worden en zo je ingewanden verschroeien,’ vertelden ze me.”
Goedele Liekens

Om elk risico te vermijden, werd Goedele gevraagd een nieuwe afspraak te maken, ongeveer tien dagen later, wanneer de hagelbolletjes haar lichaam naar verwachting zouden hebben verlaten.

Goedele benadrukt dat dit incident een belangrijke waarschuwing is voor iedereen die binnenkort een MRI-scan moet ondergaan en adviseert om wild vlees te vermijden in de week voorafgaand aan de scan.

In een recent interview sprak Goedele ook over haar persoonlijke leven en onthulde dat haar relatie met Edwin is beëindigd.

Ze beschouwt de zomervakantie als een geschikte tijd om nieuwe mensen te ontmoeten, aangezien ze de voorkeur geeft aan het delen van haar leven met een partner.

De beëindiging van haar relatie werpt een nieuw licht op haar eerdere opmerkingen over de uitdagingen van haar relatie met Edwin, die in Nederland woont en kinderen heeft.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vrouw uit de Filipijnen straalt van geluk na huwelijk met 42 jaar oudere echtgenoot die haar alles geeft!

Na een vakantie in de Filipijnen en het downloaden van een dating-app, heeft de 70-jarige Amerikaanse David zijn vrouw Jackie ontmoet, die slechts 28 jaar oud is.

Ondanks het leeftijdsverschil van 42 jaar, benadrukken ze dat leeftijd slechts een getal is.

David besloot vorig jaar om een reis te maken naar de Filipijnen. Tijdens zijn verblijf installeerde hij de dating-app Cherry Blossoms, waarmee je specifiek kunt zoeken naar Filipijnse en Aziatische vrouwen.

Niet lang daarna trok de 28-jarige Jackie zijn aandacht. David zegt hierover: “Toen ik haar profiel zag, was ik verrast en enthousiast. Ik was onder de indruk van wat ik las.”

Jackie, aan de andere kant, heeft toegegeven dat ze David’s profiel niet eens heeft bekeken, omdat hij geen foto op zijn profiel had geplaatst.

Ze legt uit: “Ik wist niet hoe hij eruitzag, maar door wat hij zei, wist ik meteen dat hij een echte heer is en erg aardig.”

Na hun ontmoeting besloten ze om elkaar beter te leren kennen, en na zes maanden daten stelde David de vraag of Jackie zijn vrouw wilde worden. Jackie aarzelde geen moment en stemde meteen in.

David vertelt enthousiast: “Ze zei meteen ja.” Hoewel de bruiloft een feestelijke gelegenheid was, waren David’s familieleden niet aanwezig, alleen die van Jackie.

Het stel heeft echter te maken met veel negatieve reacties en berichten op hun TikTok-video’s.

Sommige mensen twijfelen aan hun relatie en denken dat de Filipijnse vrouw vooral uit zou zijn op geld en een green card.

@dave_jackie2818 Reply to @preciousmathis995 42yrs.#bisayangtiktoker #pinayinusa🇵🇭🇺🇸 #ageisjustanumber #husbandandwife #agegaprelationship #agegapcouple ♬ Grow Old With You – Anthem Lights

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending