Beste vriendje van Bobbi Eden overleden: ‘Mijn hart is gebroken’
Connect with us

Meest bekeken

Beste vriendje van Bobbi Eden overleden: ‘Mijn hart is gebroken’

Verdrietig nieuws voor Bobbi Eden. Zij maakt bekend dat haar hondje is overleden.

“Lieve Elvis, mijn hart is gebroken 💔

”, schrijft Bobbi bij een fotoreeks van haar overleden hondje.

Geen pijn meer
“Ik mis je zo erg, ik kan het niet geloven. Je hebt ons zoveel gegeven. Dank je lief vriendje voor alle mooie jaren. We hebben zoveel liefde van je gekregen. Gelukkig heb je geen pijn meer. Mijn allerliefste Elvi Pelvi , voor altijd in mijn hart. Ik hou zoveel van je. ❤️❤️❤️❤️❤️ . Lekker spelen daarboven kleine lieve schat”, aldus Bobbi op Instagram.

Onder het bericht krijgt Bobbi een hoop steun van haar volgers. “Aaaah Wat een hartzeer 💔. Heel veel sterkte!! 🌈”, schrijft Monique Westenberg. Linda Hakeboom wenst Bobbi ‘veel sterkte’.

Meest bekeken

Zien: Grootste kwal ooit maakt kijkers woedend in Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde begint langzaam een van de meest vermakelijk televisie programma’s te worden. Elke week duikt er minstens 1 fragment op waar kijkers massaal op los gaan. Deze week hebben we er eentje uit de oude doos, namelijk deelnemer Jochem die door velen bestempeld wordt als de grootste kwal ooit.

Lang Leve de Liefde
De dating show Lang Leve de Liefde lijkt een onuitputtelijke bron van tenenkrommende televisie te zijn. Van Corona-wappie Marion, tot het pikante showtje van Anja en de heerlijke rokersstem van Astrid.

En natuurlijk mogen we Big Money Spender van twee weken geleden niet vergeten die met zijn opschepperij en patsergedrag massaal werd uitgelachen. Wie ook heel wat reacties losmaakte is deelnemer Jochem van vorig jaar.

Arrogante kwal
Jochem heeft de stempel van ‘meest arrogante kwal’ meer dan verdient. Waarom? Jochem vertelt aan zijn date heel stoer dat hij ooit een blind date had, maar dat ze erg lelijk bleek te zijn en hij eigenlijk wilde wegfietsen.

Als klap op de vuurpijl gaf hij zijn blind date een zeer absurde uitleg waarom het tussen hun niks ging worden. Dit schoot volledig in het verkeerde keelgat van de kijkers en ook zijn date was niet bepaald onder de indruk.

Bekijk de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grapperhaus vindt dat cafés vanavond al tot middernacht open mogen blijven

Ferd Grapperhaus maakt er geen punt van dat cafés vanavond al tot middernacht open houden. De minister zegt dat justitie daar alle begrip voor heeft.

Strikt genomen gaat deze versoepeling pas in vanaf zaterdag. Grapperhaus vindt het niet erg als burgemeester mild zijn.

De burgemeester van Rotterdam liet eerder al weten dat horecazaken vrijdagavond gewoon open mogen blijven. De versoepelingen treden zaterdagnacht om middernacht in. Dat zou dan willen zeggen dat ze om 22 uur twee uur moeten sluiten.

Grapperhaus zegt: “We zijn natuurlijk een land waar we af en toe eens iets gedogen.” Hij vindt het dan ook normaal dat burgemeesters de regeltjes vrijdagavond even door de vingers zien. Het betreft echter wel een lokale beslissing. Op andere plaatsen is het misschien anders.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

VIDEO: Maxime Meiland toont even hoe zwaar de ‘courgette’ van haar vriend is

De familie Meiland is ondertussen gewoon weer lekker thuis. Geen boodschappen doen meer in de Intermarche maar gewoon bij de AB.

Maxime Meiland is al even samen met cameraman Leroy en ze zijn samen in verwachting van een kindje. Ze doen natuurlijk alles samen. Ook shoppen. Niet dat we het perse wilden weten, maar nu verklapte Maxime dat Leroy best zwaar geschapen is.

Of Maxime daar goed aan doet, is nog maar de vraag. Ook Anouk zal dit nieuws maar al te graag horen!

Terwijl Maxime boodschappen aan het doen is, scant ze even de courgette van vriend Leroy. We hebben het dan over het gereedschap van de jongeman. Blijkt dat je voor 85 cent al een behoorlijk aantal kilo courgette krijgt. Ze deelde de video op haar sociale media en schreef: “Ik kom niet meer bij!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending