Betrapt in parkeergarage: Nieuwe lover Yolanthe bedriegt haar nu al
Connect with us

Celeberties

Betrapt in parkeergarage: Nieuwe lover Yolanthe bedriegt haar nu al

Dertien jaar nadat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zoenend betrapt werden in een parkeergarage, bedriegt haar nieuwe lover de brunette op dezelfde manier. “Rennen Yo!”, is dan ook de wijze raad.

De nieuwe lover van Yolanthe, Lentini Eersteling, is dit weekend zoenend gespot in een parkeergarage. Maar niet met Yo. Yvonne Coldeweijer schrijft op haar kanaal: “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?” Een volger stuurde het volgende berichtje naar de gossip queen: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Foute boel

Yvonne denkt er het hare van. “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden. De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Nog meer bagger

Yvonne zegt dat ze nog meer sappige weetjes binnenkrijgt over Lentini. “Dit laatste is blijkbaar en understatement. Berichten stromen binnen over deze gozer. Zo had Lentini een soort-van-relatie met en spion, die woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en het naar zijn vrienden stuurde op snap. WTF.”

 

Celeberties

Zien: “Daarom houdt Yolanthe Cabau haar nieuwe relatie al zo’n lange tijd geheim”

Het nieuwe jaar lijkt goed te zijn begonnen voor Yolanthe Cabau. Ze is 2022 gestart met een nieuwe vriend.

Sinds haar breuk met Wesley Sneijder leek Yolanthe Cabau zich vooral te focussen op de opvoeding van haar zoontje Xess Xava. Tijd voor een nieuwe liefde leek er niet te zijn.

Daar is sinds een tijdje verandering in gekomen. “Het gonst al maanden van de geruchten dat Yolanthe een nieuwe lover zou hebben: een model Lentini Eersteling”, zegt Yvonne Coldeweijer.

Die relatie leek nog pril, maar dat blijkt niet het geval. “Volgens mijn spion houdt het stel deze relatie al 1,5 jaar geheim, omdat er het een en ander met Wesley nog niet afgerond was op papier”, onthult Yvonne.

Yvonne hoopt dat de losse eindjes intussen aan elkaar zijn geknoopt, want woensdag zal Evert Santegoeds een eerste foto van Yolanthe en Lentini publiceren in Privé.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama voor Yolanthe Cabau na vreemdgaan

Bijna dertien jaar nadat Yolanthe Cabau zoenend betrapt werd met Wesley Sneijder in een parkeergarage, zou nu haar nieuwe lover Lentini Eersteling zijn betrapt tussen het blik. “Rennen Yo!”

RTL Boulevard zorgde begin 2009 voor een enorme controverse door beelden te tonen van een zoenende Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, terwijl zij toen nog in een relatie zou hebben gezeten met Jan Smit. De beelden waren gemaakt door een beveiligingscamera van een parkeergarage en die werden verkocht aan de showrubriek.

Tongende Lentini

Nu, een kleine dertien jaar later, is Yolanthe’s vermeende nieuwe lover Lentini Eersteling betrapt in een parkeergarage. Daar zijn geen beelden van, maar showbizzhyena Yvonne Coldeweijer zegt het en dan klopt het meestal. Zij schrijft op haar juicekanaal: “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?”

Een ‘spion’ heeft het volgende ‘verontrustende berichtje’ naar Yvonne gestuurd: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Niet zo trouw

Foute boel, denkt Yvonne. “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden.”

Ze vervolgt: “De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Nog veel meer dirt

Yvonne krijgt naar eigen zeggen een hoop dirt binnen over deze gozer. “Dit laatste is blijkbaar en understatement. Berichten stromen binnen over deze gozer. Zo had Lentini een soort-van-relatie met en spion, die woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en het naar zijn vrienden stuurde op snap. WTF.”

“Ook zij betrapte hem op vreemdgaan, waarop hij antwoordde: “Denk je dat Jay-Z niet vreemdgaat?” Bro. Jij bent niet Jay-Z. En dan nog. WTF denk jij. RENNEN YO!! DOUCHEBAG ALERT!!”

Stories

Het pijnlijke is dat weekblad Privé deze week gaat uitpakken met de eerste duidelijke foto van het stelletje, aldus Yvonne. “Evert Santegoeds heeft 250 euro betaald voor de foto. Zo gierig. 😂”

Eerder had Privé al wel deze foto van het stelletje in het blad staan.

De stories van Yvonne:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Britt Dekker doet schokkende onthulling over Ali B: ‘Dit deed hij bij mij’

Britt Dekker staat natuurlijk helemaal buiten beeld wanneer het gaat om de schandalen rondom The Voice en bijvoorbeeld Ali B. Ali is namelijk één van de hoofdpersonen in de BOOS-video over de schandalen, samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. Echter zijn er inmiddels steeds meer mensen die zich twijfelend uit durven te spreken over de gehele kwestie.

Er zijn vrienden en rapper van Ali die achter hem gaan staan en mensen bij Shownieuws hebben hun vraagtekens bij de verhalen over Borsato geplaatst. Toch heeft Dekker wel een aantal keer “samengewerkt” met de rapper die nu zo in opspraak is. Een van de keren dat deze twee hebben samengewerkt is voor het programma ‘We Want More’. De rapper zat hierbij in de jury en Dekker was overal verslag van aan het doen. Wel natuurlijk op zo’n manier dat Dekker dat alleen kan.

Britt Dekker over Ali B!

Zoals we allemaal wel weten heeft Britt niet bepaald een blad voor de mond. Eerder liet ze zich nog uit over de rapper: “Een heel groot team van The Voice is meegegaan naar We Want More. Ik heb daar met hem gewerkt en ik moet zeggen dat ik hem altijd al een beetje heftig vond, omdat hij zichzelf heel tof vindt.” In de onderstaande video zien we Ali naar een vrouwelijke deelnemer lopen om te vragen of ze op zijn sixpack kan slaan. Britt staat naast de vriend van de dame in kwestie. Ze zegt: “Hij moet het weer even laten zien hoor. Dat hoort er gewoon bij in de televisiewereld, daar doen ze het allemaal met elkaar. Wen er maar aan, dit is hoe het werkt. Als ze ’s avonds maar weer thuiskomen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending