Beveiliger Beatrix hangt vuile was buiten: 'Heel nare vrouw om mee om te gaan'
Connect with us

Koningshuis

Beveiliger Beatrix hangt vuile was buiten: ‘Heel nare vrouw om mee om te gaan’

Johan Derksen, bekend om zijn directe uitspraken in “Vandaag Inside,” heeft recentelijk een opmerkelijk verhaal gedeeld over prinses Beatrix, wat een ander beeld schetst van de voormalige koningin.

Volgens Derksen was een voormalige beveiliger van Beatrix zo gefrustreerd door haar gedrag dat hij haar “wel kon verm**rden.”

“Alarm voor een Zwempartijtje”

Derksen onthulde dat de beveiliger eens met zijn gezin klaarstond om op vakantie te gaan, toen hij plotseling werd opgeroepen voor een spoedklus: prinses Beatrix wilde zwemmen.

“En toen kwamen we daar, en ze wou een half uurtje gaan zwemmen,” vertelde Derksen. De frustratie bij de beveiliger was zo groot dat hij in zijn woede uitsprak dat hij haar wel kon verm**rden.

Juliana versus Beatrix: Een Wereld van Verschil In tegenstelling tot Beatrix werd haar moeder, koningin Juliana, door dezelfde beveiliger beschreven als een “schat van een vrouw.”

Juliana stond bekend om haar warmte en genegenheid voor haar personeel, iets wat Beatrix blijkbaar miste. Exorbitante Eisen en Uitstraling Derksen haalde nog een ander voorbeeld aan om Beatrix’ karakter te illustreren.

Zo zou ze ooit een compleet nieuwe bekleding van een regeringstoestel hebben geëist omdat de kleur haar niet aanstond. “Dit weet ik uit eigen informatie. Doorgaans betrouwbare bron,” benadrukte Derksen.

“Een Nare Vrouw om Mee om te Gaan”

Volgens Derksen was de uitstraling van Beatrix in overeenstemming met de verhalen over haar persoonlijkheid: afstandelijk en veeleisend.

Dit contrast met het publieke beeld van Beatrix als een gerespecteerde vorstin zorgt voor een schokkende onthulling. Reacties en Gevolgen De onthullingen van Derksen roepen vragen op over de ware aard van de omgang binnen het Koninklijk Huis en hoe personeelsleden die dicht bij de koninklijke familie staan, de vorsten ervaren.

Tot nu toe heeft het Koninklijk Huis niet gereageerd op de uitspraken van Derksen. Reflectie op het Koninklijk Leven Deze verhalen schetsen een complex beeld van het leven aan het hof en de druk die op zowel de royals als hun personeel wordt uitgeoefend.

De vraag blijft hoe deze onthullingen het imago van prinses Beatrix zullen beïnvloeden en of er nog meer verhalen naar buiten zullen komen die het beeld van de Nederlandse monarchie kunnen veranderen.

Met deze onthullingen werpt Johan Derksen een nieuw licht op de persoonlijkheid van prinses Beatrix, een licht dat wellicht niet iedereen even welkom zal heten.

BNers

Amalia heeft een bijna 10 jaar oudere nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, is officieel woonachtig in Nederland, maar de laatste tijd brengt ze veel tijd door in het buitenland, met name in het bruisende Madrid, Spanje.

Hoewel ze officieel als single door het leven gaat, zijn er onlangs details naar buiten gekomen over haar nieuwe vriend, en het blijkt dat hij een zeer bekend persoon is.

Iets meer dan anderhalf jaar geleden werd bekend dat Prinses Amalia op kamers in Amsterdam zou gaan wonen. Er werd een pand aangekocht, en de hele buurt was al snel op de hoogte van het feit dat de Kroonprinses in hun straat zou gaan wonen. Helaas bleek dit van korte duur te zijn.

Niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat er bedreigingen waren geuit tegen Amalia, waardoor ze ineens niet meer zonder beveiliging over straat kon en zelfs het huis niet meer kon verlaten.

Dit waren bijzonder trieste ontwikkelingen voor iemand die op dat moment pas 19 jaar oud was. Tegenwoordig verblijft ze dus vaak in Spanje, waar ze wat meer anoniem over straat kan gaan.

Nu is er echter nieuws over een nieuwe liefde in het leven van Prinses Amalia. In haar biografie liet ze optekenen dat ze een voorkeur heeft voor Duitse jongens, vanwege hun naar haar mening “meer galante en betere” indruk dan Nederlanders. Maar het lijkt erop dat ze haar hart heeft verloren aan iemand met een andere nationaliteit.

De gelukkige is niemand minder dan de 26-jarige Boris Saxe-Coburg-Gotha. Hij is inmiddels meerdere keren gespot met Amalia, en er is zelfs al een eerste foto van hen samen verschenen. Libelle heeft wat onderzoek gedaan naar Boris en meldt dat hij de zoon is van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo.

Prins Kardam kwam tragisch om het leven in 2015 op 52-jarige leeftijd als gevolg van een noodlottig auto-0ngeluk dat al in 2005 plaatsvond. De nieuwe vriend van Prinses Amalia blijkt dus een echte prins te zijn, met een indrukwekkende koninklijke connectie. Dit roept natuurlijk de vraag op of we Boris Saxe-Coburg-Gotha in de toekomst naast Prinses Amalia zullen zien zitten in de Gouden Koets.

De koninklijke familie van Nederland heeft altijd de aandacht van het publiek getrokken, en de relaties van de leden van het koningshuis zijn vaak onderwerp van speculatie en discussie.

De Nederlandse bevolking kijkt met belangstelling naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Prinses Amalia, en de relatie met Boris Saxe-Coburg-Gotha voegt zeker een nieuw hoofdstuk toe aan haar levensverhaal.

De toekomst is onzeker, maar de mogelijkheid dat Boris Saxe-Coburg-Gotha een grotere rol zal spelen in het leven van Prinses Amalia en mogelijk zelfs in het koninklijke protocol is zeker interessant.
prinses Amalia

De Nederlandse bevolking zal ongetwijfeld met belangstelling blijven volgen hoe deze relatie zich ontwikkelt en welke wendingen het koninklijke liefdesverhaal van Prinses Amalia in de komende jaren zal nemen.

Doorgaan met lezen

Koningshuis

Zo lang heeft koning Charles nog te leven na diagnose van kanker: ‘Terminaal’

Een opmerkelijke voorspelling over het overlijden van koning Charles verspreidt zich snel op sociale media. Volgens deze voorspelling zal Charles op 28 maart 2026 komen te overlijden.

De voorspelling werd gedaan door een man genaamd Logan Smith in juli 2022. Smith voorspelde niet alleen het overlijden van koningin Elizabeth op 8 september 2022, maar ook het overlijden van koning Charles op de genoemde datum in 2026, zoals hij destijds op Twitter deelde.

Na de bevestiging van de kankerdiagnose van koning Charles, wordt de voorspelling opnieuw breed besproken op Twitter. De diagnose van kanker bij Charles heeft het Verenigd Koninkrijk in zijn greep, en vanwege de onduidelijkheid over de exacte aard van zijn ziekte vrezen veel Britten het ergste.

Er wordt gespeculeerd dat Charles dezelfde vorm van kanker heeft als zijn moeder, koningin Elizabeth. Hoewel de officiële overlijdensakte van de Queen haar dood toeschreef aan ouderdom, beweert auteur Gyles Brandreth in zijn boek “Elizabeth: an Intimate Portrait” dat ze stierf aan de gevolgen van kanker, specifiek myeloom, een vorm van beenmergkanker.

Brandreth suggereert dat deze kanker onder meer haar gewichtsverlies en mobiliteitsproblemen verklaart.

Hoewel er geen genezing mogelijk lijkt, suggereert de auteur dat er wel behandelingen zijn die de symptomen kunnen verlichten en het leven van de patiënt tot drie jaar kunnen verlengen.

Ondertussen is prins Harry op weg naar het Verenigd Koninkrijk om bij zijn zieke vader te zijn. Gezien zijn lopende geschillen met de koninklijke familie keert Harry alleen in noodgevallen terug, waardoor de zorgen over koning Charles alleen maar toenemen.

Doorgaan met lezen

Koningshuis

Koning Charles getroffen door vreselijke ziekte: ‘Legt werkzaamheden per direct neer’

Koning Charles heeft aangekondigd dat hij kampt met kanker en heeft daarom per direct zijn koninklijke taken neergelegd, zo meldt Buckingham Palace vandaag.

Het specifieke type kanker waarmee de Britse koning te maken heeft, wordt geheimgehouden. Ondanks zijn ziekte blijft Charles optimistisch over de behandeling en streeft hij ernaar zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan.

Recentelijk verbleef de koning korte tijd in het ziekenhuis, waar hij behandeld werd voor een vergrote prostaat. Tijdens dit verblijf kwam echter een ander medisch probleem aan het licht, namelijk kanker. Volgens de BBC betreft het niet prostaatkanker.

De details over het type kanker en het stadium ervan worden niet bekendgemaakt, en ook de overlevingskansen van de koning blijven vertrouwelijk.

Hoewel Charles ziek is, blijft hij achter de schermen doorwerken, waaronder administratieve taken en het wekelijkse kopje thee met premier Rishi Sunak.

In een verklaring van Buckingham Palace wordt aangegeven dat de diagnose openbaar is gemaakt om geruchten over de gezondheid van de koning te voorkomen.

Charles hoopt met deze openheid begrip te kweken voor mensen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben.

De koning ontvangt niet alleen steun via sociale media, maar ook internationale leiders betuigen hun medeleven. Zelfs prins Harry, die momenteel in de Verenigde Staten woont, reist naar Engeland om zijn vader te kunnen bezoeken.

Doorgaan met lezen

Trending