Beveiliger Lil Kleine haalt keihard uit naar Jamie Vaes: ‘Ze is een geldwolf en wilt hem financieel kapotmaken’
Connect with us

Celeberties

Beveiliger Lil Kleine haalt keihard uit naar Jamie Vaes: ‘Ze is een geldwolf en wilt hem financieel kapotmaken’

Gisteren lieten we nog weten dat Lil Kleine zijn vriendin Jamie Vaes en zijn kind op straat zet. Lil Kleine wil namelijk het huis waar ze in zitten verkopen. De advocaat van Lil kleine geeft Jamie dan ook tot vrijdag de tijd om het huis te verlaten. Jamie die zelf geen eigen huis en inkomen heeft zal dus letterlijk op straat komen te staan.

Maar een beveiliger van Lil Kleine laat weten dat het verhaal anders in elkaar steekt. Hij laat namelijk weten dat Jamie een geldwolf is en dat ze altijd al een plan klaar had om Lil Kleine financieel helemaal uit te kleden.

De beveiliger zegt er het volgende over:

,,Sommige mensen spelen slachtoffer bij misdaden die ze zelf hebben begaan. De waarheid is bekend, Jaimievieswijf.”

,,Uiteindelijk is het wel zijn eigen fout. Je moet nooit een vrouw slaan, klaar. Zij heeft haar plan al lang bedacht en hij is erin getrapt, helaas.”

,,Hij is door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem maar enkel op zijn geld.”

Jamie Vaes heeft inmiddels ook gereageerd op de uitspraken van de beveiliger. Zei zegt er het volgende over:

,,Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar zit. Jammer dat dit soort on-ontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw word je bijna geïntimideerd. Maar dat laat ik niet meer toe.”

Celeberties

En daar is de lente: dit weekend heerlijk terrasjesweer

De volgende dagen krijgen we heerlijk lenteweer in Nederland. Weeronline zegt dat het lekker warm wordt.

Deze ochtend was het in het westen en zuidwesten nog bewolkt, maar later op de dag breekt overal de zon door. Vrijdag krijgen we dan een zonovergoten dag. Weeronline meldt dat de zon tot elf uur lang kan schijnen, maar op de meeste plaatsen zullen we minstens de negen uur zon halen. Ideaal terrasjesweer dus.

Het blijft wellicht tot begin volgende week droog. Vooral zaterdag kondigt zich als een hele zonnige dag aan. Zondag is het wat meer bewolkt, maar krijgen we toch nog zes uur zon.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Sarah van Soelen heeft prachtig babynieuws te melden

André Hazes’ ex-vriendin Sarah Van Soelen heeft zondag geweldig babynieuws gemeld via haar Instagramaccount.

Begin januari liet Sarah Van Soelen via Instagram weten dat haar broer opnieuw vader zal worden. Haar schoonzus was al een geruime tijd zwanger, en dus moest Sarah met veel geduld het nieuws voor zich houden. “Ik mag het eindelijk vertellen! Zo blij voor mijn broer en schoonzus! Wij kunnen niet wachten op dit kleine wondertje!”, klonk het toen.

Grote broer

En nu is het eindelijk zover. Sarah is zonet trotse tante geworden van een jongetje. Dat nieuws kan ze wel van de daken schreeuwen, en daarom trakteerde ze de wereld op een aantal hartverwarmende kiekjes via haar Instagram Stories.

“Ik heb er een neefje bij. Is die zoet!” Ook deelde ze meteen de naam van het kleine wondertje mee. Hij zal door het leven gaan als Novan James. “Tantie loves you”, aldus Sarah. Daarnaast postte ze nog een foto waarop te zien is hoe Novans broertje hem met veel liefde en trots in de armen houdt. “M’n binky eindelijk grote broer!”, schrijft ze daarbij.

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zie de beelden: Zangeres Maan deelt pikante foto in zwemkleding vanaf vakantieadresje

Zangeres Maan geniet momenteel van een heerlijke vakantie op het Italiaanse eiland Sardinië. In tegenstelling tot het herfstachtige weer dat wij hier in Nederland hebben is het daar nog altijd rond de 30 graden. Heerlijk vertoeven dus voor een artiest die momenteel toch niet kan optreden omdat al haar shows gecanceld zijn. En dat heeft natuurlijk weer alles te maken met het coronavirus.

Daarover schrijft ze: “Ik wil een te gekke mega dikke show neerzetten voor jullie, maar hoe het er nu naar uitziet gaat het in september niet lukken om een normale capaciteit in de clubs te laten in verband met de coronamaatregelen”, schreef de zangeres op Instagram. “Ik hoopte dat het zou lukken maar helaas pindacheese… kaartjes blijven gewoon geldig”, aldus Maan. “Zie jullie allemaal in februari, LOVE.”

Genieton! Maan!

Bekende en onbekende volgers vinden het duidelijk leuk wat ze zien. Zo schrijft bijna stiefdochter Jada Borsato, de dochter van Marco: “Genieton!” Een ander complimenteert Maan en geeft haar tips mee: “Sexy en zon en geniet!” Nou heel bijzonder allemaal hoor!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending