Bewijs: ‘Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn weer bij elkaar’
Connect with us

Celeberties

Bewijs: ‘Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn weer bij elkaar’

Na de onthullingen van BOOS had Linda de Mol, Jeroen Rietbergen een schop onder de kont gegeven en uit huis gestuurd. De presentatrice schreef: “Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij.” Echter sprak Yvonne Coldeweijer dit gelijk tegen. Ze liet namelijk weten dat dit een “Gooische break-up” zou zijn.

Een Gooische Break up betekent dat het een break up is voor de schijn. De roddelkoningin schreef: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Het is voor familie de Mol enorm belangrijk dat hun reputatie niet kapot gaat door dit soort taferelen dus moet ze afstand doen van dit soort taferelen. Maar al gauw werd bekend dat Jeroen het land uit gevlucht was om zichzelf te laten behandelen tegen zijn nare gedrag jegens andere vrouwen. Hij is gegaan naar een kliniek in Nunelly in Tennessee. Weekblad Prive weet blijkbaar al iets meer.

Weekblad Prive schrijft: “Het idee om zich daar op te laten nemen, zou volgens bronnen niet van Jeroen zelf, maar van Linda zijn gekomen.” De kosten zou Linda ook betalen en dat is nogal een duur geintje. Want de kosten voor een verblijf in dit kliniek varieren zo van 17 tot 23 duizend euro per maand en aangezien Jeroen hier meer dan 2 maanden wil gaan verblijven gaat dat onze Linda hoop wat geld kosten. Daarom denkt Weekblad Prive dat de twee nog echt niet uit elkaar zijn. Want welke vrouw zou dat nou betalen voor iemand waarmee ze net uit elkaar zijn? “Die komen weer bij elkaar wanneer dit overgevlogen is. Anders doet ze dit niet!”

Celeberties

Zien: ‘Prinses Amalia doet wat ze wilt en houdt van feesten’

Sinds afgelopen december is kroonprinses Amalia van Oranje-Nassau 18 jaar en dat betekent dat we haar waarschijnlijk vaker gaan zien op officiële momenten. We kennen haar natuurlijk als de ‘dochter van’ en waarschijnlijk heb je wel een statige associatie bij haar. Toch is niets minder waar als we de Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen moeten geloven.

Modeontwerper klapt uit de school over Amalia

De Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen heeft in de Paris Match een paar opmerkelijke uitspraken gedaan over onze toekomstige koningin Amalia. Hij kent de familie erg goed door zijn werk. Zo zei hij het volgende: “Ik zou haar eerder sportief dan verfijnd noemen. Ze is zelfverzekerd, straalt en houdt van… feesten.” Dat blijkt ook wel uit het boek wat Claudia de Breij over Amalia schreef. Het liefst luistert Amalia namelijk naar liedjes uit de après-ski, zoals Anton Aus Tirol. Bovendien zou ze wel van een drankje houden, vooral van cocktails.

Romantiek

We berichtten al eerder dat Amalia waarschijnlijk een relatie heeft met de negentienjarige Duitse Isebrand Kaldewei. Toch ging ook lang het gerucht dat ze aan het daten zou zijn met de Belgische prins Gabriel. Daar heeft Edouard het volgende over te zeggen: “Volgens mij kennen ze elkaar helemaal niet zo goed. Hoewel ik weinig weet van het intieme leven van de twee koninklijke families, heb ik noch Máxima noch Mathilde (de Belgische koningin, red.) er ooit over gehoord.”

Familie Van Oranje

Ook over de familie Van Oranje-Nassau weet de modeontwerper wat te zeggen: “Het is een familie zoals alle andere. De sfeer is warm.” Volgens hem lijkt Amalia ook heel erg op Willem-Alexander: “Ze heeft zijn spontaniteit. Ze heeft het hart op de tong en weinig op met protocol. Als ze bij me komt, geeft ze een kus ter begroeting. Amalia is vriendelijk, voor de duvel niet bang en een doorzetter. Totaal niet verlegen.” Ook doet Amalia vaak wat ze wil en moet ze zelfs soms eraan herinnerd worden aan dat ze een lijfwacht mee moet nemen als op pad gaat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Deze bekende TV-presentator zou zich hebben vergrepen aan minderjarige jongens

De beerput lijkt dieper en dieper te worden in Hilversum. Er schijnt een presentator rond te lopen die zich zou hebben vergrepen aan minderjarige jongens, meldt Story.

Beerput

Na het gigantische misbruik schandaal rondom The Voice lijkt het er volgens Story op dat het nog lang niet afgelopen is: “Het zou daarbij gaan om een tv-presentator die zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens.”

Hoofdredacteur van het blad, Guido den Aantrekker, vertelde dat deze beschuldigingen momenteel worden onderzocht, zonder een naam te noemen. Dit brengen ze enkel en alleen naar buiten als de aantijgingen doorgrond zijn: “Story is bekend om wie de geruchten gaan; het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden.”

De zaak lijkt complexer dan in de eerste instantie werd gedacht. Den Aantrekker schreef in een tweet hierover: “Story schrijft al weken over #MeToo-gedrag in Hilversum maar vermeldt nog geen namen zonder dat daarvan klip en klaar bewijs is. Daarin verschilt Story van juice channels die omwille van clicks lukraak met namen strooien. Velen smullen ervan maar het blijft kamikazejournalistiek.”

“Eén naam noemen zonder enig geleverd bewijs (of het later waar blijkt of niet), dát is heftig. En schadelijk. Een beerput vermelden is wat anders. Het is nieuws, we zijn er journalistiek mee bezig. Rot als mensen daar verdacht door worden. Dat is voor rekening van vingerwijzers.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit speelde er werkelijk tussen Famke Louise en Ali B: ‘Ernstig misbruikt’

Famke Louise is woedend. Aanleiding is het MeToo-gerucht dat zij degene is die aangifte heeft gedaan tegen Ali B, haar voormalige manager. Wat speelt er precies…?

Na haar breuk met manager Bizzey, ging Famke Louise eind 2018 in zee met Ali B. Zo’n anderhalf jaar later stapte ze ook op bij diens managementkantoor SPEC. Dat was in de periode dat Famke negatief in het nieuws kwam door haar deelname aan de protestactie ‘ik doe niet meer mee’ tegen het coronabeleid van het kabinet. Wat ze later betreurde.

Beschuldigingen

,,Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis.” Nu is ze zeer tegen haar zin opnieuw het middelpunt van een mediarel. Ditmaal draait het om het MeToo-schandaal waarin talloze beschuldigingen zijn gedaan aan het adres van Ali B – Famke’s vroegere manager.

Misbruikt

De uitzending van BOOS van Tim Hofman heeft geleid tot veel speculaties. Zo gaat op social media het gerucht dat Fanke degene zou zijn die aangifte gedaan heeft gedaan tegen Ali B. YouTube-kanaal RoddelPraat liet een nummer van Famke horen waaruit zíj menen op te maken dat Famke door Ali is misbruikt.

Niet waar!

Famke reageert woedend. „Dat is absoluut niet waar. Ik ben niet de persoon die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier niks mee te maken. Sterker nog, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali.”

Boos

Famke stelt dat ze altijd met respect door Ali is behandeld. Het nummer dat op RoddelPraat te horen is, had Famke voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven.

Juridische stappen

Daarna is het volgens haar ook weer goed gekomen met Ali B. Famke overweegt juridische stappen tegen Dennis Schouten en Jan Roos, het presentatieduo van RoddelPraat. „Het is echt wel een inbreuk op mijn privacy. Niemand heeft dit gecheckt.”

Zijn gezin

Ali B heeft naar aanleiding van alle beschuldigingen aan zijn adres al zijn werkzaamheden neergelegd. De rapper heeft aangegeven dat hij zich nu focust op zijn gezin. Klik voor de reactie van Famke op de video hieronder.

Doorgaan met lezen

Trending