BEWIJS: Sarah van Soelen is echt zwanger van Andre Hazes
Connect with us

WOW

BEWIJS: Sarah van Soelen is echt zwanger van Andre Hazes

Morgen komt de het roddelblad Story met groot nieuws over Andre Hazes. Het nieuws zou zo schokkend zijn dat de Story zelfs een dag eerder in de winkels ligt dan normaal. De Story hoofdredacteur liet niks los over het nieuws enkel dat we tot dinsdag moesten wachten.

Wij weten het nu bijna 100% zeker de Story komt morgen met een verhaal dat Sarah van Soelen al 3 maanden zwanger is van Andre Hazes. Andre zal het zelf ook bevestigen in het blad. Wij melden uiteraard al veel eerder dat Sarah zwanger is van Andre Hazes, maar nu zal Andre en Sarah het morgen in de Story zelf ook bevestigen.

Daarnaast hebben wij gisteren een foto gezien van Sarah met een zwangerschapsbuikje en Sarah is inmiddels gespot bij een kliniek waar ze echo’s maken voor zwangere vrouwen.

Wij zijn benieuwd hoe Monique de ex van Andre Hazes hierop zal reageren. Rachel de moeder van Andre die het zo goed kan vinden met Sarah zal het vast van de daken schreeuwen van blijdschap.

Bron: Utopianieuws

Celeberties

Na zwaar geweld in hotelkamer: Lil’ Kleine wist foto’s met Jaimie Vaes

Lil’ Kleine heeft grote schoonmaak gehouden in de fotogalerij op zijn Instagram. De rapper wiste vrijwel alle foto’s van hem en Jaimie Vaes.

Gedurende hun relatie staken er constant geruchten op dat ze niet meer samen zijn. Door elkaar te ontvolgen en foto’s met elkaar te verwijderen, wakkeren ze die geruchten zelf ook aan.

Zaterdagnacht kende hun relatie dan een gruwelijk dieptepunt. De rapper is aangehouden op Ibiza na verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Het voorval gebeurde na een hotelfeest in hotel Oku in San Antonio.

Jaimie Vaes rende gewond en bebloed de lobby in. De receptionist belde de politie. De rapper is daarna in de boeien geslagen en afgevoerd naar de cel. Maandag is hij voorgeleid voor de rechter en inmiddels op vrije voeten.

De kleding van Jaimie was gescheurd en de hotelkamer was compleet gesloopt. Het management wil alleen kwijt dat er een voorval was tussen de rapper en zijn vriendin.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Goed bezig, met ál deze dames heeft Jan Smit het bed gedeeld:

Jan Smit, een van de grootste volkszanger van Nederland toch wel. En natuurlijk heeft hij ook de nodige vriendinnetjes gehad. Sinds 2009 is Smit samen met de Volendamse Liza Plat. De twee trouwden op 11 november 2011 op het eiland Sint Maarten. Smit en Plat hebben samen een dochter en een zoon.

Maar uiteraard heeft de zanger een hoop andere dames in zijn leven gehad. En die gaan we eens even voor je opsommen want dat heeft hij behoorlijk goed voor elkaar gehad!

De vriendinnetjes van Jan Smit

Natuurlijk beginnen we met zijn huidige vriendin waar hij twee kinderen mee heeft. Onder de video gaan we verder met het lijstje van Jan Smit!

1. Liza Plat

2. Ellemieke Vermolen

3. Yolanthe Cabau

Doorgaan met lezen

WOW

Lil’ Kleine in de cel op Ibiza – Jaimie onder het bloed!

Volgens bronnen zit Lil’ Kleine in de cel op Ibiza. De rapper is naar verluidt zaterdagnacht gearresteerd na een feest in hotel Oku in San Antonio.

Er loopt onderzoek naar de feiten. Ooggetuigen zeggen dat vriendin Jaimie Vaes bebloed en gewond de lobby van het hotel binnen rende. De receptionist belde de politie.

De kleding van Jaimie was gescheurd en de hotelkamer was compleet vernield. De artiest verstopte zich in het pand, maar de politie kon hem vatten. Sindsdien zit hij in de cel.

Zijn advocaat in Nederland wilde geen commentaar leveren. Het management was evenmin bereikbaar voor een reactie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending