Bibian Mentel heeft uitzaaiingen in haar hersenen en neemt afscheid van haar familie en vrienden
Connect with us

Celeberties

Bibian Mentel heeft uitzaaiingen in haar hersenen en neemt afscheid van haar familie en vrienden

Artsen hebben uitzaaiingen geconstateerd in de hersenen van de drievoudig paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel en een behandelplan is niet meer mogelijk. Mentel heeft het advies gekregen om te starten met het afscheid nemen van haar dierbaren.

Bij Mentel werd op 27-jarige leeftijd botkanker geconstateerd, waarna een onderbeen werd geamputeerd. Daarna keerde de kanker maar liefst 15 keer terug. Ze kwam er altijd sterk uit, maar nu is het noodlot toch toegeslagen. Een behandelplan is uitgesloten, hebben de artsen haar verteld. Mentel zal afscheid nemen van haar familie en vrienden.

Ondanks het slechte nieuws, laat Mentel weten te blijven genieten van het leven. Op 9 maart zal ze een seminar geven. Afblazen is geen optie, laat de organisator weten. ‘Want doorzetten, dat is haar eerste natuur. Positief blijven en doelen stellen. Daarom is afblazen voor haar geen optie. En wij steunen dat.’

In december lag Mentel nog in het ziekenhuis voor een rugoperatie. De oud-snowboardster moest onder het mes om een stukje wervel te laten verwijderen dat was beschadigd door een tumor.

Celeberties

Wendy van Dijk maakt hele pijnlijke blunder

Bram van der Vlugt, de man die jarenlang Sinterklaas speelde en daarom bij veel Nederlanders erg geliefd was is onlangs overleden. De 86-jarige acteur overleed in zijn slaap aan de gevolgen van corona en dat hakte er bij veel mensen hard in. Waaronder bij een aantal bekende Nederlanders met wie Bram samen heeft gewerkt. Ook Wendy van Dijk stak symbolisch een kaarsje aan. Op Instagram plaatst ze ook een post, maar die verwijderde ze weer snel.

Wendy van Dijk blundert bij herdenking Bram van der Vlugt
In de post schreef ze: ,,Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Bram speelde maar liefst twee keer mijn vader.” Volgens haar zelf zou dat zijn geweest in de serie Moordvrouwen en in de populaire film Alles is Liefde.

Maar volgers van Wendy moesten haar al snel corrigeren. In Alles is Liefde speelt Bram van der Vlugt namelijk helemaal niet! Het was Eric Schneider die daar de rol van goedheiligman vertolkte.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama nieuws voor Maxima betreft haar moeder: “Het gaat slecht!”

Toen Maxima en Willem Alexander op staatsbezoek waren in Indonesië begon het corona-tijdperk in Nederland. Ze vonden het toen moeilijk om niet bij hun kinderen te zijn, in zo’n moeilijke periode. Voor veel mensen is het lastig om familieleden zolang niet te kunnen bezoeken. De moeder van de koningin, Maria del Carmen, was begin maart naar Nederland gekomen. Ze heeft tijd in paleis Huis ten Bosch kunnen doorbrengen om op haar kleindochters te passen bij afwezigheid van haar dochter en schoonzoon. Maar destijds kwam er ook behoorlijk slecht nieuws toen moederlief weer naar Argentinië vertrok. Ze kreeg namelijk te horen gekregen dat ze haar moeder de komende 4 maanden sowieso niet zal kunnen opzoeken.

Maxima kan haar moeder voorlopig niet zien!
Haar moeder, Maria del Carmen, woont in Argentinië. Het virus heeft het land destijds veranderd in een soort oorlogsgebied en de sfeer was ontzettend grimmig in de stad waar haar moeder woont, Buenos Aires. De wegen stonden vol wegversperringen en agenten met mitrailleurs. Nederlanders zouden daar van hun bed gelicht zijn om papieren te laten zien en temperatuur op te laten meten. Wie korter dan 14 dagen in het land was werd gedwongen in quarantaine gezet. Een behoorlijk verschil met Nederland en een moeilijke gedachte voor onze koningin!

Het gaat niet best!
Maxima heeft aangegeven dat haar moeder weer thuis is, in Argentinië: “Ze is weer thuis, alles is goed en wel.” Maar wat de koningin zorgen baart is het aantal nieuwe besmettingen in het land en de stijging die daar doorzet wat betreft corona-gevallen. Dit lijkt nog iedere dag te stijgen en gisteren werd een stijging van 4518 nieuwe gevallen gemeld door Google. De koningin geeft het volgende aan: “Ze miste haar leven daar. Je verlangt toch ook naar je eigen huis, maar we hebben een fantastische tijd samen gehad!”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bibian Mentel gaat binnenkort sterven, uitzaaiingen in de hersenen

Paralympisch kampioen Bibian Mentel heeft erg slecht nieuws gekregen want er zijn uitzaaiingen geconstateerd in de hersenen. Ze heeft van haar dokter te horen gekregen dat het zo slecht met haar gaat dat ze alvast afscheid moet gaan nemen van haar geliefden.

Toen Bibian 27 jaar oud was kreeg ze te horen dat ze botkanker had waardoor ze een onderbeen kwijtraakte. Vlak na de amputatie kreeg ze weer slecht nieuws want de kanker kwam telkens terug. Vorig jaar had ze ook een operatie gehad.

Bibian heeft van de artsen te horen gekregen dat ze niet meer te genezen is.

“De vrouw die zo’n toonbeeld van onverzettelijkheid en doorzettingsvermogen is, gaat haar strijd tegen kanker toch verliezen”, schreven haar en haar man in een bericht aan vrienden en familie.

Doorgaan met lezen

Trending