Bibian Mentel: ‘Mijn man en zoon willen m’n as uitstrooien over de bergen’
Connect with us

WOW

Bibian Mentel: ‘Mijn man en zoon willen m’n as uitstrooien over de bergen’

Hoewel Bibian Mentel al ruim twintig jaar steeds weer te maken krijgt met kanker, geeft ze de moed niet op. De drievoudig paralympisch kampioene snowboarden lijkt onverwoestbaar, maar ze is er af en toe helemaal klaar mee.

Bibian heeft een heerlijke vakantie met haar gezin achter de rug en hoeft in oktober pas weer op controle, waardoor ze van de hele zomer kan genieten. ‘De kanker is niet weg, want ik heb uitzaaiingen in mijn longen die langzaam groeien, maar op dit moment zien ze niks op mijn ruggengraat’, vertelt een opgeluchte Bibian. ‘Iemand die nog nooit te maken heeft gehad met kanker zou zich rot schrikken, maar wij waren heel verheugd, want het was het meest positieve nieuws dat we hadden kunnen krijgen. Zo proberen we te kijken naar wat we wél hebben, in plaats van wat niet.’

Hoewel ze positief probeert te blijven, heeft ze ook momenten dat ze er doorheen zit. ‘Bij mij uit zich dat dan in een flinke huilbui. Gelukkig vind ik dan steun bij mijn man. Daarna is het: streep eronder én door, want het gaat toch niks veranderen’, aldus Bibian. Met de uitvaart is Bibian, op een aantal liedjes na, niet bezig. Daarover vertelt ze: ‘Ik vind dat dat meer iets is voor Edwin en Juul. Ik weet dat zij samen mijn as willen uitstrooien over de bergen. Eerst een mooie reis maken, heerlijk snowboarden en dan een mooi plekje zoeken waar ze me kunnen uitstrooien. Dat lijkt me heel mooi, maar dat is meer aan hen.’

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Meest bekeken

ZIEN: Shownieuws presentatrice Leonie ter Braak volledig uit de kleren:

Je kent haar momenteel misschien wel als presentatrice van SBS Shownieuws. Maar Leonie ter Braak begon haar carrière op de televisie ooit bij RTV Oost.

Het voormalige model stapte toen over naar Omroep WNL om daar een ontbijtshow te presenteren en werkt nu dus voor SBS. Voor het tijdschrift Linda.man gaat Leonie nu speciaal voor ons uit de kleren.

Geen stringetjes meer voor Leonie ter Braak

De 39-jarige vertelt onder andere hoe ze geen strings meer draagt, maar gewoon comfortabel ondergoed. “Ik ben ein-de-lijk van de strings af! Het was me ontgaan dat de meeste vrouwen daar allang mee waren gestopt,” onthult ze in het blad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn uit elkaar: “Met andere vrouwen gespot!”

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn alweer een tijdje verloofd met elkaar. Ook is hun zoontje Lío Zion Vaes-Scholten alweer ruim een jaar oud. Maar in de tussentijd zijn er al verschillende keren geruchten geweest over een break-up tussen de twee. Eind mei en begin juni dit jaar zouden de twee elkaar hebben ontvolgd op social media waarna de roddelpers overuren draaide. Uiteindelijk zou er wel onenigheid zijn geweest tussen de twee, maar niets bijzonders. Dit liet de rapper uiteindelijk weten omdat er zoveel aandacht voor was in de media. Ook het management reageerde destijds op de geruchten: “Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus.”

Lil Kleine weg, zonder Jaimie Vaes

Momenteel is de rapper gespot op Ibiza, alweer. Iets waar we natuurlijk niet van opkijken. We weten allemaal dat de rapper goed kan genieten van zijn luxe levensstijl en daarom dan ook regelmatig tripjes maakt naar Ibiza. Maar opvallende koppen doemen op in de media dat hij daar gespot is met andere vrouwen. Een van de vrouwen zou de tante van de rapper zijn, daar hoeven we ons dus geen zorgen over maken. De reden dat hij daar zonder de rest van zijn gezin heen is gegaan is onbekend.

Moeilijk ná de bevalling

De bevalling heeft een grotere impact op de vrouw des huizes gehad dan ze van te voren had kunnen denken. Dit laat ze weten in een exclusief interview met Glamour. Ze geeft het volgende aan: “Ik dacht echt: is dit het nou? Waarom geniet ik hier niet van zoals ik zou moeten doen? Na een maand was ik echt oververmoeid en kreeg borstontsteking. En Jor was maar aan het werk. Ik wist natuurlijk wel dat het zwaar ging worden, maar dat het zó’n impact zou hebben: ik had geen idee. Het was zo wennen dat ik me bijna schuldig voelde.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

ZIEN: Gerard Joling deelde het bed met een wel héél bekende politicus

Gerard Joling werd onlangs 60 jaar en wilde dat uiteraard groots vieren. Wegens de coronacrisis kon dat helaas niet doorgaan maar aan tafel bij Jinek voelde hij zich toch een beetje jarig. En hij deed daar een aantal opmerkelijke uitspraken. Na Patty Brard en Gordon komt nu ook Gerard met een eigen boek, zo vertelt hij vrijdagavond.

“Ik geloof niet dat ik heel anders ben privé, als op televisie”, vertelt hij over zijn aanstaande biografie. Toch komt er genoeg in te staan wat we nog niet wisten, zoals wilde verhalen over zijn s*ksleven. “Anders is het ook geen biografie”, lacht hij.

Gerard Joling deed het met een politicus

Zo onthult hij dat hij ooit het bed heeft gedeeld met een bekende Nederlandse politicus. “Meer ga ik niet zeggen, het wordt enig. Het is zeker niet om iemand te kakken te zetten of vervelend te doen, maar ik heb zoveel internationale mensen ontmoet.”

Doorgaan met lezen

Trending