Big Brother-Kelly sneert vals naar Maxime Meiland.
Connect with us

Lifestyle

Big Brother-Kelly sneert vals naar Maxime Meiland.

Kelly van der Veer, vooral bekend van haar deelname aan Big Brother, haalde stevig uit naar Maxime Meiland. De dochter van de extravagante kasteelheer wilde een er*tische website starten, maar Kelly meent dat ze gedoemd is om te mislukken.

Maxime is een creatieve duizendpoot en blijft niet bij de pakken zitten. Ze begon een eigen kledinglijn en volgens Bekendeburen startte ze ook een firma in online marketing. Enkele jaren terug probeerde ze het nog in de sector van de w*bcam sites, waarbij ze voor de camera verscheen. Dat verhaal draaide echter uit op een sisser. Transgender Kelly van der Veer had echter niet anders verwacht. Kelly vertelde aan de Nieuwe Revu: “Kansloos! Dus ze wilde op haar twintigste lekker de p*rn* in? Wat heeft die snotneus in de *rotiek te zoeken?”

Lastig om ertussen te komen

Kelly van der Veer legt uit dat het zeer moeilijk is om door te breken in deze sector. Daarover vertelde Kelly: “De meiden die online staan, zijn al jaren bezig, hebben al heel veel klanten en verdienen bakken met geld. Als je geen ervaring hebt, is het heel lastig om ertussen te komen.” Eerder was er al ophef omtrent de nieuwe kledinglijn van Maxime. Dat verhaal lijkt af te stevenen op een kater omdat mensen vonden dat de stukken verdacht veel leken op die van een goedkope Chinese webshop.

Kelly heeft dan ook nog een wijze raad voor de dochter van Martien: “Laat haar lekker de hotelschool gaan doen en net als haar hysterische vader een chateau gaan runnen.”

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Zien: Britt Dekker sloopt organisator van illegaal feest met één zin in Op1!

In heel Nederland zijn illegale feestjes te vinden. Daar zitten natuurlijk organisatoren achter. En een daarvan is gepakt en kwam in de uitzending van Op1 aan het woord. Ballen wanneer je daar gaat zitten, al had hij waarschijnlijk niet heel veel keus om zijn fouten recht te zetten.

Britt Dekker was ook aanwezig aan de tafel van het programma. En we kennen de blondine natuurlijk door haar ongeremde uitspraken. Wanneer niemand zo’n gast even keihard op zijn plek zet in de uitzending, dat doet Britt dat wel eventjes.

Britt Dekker rekent af met sneuneus

“DJ’s Sonny Pistoor en Gino van der Linden, beiden actief in de Rotterdamse uitgaansscène, organiseerden afgelopen zomer een illegaal feest in het bos, waar ongeveer 400 mensen op af kwamen. Ze schamen zich nu een beetje voor wat ze gedaan hebben, gezien de verhalen die ze vanuit de zorg horen.” Britt schittert met haar uitspraak vanaf minuut 2:13!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending