Bill en Melinda Gates gaan na 27 jaar huwelijk scheiden
Connect with us

Celeberties

Bill en Melinda Gates gaan na 27 jaar huwelijk scheiden

Bill Gates en zijn echtgenote Melinda zetten een punt achter hun huwelijk van 27 jaar. De multimiljardair maakte het nieuws maandag bekend op de sociale media.

In een gezamenlijke verklaring laat het ex-koppel weten: “Na veel nadenken en werken aan onze relatie hebben wij besloten om ons huwelijk stop te zetten. We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel.”

Het echtpaar heeft drie kinderen en samen richtten ze de Bill & Melinda Gates Foundation op. Daarover zegt het stel: “We blijven ons werk bij de stichting verder zetten. We vragen ruimte en privacy voor ons gezin, terwijl we onze weg zoeken in dit nieuwe leven.”

Celeberties

Nieuw: André Hazes heeft zijn pijlen alweer gericht op volgende vrouw

De nieuwe liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland is nog pril. Ook de presentatrice zélf lijkt er allerminst zeker van te zijn dat de nieuwe man in haar leven deze keer een blijvertje is. En dat is niet zonder reden. André lijkt namelijk zijn pijlen alweer gericht te hebben op de volgende bekende vrouw.

Dat de prille liefde tussen André en Bridget op dit moment nog breekbaar is, lijkt ook Bridget zélf maar al te goed te beseffen. ‘Misschien gaat het wel niet werken, maar misschien is kijken óf het werkt wel het leukste avontuur ooit’, liet ze weten. Bridget lijkt zich met deze tekst in te willen dekken mocht de liefde op termijn inderdaad niet blijvend zijn. De blondine lijkt zich voor de volle honderd procent in te willen zetten om het avontuur wél te laten slagen, maar weet volgens vriendinnen óók dat het met André een lastige reis zal worden. ‘Iedereen weet dat André een hartenbreker is. Daar maakt hij zelf ook geen geheim van. Hij flirt er altijd lekker op los en geniet van alle aandacht die hij krijgt van vrouwen. Ik vraag me af of Bridget kan leven met die onzekerheid’, vertelt een vriendin aan Weekend.

Een grote relatietest lijkt het nieuws dat onlangs bekend werd: dat André plaats gaat nemen in één van de jurystoelen bij The Voice Senior in België. Het gevaar schuilt hem niet direct in de deelnemende dames op de leeftijd waar André op valt, maar wél in één van zijn collega’s. Naast André zal namelijk voormalig K3-­zangeres Karen Damen (45) plaatsnemen in de jury. De volkszanger heeft er nooit een geheim van gemaakt gevoelens te hebben voor zijn Vlaamse collega, met wie hij in oktober óók al op reis was naar Spanje. Zowel André als Karen waren gevraagd voor het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek, de Vlaamse versie van Beste Zangers.

André keek er erg naar uit om aan het liedjesprogramma mee te doen, met name om met de 20 jaar oudere zangeres een aantal dagen naar Spanje te vertrekken. Zo zei hij: ‘Ik heb meteen ja gezegd omdat Karen meegaat. Als kind was ik fan van K3. Maar op ‘rooie’ Karen was ik gewoon verliefd. Zeker wel. Schrijf maar op: nu is Karen aan de beurt’, aldus een lachende André in gesprek met Dag Allemaal.

Karen, die even oud is als Bridget, lijkt op haar beurt ook wel gecharmeerd van de 20 jaar jongere Hazes telg. De twee sturen elkaar sinds enkele maanden over en weer berichtjes op social media. De voormalige K3-­zangeres liet weten helemaal weg te zijn van André’s cd. Ook reageerde ze onlangs onder een foto met de bekende rode draaistoel van The Voice, waar André ’s naam op stond: ‘Van waar heb jij die foto?! Niet eerlijk!!’ Als reactie daarop postte André in zijn insta­story een draaistoel waarop Karen’s naam verkeerd gespeld stond, met de tekst: ‘Gaat leuk worden hoor!’, afgesloten met een lachende emoticon. De 45­-jarige zangeres lijkt de aandacht van André maar wát leuk te vinden en over en weer laten zij likes achter bij elkaars foto’s op Instagram.

 

Het moet Bridget haast wel zorgen baren dat André straks voor de tv-­opnames wekelijks naar België moet en daar dag in, dag uit samen zal zijn met Karen. De zanger zal dan veel van huis zijn en dat was één van de redenen waarom de relatie met Monique onlangs spaak liep.

Bron: Weekend

Doorgaan met lezen

Celeberties

Deze dame zou de oorzaak zijn van de breuk tussen Erica Meiland en Sander!

Inmiddels is het wel duidelijk dat Sander niet de prins op het witte paard is voor Erica, de relatie is helaas voorbij. Waar de familie Meiland is, daar zijn ook de geruchten en die geruchtenmolen draait volop!

Al een aantal keren wordt er naar Maxime gewezen als mogelijke oorzaak achter de breuk. Privédetective Sander van Betten, de ex vlam van Erica vertelt nu zijn verhaal.

In het nieuwste seizoen van de realityshow van familie Meiland speelde van Betten een kleine rol. Het liefdessprookje is voorbij maar dat komt niet door Maxime.

Sander tegen het AD: ,,Dat zou de oorzaak zijn van dat we uit elkaar zouden zijn. Ik kan daar maar één ding op zeggen: ik heb met niemand in de familieruzie. Ik kan het met iedereen prima vinden en dat zal zo blijven.”

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: ‘Dit filmpje bewijst dat Juultje Tieleman en Don de Jong een relatie hebben’

Juultje Tieleman en Gio Latooy vormden natuurlijk langere tijd een van de meest populaire koppels in YouTube-land. Dat is nu niet meer zo, want tegenwoordig is Gio samen met niemand minder dan Jade van Vliet. En Juultje? Die trekt de laatste tijd wel heel veel op met Don de Jong.

Vorig jaar werd er nog een tijdje gespeculeerd dat Juultje een relatie met Rijk Hofman zou hebben, maar dit bleek niet waar te zijn. Daarna bleef het lang stil in het liefdesleven van de influencer, tot nu.

Juultje en Don zouden de laatste tijd namelijk wel heel veel met elkaar omgaan. Er wordt zelfs door fans gespeculeerd dat er meer speelt tussen de twee. Die geruchten zijn nu extra opgelaaid door de beelden die te zien waren op Instagram.

Op de beelden zijn de twee samen te zien met het strategisch gekozen liedje: “I’m still in love with you”. Wat heeft dat te betekenen?

In één van de laatste vlogs van Don zijn de twee ook al samen in de auto te zien en er klinken massaal speculaties over een mogelijke romance tussen de twee in de comments.

Door deze beelden, die te zien waren in de story van DutchPerformante is zijn die speculaties nog weer extra aangewakkerd. Wat denk jij ervan als je de video ziet?

Bekijk hieronder de video waar het over gaat.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending