Binnenhuisarchitect laat resultaat van werk zien en man verafschuwt eindresultaat slaapkamer
Connect with us

Meest bekeken

Binnenhuisarchitect laat resultaat van werk zien en man verafschuwt eindresultaat slaapkamer

Make-overs zijn heel leuk om te zien! Of het nou gaat om iemands uiterlijk of woning, de resultaten zijn vaak verbluffend. Maar, het kan voorkomen dat het eindresultaat niet naar ieders tevredenheid is …

Er zit altijd een risico aan vast om een volslagen vreemde je huis te laten decoreren, ook al is diegene een binnenhuisarchitect. Niemand had echter de reactie van John Geoghegan verwacht toen de slaapkamer van hem en zijn vrouw, Rachel, een make-over kreeg.

Rachel leek wel redelijk tevreden met de nieuwe look, maar John liet zijn afkeur luid en duidelijk weten.

De serie van de BBC werd oorspronkelijk in 2015 uitgezonden, maar ging recentelijk weer viraal. Johns reactie wordt ‘de beste reactie op een huis make-over ooit’ genoemd.

In de onderstaande clip krijgt het koppel eerst hun woonkamer te zien, waar ze allebei dol op zijn. Dan gaan de presentatrice en het koppel naar boven, naar hun slaapkamer. Snel vervaagt al het eerdere enthousiasme.

Als ze hun ogen openen, zie je de schok op hun gezicht. Het is net alsof John een mokerslag op zijn ziel krijgt. Zonder gêne laat hij weten wat hij ervan vindt als de presentatrice het vraagt.

“Nee, het is te veel van het goede. Voor mij is het te druk. Ik zou nooit zoiets gedaan hebben en vindt het niet leuk. Je zou in een slaapkamer moeten kunnen slapen en dit lijkt meer op een kinderspeeltuin.”

“Ik vind het er vreselijk uitzien. Het lijkt niet eens op een slaapkamer. Sorry, maar ik geef het een grote duim omlaag.”

Rachel is minder negatief en probeert de positieve kanten te zien. “Ik hou van het bed en de kleerkasten. Ik hou van het thema.” Maar erg blij lijkt ze niet te zijn.

Maar John steekt zijn onvrede niet onder stoelen of banken. Op de vraag van de presentatrice welke boodschap hij de ontwerper zou geven, antwoordt hij: “Raak de andere kamer niet aan.”

Bekijk zelf hieronder de clip! Ben je het met John eens?

Celeberties

“Prinses Amalia ondergedoken na doodsbedreigingen”

Leeft Amalia momenteel ondergedoken omwille van ernstige doodsbedreigingen? Eén ding is alvast duidelijk…

Het was ‘De Telegraaf’ die uitpakte met het nieuws dat topcriminelen Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh, en drugsbaron Ridouan Taghi, een aanslag raamden op kroonprinses Amalia en minister-president Mark Rutte.

Via zijn advocate Inez Weski laat Taghi weten dat hij deze aantijgingen ontkent. Al is er ondertussen één ding duidelijk geworden…

“Mijn cliënt betwist de inhoud van de berichtgeving nadrukkelijk”, benadrukt Weski. “Het gaat hier om valse, ongefundeerde informatie. Hij is geschokt door de berichtgeving.” Toch worden er maatregelen genomen…

Het bericht wordt ondertussen ook door de internationale pers overgenomen en ook de spionnen van Yvonne Coldeweijer doen hun duit in het zakje. Zij deden één opvallende vaststelling…

Zo brandt er al een tijdje geen licht meer in het huis van Amalia en staan er geen fietsen meer voor de deur. Leeft de prinses momenteel ondergedoken omwille van de verhoogde dreiging?

De Rijksvoorlichtingsdienst laat alvast weten geen specifieke uitspraken te doen over de beveiliging van personen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder vertelt haters dat ze niet zal stoppen met dragen van naveltruitjes en shorts omdat ze kinderen heeft

Deze moeder heeft een duidelijke boodschap aan alle criticasters: ze draagt wat ze wil. En als dit naveltruitjes, shorts en lange hakken zijn, heeft verder niemand daar iets mee te maken.

De laatste jaren is lichaamspositiviteit in opkomst. Dit heeft velen geholpen met negatieve zelfbeelden. Mensen kleden zich steeds vaker zoals ze willen, ongeacht wat anderen daarvan denken.

Deze moeder van vier kinderen heeft volgens Mirror zich altijd gekleed zoals ze zelf wilde en was stomverbaasd toen ze online kritiek begon te krijgen. Sommige mensen denken dat deze haters gewoon jaloers zijn.

Alicia Hebner, ook bekend als @prinxessglitterhead, heeft meer dan drie miljoen volgers op TikTok, maar een aantal reacties die ze krijgt zijn negatief. Ze wordt bijvoorbeeld gevraagd of ze denkt dat haar manier van kleden gepast is voor een moeder. Ook beschuldigde iemand haar ervan om “het verkeerde soort aandacht” te willen.

@princxssglitterhead Replying to @eunuch.in.the.city Reply to @eunuch.in.the.city where is the age aisle🤔 #actyourage😂😂 #dressyourage #princessglitterheadoutfits #stopjudgingwomen #mybodymychoice🇺🇸 ♬ original sound – princessglitterhead

Alicia besteed echter geen tijd aan haters en geeft aan zich te blijven kleden zoals ze altijd doet. Het is haar keuze en ze voelt zich er goed bij. Schoonheid kent per slot van rekening geen leeftijd.

De vrouw kreeg veel volgers nadat ze haar tandheelkundige reis online deelde. Op 21-jarige leeftijd begon ze haar tanden te verliezen en toen ze 34 jaar oud was besloot ze een kunstgebit te nemen om haar zelfvertrouwen te vergroten.

De moeder laat regelmatig openhartig haar mond zonder kunstgebit zien, om duidelijk te maken en te normaliseren dat simpelweg niet iedereen van nature een perfect gebit heeft. Daarnaast wil ze graag de ‘echte’ kant van sociale media laten zien door ongefilterde inhoud te plaatsen. In het algemeen probeert ze het zelfvertrouwen van mensen te vergroten.

Hoewel ze een grote gare fans heeft, zijn er altijd mensen die minder bemoedigend zijn. In een video waarbij ze aan het winkelen is, schreef iemand “Je bent een moeder van kleine meisjes, denk je dat dit gepast is? Ben je ook niet een beetje oud om zo gekleed te gaan? Verkeerde soort aandacht.”

Alicia reageerde op de video met een andere clip en deelde de hashtags ‘stop met het veroordelen van vrouwen’ en ‘mijn lichaam, mijn keuze’.

Gelukkig zijn de meeste reacties overweldigend positief. Iedereen heeft recht op een eigen mening: je kunt iets mooi of niet mooi vinden. Maar iedereen kan gelukkig gewoon dragen wat ze zelf leuk vinden. En als iemand niet iets aardigs kan zeggen, kan diegene hun mening gewoon voor zichzelf houden! Vind je ook niet?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Verontrustend bericht over prinses Beatrix

Het zou niet goed gaan met prinses Beatrix, dat meldt de Duitse pers. Wat is er aan de hand met onze geliefde prinses?

Story haalt Duitse media aan die schrijven dat Beatrix de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Beatrix zou zelfs gekweld worden door een depressie…

Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport zouden Beatrix nauwelijks nog beroeren, voegt Story eraan toe. En dan leidt dat al snel tot akelige vergelijkingen…

Ook haar grote liefde Claus had last van depressies en werd meerdere malen opgenomen vanwege zijn mentale toestand. De Duitse pers kent ook de oorzaak van Beatrix’ problemen…

Zo zou prinses Beatrix gebukt gaan onder gevoelens van eenzaamheid. Het leven op kasteel Drakensteyn waar ze ooit zo gelukkig was, zou haar nu zwaar vallen, lezen we in Story.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending