Bizar: Anne Rose Zonneveld was de beste vriendin van Sarah van Soelen
Connect with us

Meest bekeken

Bizar: Anne Rose Zonneveld was de beste vriendin van Sarah van Soelen

Het gaat er maar vreemd aan toe binnen de familie Hazes en het lijkt erop dat het met de tijd steeds gekker wordt. Er schijnt namelijk al een fikse ruzie te zijn binnen de familie en insiders hebben verteld dat de nieuwe vriendin van André Hazes al een fikse ruzie heeft gekregen met moeder Rachel Hazes.

De nieuwe vriendin van André Hazes is Anne Rose Zonneveld en zij blijkt heel goed bevriend te zijn (geweest?) met de meest recente ex van André, Sarah van Soelen.

Rosanna is de beste vriendin van Rachel Hazes en die twee deden samen zaken, Anne Rose is bevriend met Nino en zo kent André haar weer. Nino werkte ook voor Rachel Hazes maar die heeft ontslag genomen. Yvonne Coldeweijer, gossipqueen, zegt dat dit de volgende reden heeft:

“Dit is er gebeurd: Rachel heeft dus slecht gesproken over Nino tegen Anne Rose. Anne Rose heeft dat toen tegen Nino gezegd. Nino heeft toen direct ontslag genomen en Anne Rose heeft het baantje overgenomen van Nino. Dit is een zakelijke meid!”

Nu blijkt het echter ook nog zo te zijn dat Anne Rose en Sarah van Soelen erg goed bevriend met elkaar waren. Dat is best heftig nieuws want dat zou betekenen dat André nu met de beste vriendin van Sarah van Soelen gaat.

Meest bekeken

Gast in Lang Leve de Liefde spontaan verliefd vanwege aparte “uitzicht”!

In Lang Leve de Liefde lijkt het alsof er steeds meer opvallende figuren voorbij komen. Je het natuurlijk allemaal maar willen, op camera opgesloten worden in een huis met een wildvreemde en dat een date noemen. Dat is al iets wat niet voor iedereen weggelegd zal zijn. Om even een opsomming te maken van wat we de afgelopen tijd allemaal hebben gezien bij LLDL. We zagen Sonja die met bomen sprak en een gast die niet kon stoppen met smerige praatjes. We zagen een mevrouw die direct volop aan het scheten was en Jona die iets te diep in het glaasje heeft gekeken.

Maar ook de koninklijke Max die een koningin zocht en Sibbe Jan die niet over zijn miljoenen en intelligentie kan ophouden. Al met al een hoop behoorlijk bijzondere mensen, natuurlijk fantastisch om te zien. Alleen kan het best moeilijk zijn om daar aansluiting voor te vinden.

Match made in het bubbelbad in Lang Leve de Liefde!

Maar het volgende stel is rustig, terughoudend en schattig, volgens de kijkers van het programma. Er staan al verschillende fragmenten online en ook op Twitter zijn de reacties positief. Dit zou dus weleens een stel kunnen worden. Maar beide lijken tamelijk verlegen én rustig te zijn, het zal dus geen opvallende televisie worden. Maar dat is natuurlijk niet erg, op zijn tijd. We willen dolgraag weer eens een match zien. Toch fijn om te zien wat een paar drankjes met een date kunnen doen, een match made in het bubbelbad. In de eerste video hieronder die je de grote spanning en verlegenheid nog. In de tweede video zitten er een paar wijntjes in:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Yolanthe Cabau gaat trouwen, maar niet met Wesley of Donny!”

Een opvallende kop over Yolanthe deze week, de brunette gaat misschien trouwen. Roddelblad van de Dirk van den Broek, Ditjes & Datjes, lijkt meer te weten. Het zou al vaker ter sprake zijn gekomen dat Cabau wellicht ook op vrouwen zou vallen, en op één van haar vriendinnen in het speciaal. Het gaat hierbij om Jasmina Stoffels.

Zoek die naam op op Google en je zal alleen maar artikelen vinden die over haar en Cabau gaan. Maar, de vraag of er iets speelt tussen de twee is al eens aan haar gevraagd. Ze liet destijds weten dat ze niet verliefd was op Jasmina maar wel eens geëxperimenteerd heeft met vrouwen. Maar dat was op haar achttiende. Wel voegde ze er destijds aan toe: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest.“. Wellicht dat al deze geruchten haar aan het denken gezet heeft, D&D denkt namelijk meer te weten.

Gaat Yolanthe stiekem trouwen?

In een interview heeft Cabau eerder het volgende aangegeven: “Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het is best eenzaam. Het is niet hoe ik het voor ogen had. Ik sta er alleen voor en het is verdrietig dat ik sommige dingen niet kan delen zoals voorheen. Ik begin weer behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit.” Het schijnt dat de twee dames samen onder één dak leven in Los Angeles. D&D stelt dat de intimiteit die Cabau zoek daar wellicht gevonden in. Wat hier van klopt en waar zal zijn moet natuurlijk nog maar blijken. Wij zijn in ieder geval al fan:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Samantha Steenwijk heeft slaande ruzie met Gordon!

Laatst lieten wij nog weten dat Gordon vechtend met zijn ex over straat in Dubai werd gespot. Maar Gordon blijkt op dit moment ook flinke ruzie met twee collega’s te hebben zo meldt de Story vandaag.

De Story laat namelijk weten dat Gordon zich flink heeft misdragen achter de schermen bij het programma K2 Zoekt K3 waar hij jurylid was. Zo zou Gordon woest zijn geworden op Gert Verhulst omdat het programma zo een flop was met hele slechte kijkcijfers. En hij zou ook flink aan het bekvechten zijn geweest met zijn mede jurylid Samantha Steenwijk, omdat hij vond dat Samantha hem niet steunde.

Een bron die achter de schermen bij het programma werkte laat het volgende weten aan de Story.

“Het ging vanaf het begin af aan niet soepel.”

“In Nederland was het programma geen succes en dat zorgde voor chagrijn bij Gordon. In de studio is daarover op een gegeven moment ruzie ontstaan tussen Gert Verhulst en Gordon. Daarna is Gordon scheldend weggelopen.”

“Naar wat ik ervan heb begrepen, hoeft hij er niet op te rekenen dat hij ooit nog wordt gevraagd voor een productie waar Studio 100 bij betrokken is.”

Zijn carrière in België lijkt dus definitief voorbij voor Gordon.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending