Bizar: Bridget Maasland zwaar onder vuur vanwege respectloze post
Connect with us

Meest bekeken

Bizar: Bridget Maasland zwaar onder vuur vanwege respectloze post

Gisteren overleed Nathalie Hoop (43), de trouwe assistente van illusionist Hans Klok. Nathalie was tevens al jaren de stiefmoeder van Mees Padberg, het 12-jarige zoontje van presentatrice Bridget Maasland.

Een groot verlies voor haar kind dus en een gebeurtenis waarvan je zou kunnen verwachten dat de op social media bijzonder actieve blondine daar wellicht aandacht aan zou besteden. In de vorm van een steunbetuiging, bijvoorbeeld. Een dag na het tragische nieuws laat Bridget van zich horen: ze deelt een aankondiging van een nieuwe aflevering ‘Hotter Than My Daughter’…

Keiharde woorden

Zowel op haar feed als in haar stories deelt het RTL-gezicht een promo van de komende aflevering van haar programma, dat woensdagavond weer te zien is. ‘Vanavond weer een nieuwe Hotter Than My Daughter’, is de enige tekst in het bijschrift. De post staat er nog maar kort op, maar al meerdere volgers reageren vol onbegrip op haar keuze dit te delen. Bridget krijgt dan ook harde woorden naar haar hoofd geslingerd.

‘Respectloos’

‘De stiefmoeder van je zoon is net overleden… En jij plaatst dit?! Niet netjes’, schrijft iemand. Een ander vraag zich ook af waarom Bridget niet kiest voor een steunbetuiging. Ook schrijft iemand: ‘Respectloos nu de stiefmoeder van je zoon opgebaard ligt. Geen vriendinnen, oké… dat snap ik. Maar ik had mezelf stil gehouden tot na de uitvaart.’ Een andere volger: ‘Wat erg vind ik dit. De stiefmoeder van je zoon is net gestorven en jij plaatst dit achterlijke programma. Je zal eens niet aan jezelf denken.’ Weer een comment: ‘Ik denk dat het je meer siert als je ook een post maakt over Nathalie… Het is ten slotte de bonusmama van Mees.’

Tweede moeder voor Mees

Nathalie, die overleed aan baarmoederhalskanker, was al vele jaren samen met Pepijn Padberg, de ex van Bridget en vader van hun zoon. Met hem kreeg Nathalie in 2013 een dochter, Keet (7), het halfzusje van Mees. Op het Instagramaccount van de showbizzvrouw zijn vele foto’s van hun gezinsgeluk te bewonderen. Het is overduidelijk dat Nathalie een bijzondere en mooie band had met haar stiefzoon, die nu ongetwijfeld gigantisch veel verdriet moet hebben.

‘Bridget toonde geen enkel medeleven’

Nathalie’s collega Hans klok viel eerder dit jaar al in de media uit over Bridget en haar “ijskoude opstelling” naar Nathalie toe. ‘Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen’, aldus Klok tegen entertainmentblad Weekend. ‘Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn. Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: ‘En nu is het klaar.”

Celeberties

ZIEN: Realityster Rogier Smit heeft zijn hoofd helemaal kaalgeschoren!

Rogier (46) is toe aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Niet alleen wil hij zijn partner Frank (74) maar wat graag terug, maar de Paleis voor een Prikkie-ster neemt nog een ander drastische beslissing.

Rogier besluit namelijk niet alleen zijn pruik achterwege te laten in zijn laatste foto op Instagram, maar laat zelfs zijn hoofd kaal scheren. Zelf heeft hij weinig over zijn nieuwe kapsel te zeggen: hij plaatst slechts een link naar de kapsalon.

View this post on Instagram

…………. @truegents.eu 👈🏻

A post shared by 💎 TV personality (@rogiersmit) on


 

Enthousiast

Hoewel Rogier wat bedenkelijk kijkt, zijn volgers razend enthousiast. ‘Top veel beter: geen pruik meer’ en ‘Ik vind je zonder pruik zo’n stoere kop hebben, met die pruik had je een Beatrix-model 😨

’, is slechts een greep uit de vele reacties. ‘Puur natuur, das pas echt 👍’, concludeert een ander nog.

Relatiebreuk of niet?

Rogier reageerde eerder via zijn Instagram Stories op de geruchten over zijn relatie met Frank. De realityster spreekt klare taal en laat weten ‘dat er maar één liefde in mijn leven is en dat is Frank’. Volgens sommige bladen zou Rogier alweer een nieuwe liefde hebben, maar dat spreekt hij ferm tegen. ‘Love rules’, schrijft Rogier bij een foto van hem en Frank, met een groot hartje erbij.

Twintig jaar samen

Frank en Rogier kwamen de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws vanwege hun relatieproblemen, die ze veelal in de media uitvochten. Toch denkt het stel er samen uit te kunnen komen. ‘We zijn vaker door een dal gegaan en altijd wisten we weer de weg naar elkaar terug te vinden. Dat hoort er nou eenmaal bij als je al twintig jaar samen bent,’ liet Frank eerder tegenover het AD weten.

Bron: Boulevard, Story | Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar: ‘Bridget Maasland en André Hazes stiekem verloofd’

We weten allemaal inmiddels wel dat André Hazes en Bridget Maasland stapelgek op elkaar zijn. De zanger is nog nooit zo gelukkig gezien de afgelopen jaren en veel fans denken dat het een goede keuze is geweest van hem en Monique Westenberg om er een punt achter te zetten.

De zanger heeft al de sleutel van het huis van zijn nieuwe 20-jaar oudere vlam en ook Mees, de zoon van de blondine, is te spreken over hem. Maar er gaan nu geruchten rond dat de twee allang verder zijn met elkaar dan de meesten van ons denken.

André Hazes en Bridget Maasland stiekem verloofd?

Het lijkt er namelijk op dat ze aan het hinten zijn naar een verloving. Hij schrijft bijvoorbeeld bij een foto ‘She Rocks it’ wat volgens sommige kan wijzen op de verlovingsring die hij haar misschien heeft gegeven. Eventjes later zien we Bridget het nummer van Beyoncé zingen “If you like it you shoulda put a ring on it”.

Doorgaan met lezen

Trending