Bizar: Dit betaal je voor een optreden van René Le Blanc op je verjaardag!
Connect with us

Meest bekeken

Bizar: Dit betaal je voor een optreden van René Le Blanc op je verjaardag!

De maatregelen zijn aan het versoepelen en we kunnen eindelijk weer op een bijna normale manier onze verjaardagen vieren. Het is natuurlijk nog niet de bedoeling dat we met z’n 40en in een kroeg staan te hossen, maar er is een beginnetje gemaakt. Wanneer we uit dit tijdperk gekomen zijn, dan moeten we dat natuurlijk vieren. Wanneer jij jarig bent in de tweede helt van dit jaar, dan kun je dat wat grootser gaan aanpakken natuurlijk. We gokken dat René Le Blanc een van de meest gewilde artiesten gaat worden om te boeken wanneer de maatregelen het allemaal weer toelaten. We zijn dus razend benieuwd wat dat moet kosten voor een optreden.

René Le Blanc in je achtertuin!

Wanneer je een artiest als Rutger van Barneveld wil huren, dan betaal je op dit moment 995,- euro voor een half uur. Gio Swikker kun je al op je feestje hebben voor 795,- euro. Maar je kunt al raden dat René iets duurder is. En dat klopt, je betaalt inmiddels 2995,- euro voor een half uurtje René op je verjaardag of bruiloft. Geen geld voor zo’n wereldster natuurlijk. Wat voor grandioos spektakel je kunt verwachten zie je hieronder:

Boeken bij Viking Entertainment!

“De combinatie stem performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is. René, de Nederlandse Engelbert Humperdinck, is zeer geliefd bij zijn fans en publiek. De zanger is niet meer weg te denken op de bühne van de ‘pasar malams’. Vanaf 2016 is René ook hier een graag geziene artiest, en weet hij het publiek met zijn muzikale klanken elke keer weer te verrassen! Met grote regelmaat is hij te zien op de televisie en te horen op de radio.”

Celeberties

ZIEN: Rachel Hazes heeft veel hartenpijn door Monique Westenberg

Rachel Hazes heeft weer een interview gegeven waarin ze Monique de ex van haar zoon Andre Hazes aan het vernederen is. Ze gaf al eens eerder een keiharde sneer richting Monique.

Rachel zegt het volgende:

,,Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden. Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo.”

,,Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André geregeld cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd. Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…”

Wellicht snapt Rachel niet dat als je Monique vanaf het begin af aan hebt vernederd en de naarste dingen tegen haar hebt gezegd dat ze je geen onderdeel wilt maken van het leven van haar zoon. Wellicht is het een goed idee om eerst je excuses aan te aan bieden aan Monique in plaatst van het sturen van cadeau’s om je kleinzoon mee om te kopen.

Ook over haar dochter Roxeanne Hazes met wie ze al jaren ruzie heeft zegt ze het volgende:

,,Dat heeft tijd nodig. We zien wel hoe het loopt. Als Rox aan wil schuiven, schuift ze aan. Maar als ze dat niet wil, vind ik het ook goed.”

Rachel een gratis tip van ons zoek professionele hulp net zoal je zoon Andre en schoondochter Sarah dit ook nodig hebben. Wellicht een groepssessie met zijn drieën inplannen?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco en Leontine Borsato bouwen een stevig feestje

Marco en Leontine Borsato hebben alle redenen om een stevig feestje te bouwen. Ook dochter Jada is namelijk geslaagd voor haar eindexamen.

Een trotse Leontine postte enkele beelden van dochter Jada. Ze schreef: “Zó ontzettend trots op jou @jadaborsato #geslaagd #houvanjou.”

Jada zelf is natuurlijk ook in de wolken. Bij een zomers kiekje schrijft ze: “6 jaar gestreden maar we hebben hem!” Broer Luca doet uitschijnen dat het toch niet zo van een leien dakje verliep. Hij reageert: “Gefeliciteerd stresskippieeeee!”

View this post on Instagram

A post shared by Leontine (@leontineborsato)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Zelfs ondergoed is veel teveel gevraagd voor de foto’s van Gaby Blaaser!

Gaby Blaaser kennen we inmiddels als een van de vele influencers die bijna dagelijks de meest pittige kiekjes online plaatsen. Ze begon haar bekendheid als actrice in onder andere de jeugdsoap SpangaS en de soap Onderweg Naar Morgen.

Maar schijnbaar was het plaatsen van ietwat pittige foto’s toch wat meer lucratief voor de portemonnee. Door verschillende deals met online merken kan ze hier namelijk een behoorlijk zakcentje uit slaan. Hoeveel dat ongeveer zou zijn durven we niet te zeggen. Maar met 422.000 volgers op Instagram zal dat behoorlijk wat zijn.

Gaby Blaaser gaat nog een stapje verder!

Ze staat namelijk op de foto met haar “bestie” Olijn Milik Boelaars die zich net zo weinig schaamt als haar vriendin op de foto. In ieder geval een mooie foto om het jaar mee te beginnen:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending