Bizar: Familieman Ali B. (40) gaat vreemd met 19-jarig meisje, geeft haar 500 euro om te zwijgen, bestelt drugs en vertrekt
Connect with us

Celeberties

Bizar: Familieman Ali B. (40) gaat vreemd met 19-jarig meisje, geeft haar 500 euro om te zwijgen, bestelt drugs en vertrekt

Na Marco Borsato lijkt ook de reputatie van Ali B. nu aan gruzelementen te liggen. De als familieman bekendstaande Ali blijkt een notoire vreemdganger. Een 19 jarig meisje zegt dat zij na drie minuten seks met Ali (40) 500 euro van hem kreeg om te zwijgen over zijn slippertje waarna Ali vervolgens telefonisch drugs bestelde en vertrok.

In Roddelpraat, het programma van Dennis Schouten en Jan Roos, zegt Dennis Schouten dat de rapper doet voorkomen dat hij de perfecte familieman is, maar hij in werkelijkheid “een absolute vreemdganger” is. Ali B en zijn vrouw Breghje hebben samen drie jongens: zoon Omar (geboren in 2011) en zoon Amin (geboren in 2009). In 2018 werd hun derde kind, zoon Nouri geboren. Schouten beweerde eerder dat Ali B zou zijn vreemdgegaan met Maan de Steenwinkel en verhaalt nu over zijn seksavontuurtje met een 19-jarig meisje.

“Ali B blijkt een absolute vreemdganger. Hij maakt het niet zo bont met Marco, want dit meisje was 19, maar goed: voor een man van 40-plus is dat toch wel bijzonder”, zegt Dennis in RoddelPraat. “Ik kreeg een bericht van een meisje dat zei: ‘Kan ik honderd procent zeker anoniem blijven?’ Ik zeg: ‘Dat kan.’ Ze zegt: ‘Ik heb vorig jaar s°ks gehad met Ali B. Ik heb er ook bewijs van. Als dit een scoop is dan kan ik details en bewijs sturen.’”

Het jonge meisje stuurde Schouten vervolgens een door vastgelegd chatgesprek met Ali B. ‘Woon je alleen?’ Ali B is daar erg content mee en die zegt: ‘Ik heb straks in [plaatsnaam]een coronasneltest. Als je wil kan er ook eentje bij jou afnemen. En toen is Ali afgereisd naar de woning van dit 19-jarige meisje. Ali is dus die perfecte man die al heel lang een relatie onderhoudt Brechje, zijn rechterhand met wie hij ook kinderen heeft. Toen heeft dat meisje mij een spraakbericht gestuurd.”

Dat spraakbericht wordt valt ook te beluisteren in de uitzending van RoddelPraat. Te horen valt dat de jonge vrouw o.a. details over Ali’s geslachtsdeel geeft en over zijn bedprestaties. “Het duurde echt maar twee of drie minuten. Hij bleef nog eventjes en toen zei hij: ‘Hier heb je 500 euro, koop wat leuks voor jezelf in deze coronatijd.’”

Dennis Schouten noemt dat ‘zwijggeld’. Aan het eind van de date bestelt Ali telefonisch drus. Dat gesprek is door de vrouw ook vastgelegd. “Oké, zodra je ze hebt… Ja, 3M wil ik graag hebben man, heb je die?”, zegt hij in het audiofragment.

Dennis Schouten: “3M is drugs. Na de date is Ali direct drugs gaan halen. De scoop is niet alleen dat Ali vreemdgaat, hij daarna vrouwen betaalt, dat het dan slechts twee minuten duurt, maar ook nog dat Ali verslingerd is aan 3-MMC.” Schoutens collega Jan Roos: “Even een momentje: Ali, de sweetheart van heel Nederland, gaat vreemd, betaalt vrouwen en bestelt dan goedkope drugs. Ik vind het een heftige scoop.”

Celeberties

Grote paniek in de familie Borsato: “Ga meteen de dokter bellen”

Daisy en Luca Borsato zijn gelukkig samen. Ze hopen binnenkort samen te kunnen gaan wonen.

Op haar Instagram Stories deelde Daisy een verontrustend bericht. “Moet m’n broer even naar werk brengen, mind you, ik slaap nog”, schrijft ze.

“Ik heb dus gisteravond mijn neus net iets te hard gesnoten/geniest (mijn allergieën waren rampzalig). En toen kreeg ik direct steek in mijn oor.”

“Nu word ik wakker en hoor ik compleet NIKS meer. NIKS”, schrijft ze bij een verdrietige emoji. “En nu? Ga uiteraard de dokter bellen, maar wtf moet ik nu?”

Aan Shownieuws vertelt Daisy dat het nog steeds niet beter is. Al kan ze het nu wel relativeren.

“Helaas nog niks beter.” Gelukkig kan ze er wel nog een beetje om lachen. “Wel lekker rustig zo”, grapt ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama: Gaat niet goed met dochter Anita Witzier

In het programma Linda’s Wintermaand laat presentatrice Anita Witzier weten dat het lange tijd heel slecht ging met haar inmiddels 26 jaar oude dochter Julia. Ze bleek namelijk een ernstige eetstoornis te hebben en Anita had dit lange tijd helemaal niet door.

Anita zegt er het volgende over:

‘Tussen haar 14e en ongeveer een jaar geleden heeft Julia het heel lastig gehad. Ze vond het moeilijk te zijn wie ze is. Dat had een aantal oorzaken en ze ontwikkelde een eetstoornis, wat alles beheerste. Dat is een strijd die ze zelf helemaal is aangegaan en ze heeft het tot een goed einde gebracht. Dat is ontzettend knap.’

‘Ik had in eerste instantie niet in de gaten wat er met haar gebeurde. Maar nu ik haar boek gelezen heb, denk ik: och kind toch.’

Ook Anita haar zoon Bram die inmiddels 28 is had het niet makkelijk. Bram werd namelijk geboren met een dubbele heupafwijking en er volgde vele operaties. De laatste was vorige maand daar kreeg Bram eindelijk een nieuwe heup.

Gelukkig kan Anita nu weer genieten van de rust nu alle narigheid achter de rug lijkt te zijn. Al heeft Anita het qua gezondheid ook niet altijd makkelijk. Anita heeft namelijk reuma en artrose en dat speelt soms weer heel heftig op.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg heeft André Hazes al ingeruild voor deze bekende DJ!

Monique Westenberg heeft een zwaar jaar achter de rug, dat kunnen we wel stellen. Vorig jaar is André Hazes weer bij haar terug gekomen na een relatie te hebben gehad met Bridget Maasland. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk waarbij iedereen heeft kunnen meekijken, zo’n spektakel was het. Maar niet lang daarna kwam Sarah van Soelen al in beeld. De zanger was ondersteboven van deze bloedmooie blondine en Monique leek weer verleden tijd. Tot het uitging, de hoop bij veel fans was een hereniging. Maar ook dat werd al snel de kop in gedrukt, André was alweer naar Anne Rose gegaan.

Zijn nieuwe vriendin. Monique heeft teruggeblikt op een veelbewogen jaar op Instagram: “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

Monique Westenberg lijkt iemand gevonden te hebben!

De zoon van Monique en André is natuurlijk hetgeen wat ze altijd zal verbinden. Toch zal Monique ook ooit aan een nieuwe man gaan, mocht André voorlopig nog met Anne Rose blijven. Het is natuurlijk ook altijd nog mogelijk dat de zanger voorlopig nog een rokkenjager zal blijven. Toch lijkt Monique al wat subtiele hints te hebben gegeven, er is namelijk een nieuwe man gespot. In haar verhaal is namelijk ene DJ Billy The Kit te zien, ofwel Joost Seilberger. Een 41-jarige dj die het wel aardig voor elkaar lijkt te hebben, ook het AD schrijft bijvoorbeeld over zijn terugkomst van 2 jaar geleden. Hieronder de foto van Joost die ze ook sinds kort volgt op social media:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending