‘Bizar zeg!’ Mensen noemen Marieke Elsinga te dik vanwege deze foto’s:
Connect with us

Celeberties

‘Bizar zeg!’ Mensen noemen Marieke Elsinga te dik vanwege deze foto’s:

Marieke Elsinga heeft een flinke scheut gemaakt in de social media omdat een afslankmerk haar benaderd heeft om van haar “quarantaine kilo’s” af te komen. In haar artikel schrijft ze: “Ik zal hier iets doen wat ik niet vaak doe, namelijk mijn frustratie delen.

Mijn management ontvangt regelmatig verzoeken van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerschappen, zoals je het zou kunnen noemen. In bijna alle gevallen weiger ik. Soms past een merk goed bij mij en reageer ik er op. Tussen de verzoeken van vorige week zat een e-mail van een bureau dat op zoek was naar ambassadeurs voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging willen aangaan om van hun (corona?) kilo’s af te komen. We zien een goede match met Marieke”.

Marieke Elsinga niet zo blij

Dit viel niet helemaal lekker bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen!

Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lijf is sterk en fit. ‘Hilversum slank’ ben ik misschien niet en daar zit volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw eruit moet zien zoals in de bladen of op tv, geven we écht het verkeerde signaal af. Aan onszelf en aan onze kinderen. Je mag me te dik vinden, precies goed of zelfs te dun, allemaal prima. Ik deel dit niet omdat ik zo graag hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent prachtig’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf ook mee worstel.”

Celeberties

Miljuschka Witzenhausen gaat helemaal viral met nogal ‘stoute’ selfie

Miljuschka Witzenhausen ken je misschien nog wel van haar tijd bi TMF. Tegenwoordig is ze onder andere TV kok en RTL Boulevard deskundige.

Ze wordt moe van ‘perfecte dames’ op Instagram. Ze pleit daarom voor een eerlijker lichaamsbeeld op sociale media en komt – tot genoegen van haar volgers – met een foto van haar eigen lichaam. “Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere.”

Miljuschka Witzenhausen maakt zich zorgen
“over wat dit met onze kids gaat doen. Steeds vaker als ik ergens ben zie ik de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, nike-tekens als wenkbrauwen en kleding met grote merken erop. Er word gestreefd naar een massaal perfect beeld.” Zo laat Miljuschka weten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Erica en Martien flinke ruzie met Maxime Meiland’

We weten natuurlijk allemaal dat de familie Meiland moet verhuizen uit Hengelo, maar in ‘Chateau Meiland’ zien we nu de perikelen rondom het verhuizen. In de aflevering van vanavond vertelt Maxime haar vader en moeder dat ze misschien wel liever alleen wil wonen. En die klap komt hard aan bij Martien en Erica.

“Wij worden gewoon buitenspel gezet”
Wanneer Maxime haar ouders even bij elkaar roept om te vertellen dat ze een huis gaat bezichtigen met Leroy, zijn Martien en Erica stomverbaasd. “Dat is voor jou alleen?” vraagt Martien verbaasd, waarop Maxime bevestigend antwoordt. “Ja, met Leroy en Claire.” Martien zegt meteen: “We zouden toch met z’n allen gaan?” En Erica: “Leuk is dat. Vind je het niet leuker met ons, en Leroy erbij?”

Maxime vertelt dat ze eerst altijd dacht dat ze alleen was, maar nu ze met Leroy is zijn de zaken wat haar betreft veranderd. “Ik ben er nu ook aan toe.” Bovendien vinden de grootouders het ook jammer dat ze Claire dan minder zullen zien. “Ik moet wel even aan het idee wennen”, vertelt Erica.

Martien en Erica raken door het verhaal van Maxime een beetje in paniek. “Het kan ook zijn dat de foto’s prachtig zijn en het tegenvalt. Ze moet ook nog een hypotheek regelen, dus misschien staat het op los zand.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen om Fred van Leer: ‘Zoekt steeds duistere kant op’

Tot grote ontreddering van Fred van Leer lekte er vorige week een bijzonder intieme video van hem uit. Enkele dagen later werd hij dan met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De precieze reden voor zijn opname is nog onbekend. Wellicht staat een en ander wel in verband met de pijnlijke gebeurtenissen. Nu trekken enkele ingewijden aan de alarmbel: zij waarschuwen dat het ontzettend slecht met hem gaat.

Dreigend
De buren beleefden de schrik van hun leven toen ze zagen hoe Fred zondag door de brandweer uit zijn huis werd gehaald. Fred is met een laken over zich heen op een brancard geladen en dan ging het met gierende banden naar het ziekenhuis. Ondertussen is Fred uit het ziekenhuis ontslagen en zijn management deelde mee dat het goed met hem gaat. Die lieten weten: “Hij is erg moe maar het gaat goed met hem.”

Zware zorgen
In de Privé van deze week staat echter een zorgwekkend verhaal over de stylist. Bronnen verklaren dat hij na het uitlekken van de video met een crisismaatregel in het ziekenhuis is opgenomen.

Dergelijke maatregel is drie dagen geldig en wordt uitgevaardigd door de burgemeester. In het weekblad staat te lezen: “Bronnen weten Privé te melden dat Fred afgelopen donderdag bij de Bouman kliniek werd opgenomen met een crisismaatregel, een spoedprocedure waarin iemand in een crisissituatie verplichte zorg krijgt opgelegd zonder dat die persoon daar zelf om heeft gevraagd.” Het is niet duidelijk wat er in de dagen na de opname gebeurde.

Ontzettend gepest
Een insider onthult dat de omgeving van de stylist zich zwaar zorgen maakt over zijn toestand. De bron verklaarde: “Fred kampt zijn leven lang al met issues. Als kind is hij ontzettend gepest. Dat is hem altijd blijven achtervolgen. Hij is een geknakte ziel.”

De insider vervolgt: “Hoe succesvol hij ook lijkt als je hem op televisie of in het theater ziet, hij lijkt zijn leven maar niet op de rails te krijgen.” Volgens de bron is Fred nog altijd dat “eenzame, ongelukkige jongetje uit Alblasserdam.”

De bron geeft ook nog mee dat Fred dit soort situaties een beetje zelf zoekt. “Op een of andere manier zoekt hij steeds de duistere kant op. Het incident met de s*kstape staat ook niet op zichzelf. Hij is ook al een keer in elkaar geslagen door verknipte personen en, net als Gordon, al eens slachtoffer geworden van een beroving in zijn eigen huis na een s*ksdate”, klinkt het nog.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending